BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la skripar96 » 29 maj 2017, 23:13

Signore je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:
Signore je napisao/la: Ma ja, sad je Signore kriv sto Siroki nije nositelj, Signore su*ak
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ne damo te mi nikome,ti si nas Ujo,Skuco,Listicanin
Nemoj me dolje, ne godi mi kad zvidan upekne u kamen :mrgreen:
Nista onda ces u Zagreb. To nam je najveca filijala[emoji1]

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 maj 2017, 23:15

skripar96 je napisao/la: Nista onda ces u Zagreb. To nam je najveca filijala[emoji1]

Zar je toliko bitno da me se raseli? :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2017, 01:54

Signore je napisao/la:
skripar96 je napisao/la: Nista onda ces u Zagreb. To nam je najveca filijala[emoji1]

Zar je toliko bitno da me se raseli? :lol:
Odabi od njega, on je samo za bh. metropolu stvoren :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la FoSte95 » 30 maj 2017, 12:06

E sada slijedi interesantan period za naše evropske klubove. Vidim svi sa pripremama startaju 7,6 znači do tada bi se i roster trebao znati. Da očekujem neka zvučna pojačanja i neočekujem, ali da bi se trebalo dovest par jačih igrača trebalo bi. Jedino od Sarajeva (ako Tan pogura sa lovom) očekujem da se malo isprsi, ipak ovo ljeto igra se Evropa, a od ostalih i nemam neka očekivanja pretjerana.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 30 maj 2017, 12:57

Signore je napisao/la:MSK Zilina bi mogla biti mjera za Zrinjski, ako budu nositelji. Za to im je potrebno da Dacia bude prvak Moldavije. Oni igraju majstoricu sa Sheriffom.

Sto se Sirokog tice. I dalje tu ima dobar broj klubova s kojima se moze nositi, pa cak i onih protiv kojih bi bila sramota ispasti. Zelju i Sarajevo ceka laksi posao u svakom slucaju. Gorica, Mladost Lucani i Ruzomberok zvuce kao najopasniji protivnici. Goricu i Ruzomberoka bi se trebalo proci, ali ih je najbolje izbjeci, najvise zbog cinjenice da ce ih se podcijeniti. Slovenci ce biti nabrijani, a Ruzomberok sigurno nije bezazlen. Mladost bi bila protivnik s kojima bi se moralo bas potuci i ja ne bih bio 100% siguran u prolaz, jedan gol bi odlucio.
Ne budi smiješan . Prije da će Slovaci nas podcjenit. Pa nasi timovi su ispadali od Kukesija i Nikšićkih Čelika... da ne idemo još dalje. Ja sam jos jedino siguran da smo jaci od Andore i San Marina, a valjda i Gibraltara. Sve ostalo je borba.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 maj 2017, 13:05

jasta je napisao/la:
Signore je napisao/la:MSK Zilina bi mogla biti mjera za Zrinjski, ako budu nositelji. Za to im je potrebno da Dacia bude prvak Moldavije. Oni igraju majstoricu sa Sheriffom.

Sto se Sirokog tice. I dalje tu ima dobar broj klubova s kojima se moze nositi, pa cak i onih protiv kojih bi bila sramota ispasti. Zelju i Sarajevo ceka laksi posao u svakom slucaju. Gorica, Mladost Lucani i Ruzomberok zvuce kao najopasniji protivnici. Goricu i Ruzomberoka bi se trebalo proci, ali ih je najbolje izbjeci, najvise zbog cinjenice da ce ih se podcijeniti. Slovenci ce biti nabrijani, a Ruzomberok sigurno nije bezazlen. Mladost bi bila protivnik s kojima bi se moralo bas potuci i ja ne bih bio 100% siguran u prolaz, jedan gol bi odlucio.
Ne budi smiješan . Prije da će Slovaci nas podcjenit. Pa nasi timovi su ispadali od Kukesija i Nikšićkih Čelika... da ne idemo još dalje. Ja sam jos jedino siguran da smo jaci od Andore i San Marina, a valjda i Gibraltara. Sve ostalo je borba.
Naravno da postoji i ta mogucnost, ali ispadanja od Kukesija, Celika, Birkirkare i slicnih nam valjda dovoljno govore. Pa Zeljo je ocekivao prolaz protiv Maribora, a da se neki nas ne ponada protiv Ruzomberoka koji mozda i jest losiji od nasih predstavnika, ali bi ih s pravim pristupom i pristupom kakav nas klubovi imaju izbacio bez po' muke. Pa nasi predstavnici prije podcijene protivnika koji je po mjeri nego nekog s kim se trebaju poigrati. Zato se ispada od ekipa koje bi se trebale proci s nekih 2-0 ukupno.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 30 maj 2017, 13:39

Mi generalno volimo podcjeniti svakoga a rezultati nam ne idu u prilog ali bas nikako. Donedavno smo se smijali Irskim klubovima, pa oni izbacise Sirokog, a ko se ne varam cak 2 predstavnika su im igrala grupnu fazu EL. Niko me ne moze ubjediti da smo favoriti recimo protiv tih istih Irskih ekipa ili Shendije Makedonske ili Nove Gorice, Vasasa itd.... Nisam ni pesimista al bolje da se mi spustimo na zemlju nego da nas svake godine spuštaju drugi.

