Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka
Re: Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka
Savez jednostavno od sledece sezone, striktno mora uvesti neka pravila. Po meni zabraniti unosenje na stadion zastava:ljiljanka, herceg bosna, rs. Sudijama dati jasne instrukcije da kada pocne folklor tipa ubi srbina, hrvata, baliju ovog onog odmah prekidaju utakmice. Sto onaj gore napisa, za dom spremni nije poziv na kafu nego zna se vec nasta.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma to se moralo davno ali nije zato danas i imamo sve ovo, ali ako sad nista ne ucine ne zelim ni pomisliti sta nas tek ceka u buducnosti.esprit24 je napisao/la:Savez jednostavno od sledece sezone, striktno mora uvesti neka pravila. Po meni zabraniti unosenje na stadion zastava:ljiljanka, herceg bosna, rs. Sudijama dati jasne instrukcije da kada pocne folklor tipa ubi srbina, hrvata, baliju ovog onog odmah prekidaju utakmice. Sto onaj gore napisa, za dom spremni nije poziv na kafu nego zna se vec nasta.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Sad bez zajebancije, ja povike ''Ubij srbina'' ili ''Ubij ustasu'' nisam cuo ni na jednom stadionu u BiH, mislim da se pjeva u glas, bude tu yebavanja ustaske/cetnicke/balijske mame i slicno ali ovo 70% stadiona u glas sam samo cuo na Hajdukovim utakmicama i Tompsonovom koncertu. Mislim na ''Ubij cetnika''.esprit24 je napisao/la:Savez jednostavno od sledece sezone, striktno mora uvesti neka pravila. Po meni zabraniti unosenje na stadion zastava:ljiljanka, herceg bosna, rs. Sudijama dati jasne instrukcije da kada pocne folklor tipa ubi srbina, hrvata, baliju ovog onog odmah prekidaju utakmice. Sto onaj gore napisa, za dom spremni nije poziv na kafu nego zna se vec nasta.
Ma bez obzira, ovome se mora stati ukraj, jednostavno otima se ovo kontroli, iako kad bolje razmislim nije je nikad ni bilo.zenica159 je napisao/la:Sad bez zajebancije, ja povike ''Ubij srbina'' ili ''Ubij ustasu'' nisam cuo ni na jednom stadionu u BiH, mislim da se pjeva u glas, bude tu yebavanja ustaske/cetnicke/balijske mame i slicno ali ovo 70% stadiona u glas sam samo cuo na Hajdukovim utakmicama i Tompsonovom koncertu. Mislim na ''Ubij cetnika''.esprit24 je napisao/la:Savez jednostavno od sledece sezone, striktno mora uvesti neka pravila. Po meni zabraniti unosenje na stadion zastava:ljiljanka, herceg bosna, rs. Sudijama dati jasne instrukcije da kada pocne folklor tipa ubi srbina, hrvata, baliju ovog onog odmah prekidaju utakmice. Sto onaj gore napisa, za dom spremni nije poziv na kafu nego zna se vec nasta.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Ja kao navijac FK Sarajeva nikad nisam cuo da Horde kolektivno pjevaju ubi srbina hrvata i slicno. Isto tako to nisam cuo ni od Robijasa, Fukara, Manijaka, Red armya. Recimo na istoku koseva bude par pojedinaca koji psuju u fazonu jedne prilike kad je bjelica sudio bilo je ono yebem ti mamu cetnicku. Dok recimo Lesinari u glas pozivaju na ubijanje kao i skripari neku noc. U svakom slucaju suvisno je polemisati. Znaci na svaki poklik sudija do delegata pa prekid. Savez krene sa oduzimanjem bodova do izbacivanja u najnizi rang.
