Football Manager 2017

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

zenica159
Kontakt:

Re: Football Manager 2017

Post Postao/la zenica159 » 17 feb 2017, 22:03

Quinlan je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Da ne čitam sve, jel može neki link za skidanje igrice i to što jednostavnije

može na pp
ja koliko znam nema :thumbup:
zenica159 je napisao/la:Nema SI patcha do najmanje pocetka marta, samim tim nase lige nema do maja mozda, fakat sam do sad i na fmbosnia i ovdje mogao razumjeti, ali sad... Da nema BH lige od novembra do februara, ljudi napravili Engleskih 30 liga a ovdje ne mozemo 2 lige sa po 15 klubova.
tu verziju od premijer lige i prvih liga fbih i rs imas od samog izlaska fm-a, ovo sto cekas je verzija do kantonalnih liga :thumbup:
Imas verziju u kojoj su klubovi finansijski mocni ko da su Dinamo, moj Celik u stvarnosti 12 miliona duga a na beta dodatku 3 miliona u plusu, 0 eura duga. Beta verzija totalno nerealna i defakto neigirva :thumbdown:

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 17 feb 2017, 22:06

zenica159 je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Da ne čitam sve, jel može neki link za skidanje igrice i to što jednostavnije

može na pp
ja koliko znam nema :thumbup:
zenica159 je napisao/la:Nema SI patcha do najmanje pocetka marta, samim tim nase lige nema do maja mozda, fakat sam do sad i na fmbosnia i ovdje mogao razumjeti, ali sad... Da nema BH lige od novembra do februara, ljudi napravili Engleskih 30 liga a ovdje ne mozemo 2 lige sa po 15 klubova.
tu verziju od premijer lige i prvih liga fbih i rs imas od samog izlaska fm-a, ovo sto cekas je verzija do kantonalnih liga :thumbup:
Imas verziju u kojoj su klubovi finansijski mocni ko da su Dinamo, moj Celik u stvarnosti 12 miliona duga a na beta dodatku 3 miliona u plusu, 0 eura duga. Beta verzija totalno nerealna i defakto neigirva :thumbdown:
nema sanse da je na beti celik u plusu 3 miliona, za dug si upravu :thumbup:

kako god ja po informacijama koje imam u nedelju navecer update ce biti objavljen ostale su sitnice da se jos dotjeraju glavna struktura takmicenja i timovi i ostalo je sve vec uradjeno :thumbup:

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 17 feb 2017, 22:33

Quinlan je napisao/la:
kako god ja po informacijama koje imam u nedelju navecer update ce biti objavljen ostale su sitnice da se jos dotjeraju glavna struktura takmicenja i timovi i ostalo je sve vec uradjeno :thumbup:
Nadam se da ce biti tako mada ne polazem neke nade posto je do sada bilo nekoliko saopstenja kada ce izaci :D

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 17 feb 2017, 22:45

zenica159 je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:
Nadam se da ce biti tako mada ne polazem neke nade posto je do sada bilo nekoliko saopstenja kada ce izaci :D
vjeruj meni, timovi su definitivno 100% gotovi, ovi iz premijer lige, ima jos medija, nagrada, timova iz najnizih liga da se doda za vikend i to bi bilo to, sistem takmicenja je takodzer gotov i funkcionise, a to je najvaznije ove sitnice ce se brzo dotjerati :thumbup:

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 18 feb 2017, 01:16

Da i ko bude htjeo da krene od ove (pro)ljetne polusezone imati ce i tu mogucnost :thumbup: :opaopa:
slika
slika
Edit:
i FM nije bas naklonjen želji i sarajevu :rol:
slika

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 18 feb 2017, 10:59

Quinlan je napisao/la:Da i ko bude htjeo da krene od ove (pro)ljetne polusezone imati ce i tu mogucnost :thumbup: :opaopa:
slika
slika
Edit:
i FM nije bas naklonjen želji i sarajevu :rol:
slika
Opaaa, eto cekamo sutra svi, vjerujemo ti na rijec :D

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 feb 2017, 12:32

Kad danas da ocekujemo? :D
1946

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 19 feb 2017, 15:03

Napisao je sloba ako ne stigne danas sutra ce, tako da bih ja rekao sutra da ocekujemo, nadam se da nisam upravu :D

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 20 feb 2017, 01:43

Quinlan je napisao/la:
Sta bi :cry:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 feb 2017, 03:58

Meni je najvise smetalo na FM Bosnia to sto igracima mijenjate potencijale, pa mi nakon 5 godina pola Premier Lige zavrsi u Ligama petice. Nekako ja tu bazu podataka o igracima ne bi dirao, svaka cast za trud, jer znam i sam da stvarno nije lahko srediti 1 igraca ili 1 cijelu ekipu, a kamol' 20 liga i 400 klubova. Onda finansijski podaci su isto nestvarni, jednostavno mi glupo kad kroz par godina mozes sa bilo kojom BH ekipom komotno osvojiti Ligu sampiona (Treba malo otezati to, na nacin da nije lahko dovesti dobre strance u ligu, i smanjivanjem ili ostavljanjem istih ocjena igracima, kakve im je FM random dao)
Sjecam se ja mislim, prosle godine, uglavnom uzeo Zepce iz zezancije, igrao Premier Ligu, ali i dalje sam ucestvovao u nekakvim kupovima kantonalnim, regionalnim, ne znam jel i u pravom zivotu tako, ili ulaskom u veci rang to prestaje, jer npr bio je Zenicko Dobojski kup, ali Celik nije igrao i sl.
Ja volim da to ostavim jednostavno, zato vecinom izdvojim jedan dan cisto sitnice da sredim i napravim sebi Premier Ligu u Editoru, poslije ako nadjem vremena ubacim i Prve Lige i tjt. Smatram kad manager random generira stvari, da ce biti realnije za igranje, jer neke izmjene koje na FM Bosnia rade, mislim da izravno utjecu na buduce ishode na igrici.
U sustini, nikakvo prozivanje ili nesto, samo male zamjerke koje se licno meni ne svidjaju, ostalo sve pet i svaka cast ekipi na trudu i istrazivackom radu, ako kako mogu pomoci tu sam :salut:

Sto se tice igrice kao takve, ne budite cigani, cenera potrosite na razne gluposti, izdvojite ga i kupite kod @Jope offline verziju, koja super radi i toplo preporucujem tog covjeka svima!

