marconato je napisao/la:ultra gitano je napisao/la:
Da

uprato sam sad ugl. nije loš trener samo što više voli defanzivu 1:0 i čuvaj rezultat ,ali mu za sad dobro ide

Ko predje centar da mu umre majka

Ajde valjda napravi sta i u evropi

Marinović je četiri i po sezone bio stub odbrane Crvene zvezde. Nije zaboravio dane s „Marakane”.
- Zvezda je najveći klub s ovih prostora, tu nema nikakve dileme. Može Partizan uzeti i stotinu trofeja, Zvezda je uvek broj 1. Navijači su ti koji sve govore,....
Kada je stigao u Beograd, zajedno u paketu sa Darkom Ljubojevicćem, konkurencija za prvi tim bila je paklena. Ljupko Petrovicć ga je imao na oku, i probio se među prvih 16 već u novoj sezoni bio je standardan, i tako do odlaska iz Zvezde.
- U jesen 1995 godine prigrabio sam dres prvotimaca i nisam ga ispuštao do samog kraja. Sa „Marakane” imam statistiku koja kaže da sam odigrao 146 zvaničnih utakmica. Osvojio sam četiri Kupa i jedno prvenstvo. Igrao sam sa veličinama poput Dekija Stankovića, Perice Ognjenovića, Jovana Stankovića, Ramba Petkovića, Darka Kovačevića... Uvek se plašim da nekoga ne izostavim, jer veliki broj kvalitetnih igrača je igrao tada. Uostalom, Zvezdin dres nikada nije mogao da nosi svako - poručio je Marinović, koji je jedno vreme bio i kapiten kluba iz Ljutice Bogdana.
U sećanju su mu ostali i mečevi u Evropi.
- Utakmica u Edinburgu protiv Hartsa me je i gurnula u orbitu . Posle 0:0 na „Marakani”, u revanšu je bilo 1:1 i prošli smo dalje. Baš sam ja na asistenciju Perice Ognjenovića postigao pogodak. Potom su sledili čuveni mečevi sa Kajzerslauternom, a potom i Barselonom. Na nesreću u prvom meču na „Nou Kampu” zaradio sam dva žuta kartona, pa nisam igrao u revnašu. Iako svi misle da sam crveni dobio posle duela sa Huanom Antonijem Picijem, nije bilo tako. Brazilac Đovani me lišio časti da igram u revanšu. A Barsa je tada imala zaista drim tim. Predvodio ih je pokojni Bobi Robson, igrali su Ronaldo, Hristo Stoičkov, Pepe Gvardiola, Luis Enrike, Popesku, Figo, Loran Blan... Ne da se nismo osramotili, već smo bili i blizu prolaska dalje, a Barsa se posle toga prošetala do trofeja. Godinu kasnije postigao sam pogotak i protiv Meca, kojeg smo prošli na penale. Evropa na „Marakani” je uvek izazov - priseća se nekih detalja iz crveno–belog dresa Marinović...
Vinko

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!