RIO 2016 - Općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Općenito
Lep dizajn odece srpskih olimpijaca. 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- legenda reala
- Kontakt:
Dobra ova sto nosi zastavuTribalian je napisao/la:Lep dizajn odece srpskih olimpijaca.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakvih sve sportova ima, mogli su hladno i karate uvesti da uzmemo medalju jednom ..
Dobra, dobra.legenda reala je napisao/la:Dobra ova sto nosi zastavuTribalian je napisao/la:Lep dizajn odece srpskih olimpijaca.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- branimir85
- Kontakt:
od sljedeći OItuzlak1987 je napisao/la:Kakvih sve sportova ima, mogli su hladno i karate uvesti da uzmemo medalju jednom ..
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ivana Maksimović Anđušić.. osvojila srebro u Londonu. ko bombona je.legenda reala je napisao/la:Dobra ova sto nosi zastavuTribalian je napisao/la:Lep dizajn odece srpskih olimpijaca.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- branimir85
- Kontakt:
prava slatkicaDANTES je napisao/la:Ivana Maksimović Anđušić.. osvojila srebro u Londonu. ko bombona je.legenda reala je napisao/la:Dobra ova sto nosi zastavuTribalian je napisao/la:Lep dizajn odece srpskih olimpijaca.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
amina ja slađa

pali vatru, ne mogu više 

- branimir85
- Kontakt:
brasil ne možeš da ih ne voliš

da, osim u fudbalubranimir85 je napisao/la:brasil ne možeš da ih ne voliš![]()

Govori ovaj neki predsjednik odbora nekog, i welcome Tomas Vach, who always believed in sex
Ispravi se brzo na success

Ispravi se brzo na success

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- branimir85
- Kontakt:
Oscar schmidt jedan od najveći košarkaša u povijesti,kad britanci presheru stvarno ga presheru
- branimir85
- Kontakt:
ipak GUga je neće upaliti ,samo je unio baklju na stadion
- akisarajevo92
- Kontakt:
Na drugi nacin ne bih ni saznao za nju
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.
Pogba je napisao/la:Srbija jeste nasljednik. Isti slucaj sa Ceskom (Cehoslovacka).filip13 je napisao/la: da,da,to stoji,plus i dalje sve medalje bivse drzave prisvajaju
to nisu njihove medalje,te medalje je osvajala neka posve druga,veca drzava,možda pravno ili cega vec,zbog toga sto druge bivse drzave nisu bile zainteresovane za to da se i to podijeli ili sta vec srbija polaže pravo na to ali to nisu medalje koje je sadašnja srbija osvajala,to je jasno kao dan
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 06 avg 2016, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
lisander je napisao/la:Kaže Udovicic naši sportaši su odvojeni od Kosovara, ne smiju se vidjeti u selu, hahahahhahaha, likovi žive u aparthejdu
bolesno
Sheyi je napisao/la:Ali se ja osjećam tužno kad prebacim sa RTS na HRT, pa se vratim na BHT
pa zar si mogao gledati HRT,nije bio zatamnjen?
Admir_Sa je napisao/la:Posto Sam ja rodjen I zivio u sfrj svaka osvojena medalja do 1992 je I moja, pa nek prisvaja KO god hoceDANTES je napisao/la:nisam siguran. bila je priča o tome. pred svaku yebenu OI.. magica je to najbolje znao ali njega nemaTribalian je napisao/la: @Pogba je u pravu, Srbija je naslednk SFRJ. I za Cesku je u pravu.
Neverovatno je da jedan forumas hiljadu puta postavlja isto pitanje oko legimiteta Srbije kao naslednice SFRJ, mada ja to mislim da radi namerno a ne zato sto ima neke nejasnoce. Ako i dalje ima neke nedoumice neka se obrati UN pa neka mu oni objasne kako to ide.

Burundi je napisao/la:Cast svim sportovima i sportistima, ali WC u fudbalu je ispred Olimpijade po meni, iako neki na silu pokusavaju ugurati olimpijadu na prvo mjesto.
a kako kome,meni vala nije,neprocjenjivo je gledati kosarku i atletiku na najvisem nivou,plus i rukomet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.