Zato je Hajduk tu gdje i jeste, tj. miljama daleko od Dinama, a evo i Rijeka im pocela bjezati.zenica159 je napisao/la:Sad bez zajebancije, ja povike ''Ubij srbina'' ili ''Ubij ustasu'' nisam cuo ni na jednom stadionu u BiH, mislim da se pjeva u glas, bude tu yebavanja ustaske/cetnicke/balijske mame i slicno ali ovo 70% stadiona u glas sam samo cuo na Hajdukovim utakmicama i Tompsonovom koncertu. Mislim na ''Ubij cetnika''.esprit24 je napisao/la:Savez jednostavno od sledece sezone, striktno mora uvesti neka pravila. Po meni zabraniti unosenje na stadion zastava:ljiljanka, herceg bosna, rs. Sudijama dati jasne instrukcije da kada pocne folklor tipa ubi srbina, hrvata, baliju ovog onog odmah prekidaju utakmice. Sto onaj gore napisa, za dom spremni nije poziv na kafu nego zna se vec nasta.
Zbog ovoga je Hajduk izgubio dosta navijaca i simpatizera u drugim drzavama, koji su nekada navijali za bile.
Evo npr rijeka ljetos u EL protiv basaksehira armada je pjevala ubi ili gazi turčina...a čuo sam ja od svih navijača ponestoAlemC85 je napisao/la:Zato je Hajduk tu gdje i jeste, tj. miljama daleko od Dinama, a evo i Rijeka im pocela bjezati.zenica159 je napisao/la:Sad bez zajebancije, ja povike ''Ubij srbina'' ili ''Ubij ustasu'' nisam cuo ni na jednom stadionu u BiH, mislim da se pjeva u glas, bude tu yebavanja ustaske/cetnicke/balijske mame i slicno ali ovo 70% stadiona u glas sam samo cuo na Hajdukovim utakmicama i Tompsonovom koncertu. Mislim na ''Ubij cetnika''.esprit24 je napisao/la:Savez jednostavno od sledece sezone, striktno mora uvesti neka pravila. Po meni zabraniti unosenje na stadion zastava:ljiljanka, herceg bosna, rs. Sudijama dati jasne instrukcije da kada pocne folklor tipa ubi srbina, hrvata, baliju ovog onog odmah prekidaju utakmice. Sto onaj gore napisa, za dom spremni nije poziv na kafu nego zna se vec nasta.
Zbog ovoga je Hajduk izgubio dosta navijaca i simpatizera u drugim drzavama, koji su nekada navijali za bile.
.
esprit24 je napisao/la:Ja kao navijac FK Sarajeva nikad nisam cuo da Horde kolektivno pjevaju ubi srbina hrvata i slicno. Isto tako to nisam cuo ni od Robijasa, Fukara, Manijaka, Red armya. Recimo na istoku koseva bude par pojedinaca koji psuju u fazonu jedne prilike kad je bjelica sudio bilo je ono yebem ti mamu cetnicku. Dok recimo Lesinari u glas pozivaju na ubijanje kao i skripari neku noc. U svakom slucaju suvisno je polemisati. Znaci na svaki poklik sudija do delegata pa prekid. Savez krene sa oduzimanjem bodova do izbacivanja u najnizi rang.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ova tema je jedna od utilitarnijih od svih na svijetu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Zbog?esprit24 je napisao/la:Savez jednostavno od sledece sezone, striktno mora uvesti neka pravila. Po meni zabraniti unosenje na stadion zastava:ljiljanka, herceg bosna, rs. Sudijama dati jasne instrukcije da kada pocne folklor tipa ubi srbina, hrvata, baliju ovog onog odmah prekidaju utakmice. Sto onaj gore napisa, za dom spremni nije poziv na kafu nego zna se vec nasta.
Ne stavljaj u istu recenicu zastavu sa ljiljanima sa ovim dvjema.
Životni saputnik! 1921
Zbog tog sto smeta drugima. Meni ne smeta ja je volim imam je u stanu, al nekom smeta i ne treba je koristiti. Isto ko sto tebi smeta sahovnica ili 4 c tako i nekom mati ili jovanu smeta ljiljanka.Eisenbahner1921 je napisao/la:Zbog?esprit24 je napisao/la:Savez jednostavno od sledece sezone, striktno mora uvesti neka pravila. Po meni zabraniti unosenje na stadion zastava:ljiljanka, herceg bosna, rs. Sudijama dati jasne instrukcije da kada pocne folklor tipa ubi srbina, hrvata, baliju ovog onog odmah prekidaju utakmice. Sto onaj gore napisa, za dom spremni nije poziv na kafu nego zna se vec nasta.
