Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
kakve veze ima je li forum ili portal, java je java :kafa:
postavljaj slike
postavljaj slike
Ako postavi slike neko onlajn, ti ih imaš pravo koristiti. Upoznate su dotične dame da postavljanje neke slike automatski znači da je dostupna svima na svijetu, osim u slučaju da je stavila private, s tim da i na tom profilu ona odlučuje kome će vjerovati u vezi svojih slika.
Na kraju, ne trebaš se pravdati, lajk je lajk, dali bi za lajka sve.
Pročitali su Privacy Policy – Privacy & Terms, ha ja.
Na kraju, ne trebaš se pravdati, lajk je lajk, dali bi za lajka sve.
Pročitali su Privacy Policy – Privacy & Terms, ha ja.

Izbrisao sam i onu, neka vam postavi neko drugi ako hoće, zna je dosta raje odavdje.

Ako ne poštuje samu sebe, ne mora značit da je i ja ne moram poštovat.

Al druga slika je...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma šalim se, ne sviđaju mi se crtane obrve.
pinoglavi je napisao/la:gledaj lešinara ali nagovaraju da dobiju slike

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ja mislio lešinari bojkotiraju ovaj forum.
- Beduin
- Kontakt:
Tacno na onoj temi prepucavanja mozes prepoznati ko je tokom i posle rata kad je krocio u glavni grad (sa obliznjih brda) prvo pitao mjestane gdje se predaje za azil. Culi od komsija sto su otisli u Njemacku kako to rade pa mislili treba i u Sarajevu.
Vazda bilo: bolje podstanar u gradu, nego imanje na onolikoj nadmorskoj visini.
Kako vam ne dosadi trpiti onakve seljacke epitete. Reprezenti glavnog grada nikako onu nadmorsku visinu da izbace iz sebe pa druge vazda nazivaju moronima, seljacicima, radioaktivnima, majmunima... pravi metropola vokabular, borci za ocuvanje gradske kulture.
Kako vam ne dosadi trpiti onakve seljacke epitete. Reprezenti glavnog grada nikako onu nadmorsku visinu da izbace iz sebe pa druge vazda nazivaju moronima, seljacicima, radioaktivnima, majmunima... pravi metropola vokabular, borci za ocuvanje gradske kulture.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Cini mi se da je to od Memisevica cura ( Radnik ) 

Ma kolega mi pokaza na fejsbuku , .naka medina.
Znaju je znaci...
Znaju je znaci...

Zato najbolje ne ici tamo.Beduin je napisao/la:Tacno na onoj temi prepucavanja mozes prepoznati ko je tokom i posle rata kad je krocio u glavni grad (sa obliznjih brda) prvo pitao mjestane gdje se predaje za azil. Culi od komsija sto su otisli u Njemacku kako to rade pa mislili treba i u Sarajevu.
tu je fukara, bio sam banovan radi Samira uslje iz PodrinjaFrantoBauzek je napisao/la:Druze Chinaglia, naravno da se zna!Chinaglia je napisao/la:druze Franto, zna se ko je prvi urgirao za tebe!Drugovi se ne ostavljaju iza. Bitka na Neretvi nas uci tome.
![]()
PS: Jel fukaratz tu? Da nije banovan?

Sloboda Tuzla
Je li ovo ona sjedi odma ispod kopa fukara?solinas je napisao/la:Sto sijeva butina, pobogu.Chinaglia je napisao/la:dama sa sjeveraSariel je napisao/la:Nego onaj u galeriji je slob72 postavio sliku djevojke u crvenom.bila je na sjeveru proslu mescini.jeko nao?![]()
Fotograf ciljao dok nije uhvatio momenat.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ona je jedna od nas

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma sjedla citavu utakmicu .dosla sat prije tekme a sunce przi ko na rostilj tavi a ona ni mukajt piva cigara i batak u dijagonali
Nista lose nit negativno

Nista lose nit negativno

Ma uredu je,znam curu i vidjo sam je na zapadu,pa mi bilo cudno da je na sjeveru i jos odma ispod fukara.Sariel je napisao/la:Ma sjedla citavu utakmicu .dosla sat prije tekme a sunce przi ko na rostilj tavi a ona ni mukajt piva cigara i batak u dijagonali![]()
Nista lose nit negativno

- FrantoBauzek
samirrfukaratz je napisao/la: tu je fukara, bio sam banovan radi Samira uslje iz Podrinjabanovao me Mramor, sreca njegova pa ga nisam vidio na utakmici protiv Olimpica
dobro nam dosao nazad sa svojim orginalnim proilom
bio si i nadam se da ces i ostati trn u oku sandzacko-focanskom lobiju iz kvazi metropole

fukaratz je napisao/la:JovanGeca je napisao/la:Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.
Prica o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i neuspjesima oba kluba.
S obzirom na neuspjeh planiran je nastavak za sljedecu godinu "Zavidan, zavidniji"
U novom nastavku se radi o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i mrznji prema FK Slobodi. Zavist je nasa droga. Oko toga ce se vrtiti radnja filma, kaze reziser Kusturica.![]()
![]()
![]()
Emir pravi Sarajlija
kako se suska Kusturici ce pripasti cast, pored snimanja filma, da rukovodi topom za vrijeme iduceg Ramazana
prodaja sljemova vec sad porasla za 300%
fukaratz je napisao/la:pored Kusturicinog filma "4 topa jedan grad" zarko ocekujemo i novi film Pjera Zalice "nadali se Europi uzalud" o uspjehu sarajevskih "velikana"Sabinho je napisao/la:Prica se sa ce film "97 godina nevinosti" uzeti sve nagrade.JovanGeca je napisao/la:Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.
Prica o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i neuspjesima oba kluba.
S obzirom na neuspjeh planiran je nastavak za sljedecu godinu "Zavidan, zavidniji"
U novom nastavku se radi o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i mrznji prema FK Slobodi. Zavist je nasa droga. Oko toga ce se vrtiti radnja filma, kaze reziser Kusturica.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
hvala Franto to se malo prcamo s seljadijom iz europskog Teherana
ti samo nastavi po svom mi ti cuvamo djale

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Javi se na PP, da se na FB dogovorimo za pivuBeduin je napisao/la:Tacno na onoj temi prepucavanja mozes prepoznati ko je tokom i posle rata kad je krocio u glavni grad (sa obliznjih brda) prvo pitao mjestane gdje se predaje za azil. Culi od komsija sto su otisli u Njemacku kako to rade pa mislili treba i u Sarajevu.

E jbiga i tako u miru i rahatluku docekasmo zelju u srijedu...
Fali samo dama sa sjevera
Fali samo dama sa sjevera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.