P.S: Albanski Partizan, Zeta, Ruzomberok, armenski Pjunik, .... lakse je izdvojiti od koga smo 100 posto favoriti.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 30 maj 2017, 21:18

Sheriff - Dacia igraju majstoricu za prvaka Moldavije, trenutno se igra drugo poluvrijeme produzetaka. Koja drama kod njih :D

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 30 maj 2017, 21:44

Sheriff uzeo 3-0 na penalima. Dacia prvi fulila, drugi golman odbranio, treci precka. Golman Sheriffa na sva tri suta skocio na pravu stranu i vrlo vjerovatno bi odbranio da su isli u gol i ostala dva pokusaja.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 30 maj 2017, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 maj 2017, 21:48

AnelZ je napisao/la:Sheriff uzeo 3-0 na penalima. Dacia prvi fulila, drugi golman odbranio, treci precka.
Nisam gledao Moldavce, ali me podsjetilo na Ukrajina - Danska(?). Mislim da je neki Euro bio i ovi su ih uzeli 3-0 na penale, Shovkovskiy se proslavio :mrgreen: Tad je komentator rekao 'u biografiji mu pise da voli braniti penale, a sad ce biti podvuceno i da ih zna braniti'. Kao da se jucer igralo jbt :mrgreen:

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 31 maj 2017, 18:05

jasta je napisao/la:Mi generalno volimo podcjeniti svakoga a rezultati nam ne idu u prilog ali bas nikako. Donedavno smo se smijali Irskim klubovima, pa oni izbacise Sirokog, a ko se ne varam cak 2 predstavnika su im igrala grupnu fazu EL. Niko me ne moze ubjediti da smo favoriti recimo protiv tih istih Irskih ekipa ili Shendije Makedonske ili Nove Gorice, Vasasa itd.... Nisam ni pesimista al bolje da se mi spustimo na zemlju nego da nas svake godine spuštaju drugi.

P.S: Albanski Partizan, Zeta, Ruzomberok, armenski Pjunik, .... lakse je izdvojiti od koga smo 100 posto favoriti.
To svake godine bude slicna prica, ako ne ista, ko pokvarena traka, ponavlja se. Podcjenjivanje ekipa iz Crne Gore, Moldavije, pa eto Irske, Albanije, onda se izofiramo do bola. Toliko se atmosfera nabrije, uzavrela, onda hladan tuš.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 31 maj 2017, 19:37

semcho je napisao/la:
jasta je napisao/la:Mi generalno volimo podcjeniti svakoga a rezultati nam ne idu u prilog ali bas nikako. Donedavno smo se smijali Irskim klubovima, pa oni izbacise Sirokog, a ko se ne varam cak 2 predstavnika su im igrala grupnu fazu EL. Niko me ne moze ubjediti da smo favoriti recimo protiv tih istih Irskih ekipa ili Shendije Makedonske ili Nove Gorice, Vasasa itd.... Nisam ni pesimista al bolje da se mi spustimo na zemlju nego da nas svake godine spuštaju drugi.

To svake godine bude slicna prica, ako ne ista, ko pokvarena traka, ponavlja se. Podcjenjivanje ekipa iz Crne Gore, Moldavije, pa eto Irske, Albanije, onda se izofiramo do bola. Toliko se atmosfera nabrije, uzavrela, onda hladan tuš.
Kvaliteta lige je glavni razlog tome...Mi nemamo realno predodžbu o kvaliteti naših klubova dok oni ne izađu u Europu i ne dobiju po pi.čki od raznoraznih žlj klubova. Dok se kvaliteta nogometa u PLBiH ne digne na zadovoljavajuću razinu nema nam naprijed. Može se zalomiti koja pobjeda tu i tamo, ali ozbiljan iskorak nikako.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 maj 2017, 19:52

Signore je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Sheriff uzeo 3-0 na penalima. Dacia prvi fulila, drugi golman odbranio, treci precka.
Nisam gledao Moldavce, ali me podsjetilo na Ukrajina - Danska(?). Mislim da je neki Euro bio i ovi su ih uzeli 3-0 na penale, Shovkovskiy se proslavio :mrgreen: Tad je komentator rekao 'u biografiji mu pise da voli braniti penale, a sad ce biti podvuceno i da ih zna braniti'. Kao da se jucer igralo jbt :mrgreen:
SP 2006. Ukrajina - Svicarska :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 01 jun 2017, 12:07

Signore je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:..
.

Momci kako ono ide bodovanje u europi za klub, koliko se dobije za pobjedu, koliko za neriješeno ?
NK Široki Brijeg

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 01 jun 2017, 12:41

znaći Široki če biti najnezgodiniji nenositelj. haj i to je neka uloga

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 01 jun 2017, 12:44

Kad će se saznati s kim Sloboda igra ove godine ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la skripar96 » 01 jun 2017, 12:46

Jaozinho22 je napisao/la:Kad će se saznati s kim Sloboda igra ove godine ?
[emoji23] [emoji23] [emoji23]

EKONNP

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2017, 12:52

Evolve je napisao/la:
Signore je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:..
.

Momci kako ono ide bodovanje u europi za klub, koliko se dobije za pobjedu, koliko za neriješeno ?
Ako se ne varam pobjeda je 0.050 a nerijeseno 0.025.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 jun 2017, 13:05

Jaozinho22 je napisao/la:Kad će se saznati s kim Sloboda igra ove godine ?
Kolega vidim da niste pratili gdje ide Sloboda ovo ljeto.
Oni idu za
slika

volimsiroki
Kontakt:

Post Postao/la volimsiroki » 01 jun 2017, 13:07

Pozdrav raja!
Kako ide bodovanje ako se izbaci neki nositelj? Koja je fora? Nisam upucen

Hvala :D
Igraj Široki, ti si najbolji !!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.