@Zagor uvijek smo bili i ostali institucija za sve grupe

-
- Kontakt:
Sta me briga sto Mati i Jovanu smeta ljiljanka. Ljiljan je simbol BiH jos od Kotromanica i ne treba gubiti identitet da bi se dodvorio nekome.
Kome ba da se mi prilagodjavamo?
Životni saputnik! 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta me briga sto Mati i Jovanu smeta ljiljanka. Ljiljan je simbol BiH jos od Kotromanica i ne treba gubiti identitet da bi se dodvorio nekome.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sluzbena zastava BiH sve od 1992. do 1998. dok se nije pokrenula prica o ugozenosti, a jos je tek zavrsio rat, te ovi iz eu morali postavit neku "neutralnu" zastavu, koju BTW, opet mrze mnogi u BiH. Majorizacija je čudo.MortemHz je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta me briga sto Mati i Jovanu smeta ljiljanka. Ljiljan je simbol BiH jos od Kotromanica i ne treba gubiti identitet da bi se dodvorio nekome.
Kome ba da se mi prilagodjavamo?![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ma savez to sve vrlo lako može riješiti, samo je bitna volja.
Mogu iskorijeniti svaki oblik nacionalizma i fašizma na našim stadionima, al' svi znaju da to politici, koja je uveliko u sferama sporta u BiH, ne odgovara nikako i sve dok je tako, ovakve stvari će biti redovne na stadionima u BiH.
Mogu iskorijeniti svaki oblik nacionalizma i fašizma na našim stadionima, al' svi znaju da to politici, koja je uveliko u sferama sporta u BiH, ne odgovara nikako i sve dok je tako, ovakve stvari će biti redovne na stadionima u BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne može savez ništa iskorijeniti. Mogu samo reagirati nakon toga, jer je glupan poput ovog @MMM uvijek glup, nakon sijaset kazni i dokaza da su brabonjci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naravno da se mi ne trebamo nikome prilagodjavati , ali **** i jedni i drugi i treci isto tako misle tako da necemo nikad na kraj izaci
Definitivno se samo nama moze desiti da na Kosevu koliko se sjecam Ognjen Valjic prekine utakmicu zbog Armije Republike Bosne i Hercegovine , zamisli u Banja Luci da naprimjer Elvis Mujic prekine tekmu zbog vrs 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Posaljite Uefi mail sa video materijalom iz Sirokog uz napomenu da su horski uzvikivali pozive zbog kojih je Hrvatska i Simunic debelo kaznjeni. Slike takodjer priloziti da fasistickim zastava od prije da se vidi da to nije prvi put . Ovo je bio povod i poziv za rat sto smo vidjeli u Sirokom i ocekujem zabranu igranja u Evropi tj takmicenjima pod ingerencinom UEFE!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- UstanikSBII
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Posaljite Uefi mail sa video materijalom iz Sirokog uz napomenu da su horski uzvikivali pozive zbog kojih je Hrvatska i Simunic debelo kaznjeni. Slike takodjer priloziti da fasistickim zastava od prije da se vidi da to nije prvi put . Ovo je bio povod i poziv za rat sto smo vidjeli u Sirokom i ocekujem zabranu igranja u Evropi tj takmicenjima pod ingerencinom UEFE!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni nije los ovaj nas trokut, unikatan je, jedinstven nekako.Zagor je napisao/la:sluzbena zastava BiH sve od 1992. do 1998. dok se nije pokrenula prica o ugozenosti, a jos je tek zavrsio rat, te ovi iz eu morali postavit neku "neutralnu" zastavu, koju BTW, opet mrze mnogi u BiH. Majorizacija je čudo.MortemHz je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta me briga sto Mati i Jovanu smeta ljiljanka. Ljiljan je simbol BiH jos od Kotromanica i ne treba gubiti identitet da bi se dodvorio nekome.
Kome ba da se mi prilagodjavamo?![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Combattente87, denimen99, ErosViverosViv, Giuseppe1, Hrammm1921, leo1946, mma_hz, OldTownDistrict, ronaldo99 i 29 gostiju.