Jos nesto, bilo bi lijepo kada bi ovde mi koji igramo malo iznosili svoja iskustva i pokusali pomagati jedni drugima, jer odavno nije bilo teze napraviti dobitnu taktiku na FM-u, a ja tvrdoglav nikad nisam volio skidati sa FM-Scout ili FM-Base, jer smatram da su vecinom precijenjene te online taktike.

Ja krenuo sa Fiorentinom, i trpili su me stvarno dugo, ocajan sam bio, na kraju mi dadose otkaz, predjem u HSV i oni kao klub bez nekih ambicija su mi super odgovarali za pocetak. Evo kroz par sezona sam napokon skinuo Bayern sa trona i odma na kraju te sezone me Bayern zvao na interview, ali sam ih odbio, hocu i Ligu Prvaka da osvojim. Ono sto me nervira jeste da imam formaciju sa kojom pobjedjujem sve u ligi, dodje Bayern i utrpa mi 5, u Ligi prvaka me Anderleht pobjedjuje. Napravim maksuz taktiku novu, pobjedim Bayerna, ponizujem ekipe u Ligi Prvaka po 5:0 6:0, a od ovih ostalih ekipa u Bundesligi s tom formacijom, iako statisticki ih ubijem, gubim po 2:0 3:0, gdje bukvalno protivnik ima 2 suta po golu i da 2 gola. Na kraju sam to iskombinovao da koristim te 2 formacije, ovisno od protivnika, jos jednu trecu sam napravio za specijalne prilike, sto je urodilo plodom i ide dobro sad za sad. Tople preporuke ostalim igracima da sami vode treninge, da ne mijenjaju puno prvih 11 i da uigravaju najmanje 2 formacije, a vremenom da i trecu imaju, ovaj manager je stvarno ljestvica iznad svih prijasnjih verzija :bow:
1946~

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 feb 2017, 18:08

Znaci ni danas nista. :(
1946

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 20 feb 2017, 19:06

franklampard8 je napisao/la:Znaci ni danas nista. :(
Koji put da ovako za*ebu ? :D

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 feb 2017, 19:29

Ako moze neko da mi napise gdje da nabavim logoe one i dresove :mrgreen:

FMBosnia
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia » 20 feb 2017, 20:23

Sutra ide za preuzimanje. Večeras kada se završi biće kasno i u to vreme nikoga neće biti online...

Samo da znate kada izbaci se za preuzimanje nakon par dana ide update. SI je najavio za početak sledećeg mj. 17.3 i moramo omogućiti da se igra na tom patchu (to je update od 2 minuta posla) jer je u zvaničnoj bazi izvršen veliki broj promjena za zimski patch. Svaki klub u FBIH i RS će imati realne igrače i odrađen je što detaljniji research.

Od ove godine imamo i dva asistenta za zvaničnu bazu. Sledeće godine formiramo i profesionalniji research team pa svako ko želi može učestvovati u zvaničnoj SI bazi i za uzvrat će dobiti FM u offline od zajednice (sa tim da to naravno treba da bude intezivniji rad, pronalaženje informacija o igračima itd). Uglavnom se misli na lige FBIH i RS (drugi stepen takmičenja).

FMBosnia
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia » 21 feb 2017, 09:56

Situacija nakon pet sezona u Prvoj ligi FBIH:

slika

Kao što sam i rekao mešanja neće biti. E sada vezano za to problem jedino pravi Regionalna liga RS - Jug kojoj teritorijalno pripada jako mali broj klubova i onda se tu često ubaci jedan klub koji i ne pripada tu ali to je zanemarljivo. Što se tiče ostalih liga one se proširuju i smanjuju po potrebi tako a mešanje u 99% slučajeva ne postoji po ligama.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 21 feb 2017, 14:30

Jel stavljeno za download?
1946

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 feb 2017, 14:32

JEl iko od vas koristio onaj FM speeder?
Hocel mi unistit igru ? :mrgreen:

FMBosnia
Kontakt:

Re: RE: Re: Football Manager 2017

Post Postao/la FMBosnia » 21 feb 2017, 16:09

franklampard8 je napisao/la:Jel stavljeno za download?
Ne.

Najavili smo ga u periodu od 20-21 čas.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 21 feb 2017, 17:24

Odlicno!
1946

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 21 feb 2017, 17:36

MElloo je napisao/la:JEl iko od vas koristio onaj FM speeder?
Hocel mi unistit igru ? :mrgreen:
Nisam FM speeder ali jesam nešto slično, Cheat engine http://www.cheatengine.org/ ja nisam imao problema jer nisam stavljao veliku brzinu, 10 nikad nisam prelazio, obicno sam koristio kad je pauza na kraju sezone pa se nista ne desava.. evo ti i tutorial pa ako hoces skini sebi i koristi :)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.