Trebali su ispasti i na Euru u grupi. Niti jednu ekipu oni nisu dobili na Euru u regularnom dijelu. Zavrsili treci u grupiBesic je napisao/la:Ovaj Portugal će ispasti u grupi na narednom SP.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Trebali su ispasti i na Euru u grupi. Niti jednu ekipu oni nisu dobili na Euru u regularnom dijelu. Zavrsili treci u grupiBesic je napisao/la:Ovaj Portugal će ispasti u grupi na narednom SP.
Treba napraviti pravilo da se tekma prekida cim igrac padne u sesnaestercu a postoji mogucnost kontakta. Fino pregledas snimak i prekid ce svakako imati smisla: ili je dive ili je penal. Koji ce nam qurac tehnologija ako ce suci i dalje sami donositi ovakve odluke u ovakvim trenucima.Scof1eld je napisao/la:Video tehnologija ?
teškoVijadukt je napisao/la:moj dantula valja nam uzeti i ovaj kup.DANTES je napisao/la: Dečko je beskrvan
To im je najveća pobjeda ove sezone.Raonffa je napisao/la:Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea![]()
![]()
Nek' je ispao ovaj mrski Portugal
Nije narednih 20...leorey je napisao/la:Trebali su ispasti i na Euru u grupi. Niti jednu ekipu oni nisu dobili na Euru u regularnom dijelu. Zavrsili treci u grupiBesic je napisao/la:Ovaj Portugal će ispasti u grupi na narednom SP.prosjecna ekipa koja je imala toliko srece da nece nijedne titule vise vidjeti sljedecih 20 godina.
Opet i ovakav Rejal nije uspio pobijediti Barcelonu ove sezone. Zna se koji je najveci trijumfarelinho je napisao/la:To im je najveća pobjeda ove sezone.Raonffa je napisao/la:Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea![]()
![]()
Onaj protiv Malage u zadnjem kolu i u finalu lige prvaka protiv Juventusa.leorey je napisao/la:Opet i ovakav Rejal nije uspio pobijediti Barcelonu ove sezone. Zna se koji je najveci trijumfarelinho je napisao/la:To im je najveća pobjeda ove sezone.Raonffa je napisao/la:Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea![]()
![]()
Ipak GOAT-ovo prskanje po Madridu u aprilu je nenadyebivoarelinho je napisao/la:To im je najveća pobjeda ove sezone.Raonffa je napisao/la:Čestitam navijačima Barcelone na prolazu Čilea![]()
![]()
pickin dimDANTES je napisao/la:teškoVijadukt je napisao/la:moj dantula valja nam uzeti i ovaj kup.DANTES je napisao/la: Dečko je beskrvan
Ovdje se nije morala ni prekidati utakmica. Uvesti da igrač može tražiti da sudija pogleda snimak. Ako je simuliranje dati mu žuti pa ne bi bilo ni toliko ponovljenih snimaka.SlevinKelevra je napisao/la:Treba napraviti pravilo da se tekma prekida cim igrac padne u sesnaestercu a postoji mogucnost kontakta. Fino pregledas snimak i prekid ce svakako imati smisla: ili je dive ili je penal. Koji ce nam qurac tehnologija ako ce suci i dalje sami donositi ovakve odluke u ovakvim trenucima.Scof1eld je napisao/la:Video tehnologija ?
Zasto se ne bi prekidala? Ovo je bio penal ili ofirna gluma. I jedno i drugo snose sankciju. Ubjedljivo najgora stvar koju je mogao uraditi jeste nesvirati nista i upravo je to i uradio.jasmin10 je napisao/la: Ovdje se nije morala ni prekidati utakmica. Uvesti da igrač može tražiti da sudija pogleda snimak. Ako je simuliranje dati mu žuti pa ne bi bilo ni toliko ponovljenih snimaka.
A lopta je bila vani, pa sam zato mislio na to da nije morap prekidati napad. Ja sam mislio da ti govoriš da treba zaustaviti igru dok je lopta u terenu .SlevinKelevra je napisao/la:Zasto se ne bi prekidala? Ovo je bio penal ili ofirna gluma. I jedno i drugo snose sankciju. Ubjedljivo najgora stvar koju je mogao uraditi jeste nesvirati nista i upravo je to i uradio.jasmin10 je napisao/la: Ovdje se nije morala ni prekidati utakmica. Uvesti da igrač može tražiti da sudija pogleda snimak. Ako je simuliranje dati mu žuti pa ne bi bilo ni toliko ponovljenih snimaka.
Nije ovo ni B sastav, ovo je vise C sastavEffenberg je napisao/la:Jedino Svaba moze pobjediti da samo izadje na teren al bukvalno. Ne kontam ovo fakat, znaci imas svapski pasos i osudjen si da budes pobjednik!![]()
E jbg ako osvoje sa B sastavom ovo. Mexiko me strasno razocarao, mada i da su prosli ovo opet bi im Cile sedmicu spremio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.