Ma imamo dva nobela ni jedne Olimpijske sunce ti ****. A Noblovih je dodijeljeno oko 800 dok Olimpijskih preko 15kBobadilla je napisao/la:A nobela mozemo nabrojat na prst jedne rukeHeller je napisao/la:Mi smo jedina država na planeti koja ima više nobela nego olimpijskih medalja. **** ti ženo majku.![]()
Ma Karlo zezam se jaal tako menj ASD govori kao "znas li da je tesko bit 6-i, sto ti nisi bio 6-i" a frajer u lov ode i ne pogodi nista
BiH na Olimpijskim igrama - a.k.a "važno je učestvovati"
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: BiH na Olimpijskim igrama - Rio de Janeiro 2016.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
to je svakako bitnije. nobel je nobelHeller je napisao/la:Mi smo jedina država na planeti koja ima više nobela nego olimpijskih medalja. **** ti ženo majku.
ko je drugi nobel?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ASD
- Kontakt:
Vodeci se tom logikom i priznavajuci uspjehe iz Jugoslavije, imamo i olimpijsku, Anton Josipovic 1988. godine u boksu, ali to je vec druga drzava.Heller je napisao/la:Ma imamo dva nobela ni jedne Olimpijske sunce ti ****. A Noblovih je dodijeljeno oko 800 dok Olimpijskih preko 15kBobadilla je napisao/la:A nobela mozemo nabrojat na prst jedne rukeHeller je napisao/la:Mi smo jedina država na planeti koja ima više nobela nego olimpijskih medalja. **** ti ženo majku.![]()
Ma Karlo zezam se jaal tako menj ASD govori kao "znas li da je tesko bit 6-i, sto ti nisi bio 6-i" a frajer u lov ode i ne pogodi nista
Još ona trojica kuglaša i ključaj sramotu, ako može kako i da se izbriše tema...
Naći 10 nebitnih disciplina poput dizanja tegova, osloboditi tu djecu svih drugih obaveza i obezbjediti im egzistenciju bez obzira na sportsku karijeru i možemo se nečemu nadati. I nama najveća uzdanica disciplina gdje čamuge dominiraju i to u atletici koja je jedna od najpracenijih eventa Olimpijade. Bolje da se prebacimo na glinene golubove, onaj luk i strijelu i ostale gluposti, nismo ni za ceg drugo
Naći 10 nebitnih disciplina poput dizanja tegova, osloboditi tu djecu svih drugih obaveza i obezbjediti im egzistenciju bez obzira na sportsku karijeru i možemo se nečemu nadati. I nama najveća uzdanica disciplina gdje čamuge dominiraju i to u atletici koja je jedna od najpracenijih eventa Olimpijade. Bolje da se prebacimo na glinene golubove, onaj luk i strijelu i ostale gluposti, nismo ni za ceg drugo
Nad tobom sunce najljepše sja
Vladimir PrelogDANTES je napisao/la:to je svakako bitnije. nobel je nobelHeller je napisao/la:Mi smo jedina država na planeti koja ima više nobela nego olimpijskih medalja. **** ti ženo majku.
ko je drugi nobel?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- ASD
- Kontakt:
Vladimir Prelog, rodjen u Sarajevu ali je otisao veoma rano.DANTES je napisao/la:to je svakako bitnije. nobel je nobelHeller je napisao/la:Mi smo jedina država na planeti koja ima više nobela nego olimpijskih medalja. **** ti ženo majku.
ko je drugi nobel?
Ako njega racunamo u nase nobelovce, mozemo komotno i bracu Kacar i Radomira Kovacevica i u nase olimpijce.
naravnoASD je napisao/la:Vladimir Prelog, rodjen u Sarajevu ali je otisao veoma rano.DANTES je napisao/la:to je svakako bitnije. nobel je nobelHeller je napisao/la:Mi smo jedina država na planeti koja ima više nobela nego olimpijskih medalja. **** ti ženo majku.
ko je drugi nobel?
Ako njega racunamo u nase nobelovce, mozemo komotno i bracu Kacar i Radomira Kovacevica i u nase olimpijce.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nismo geneticki ni blizu garanima koji haraju u atletici, nesposobni smo za prelazak iz juniora u seniore i tu nam se malo napacenih talenata pogubi. Ma necemo nikad nikog imat jer ja ne vidim disciplinu gdje bi mi mogli nesto napravit, jednostavno smo za sve ove sportove na OI antitalenti.pinoglavi je napisao/la:Još ona trojica kuglaša i ključaj sramotu, ako može kako i da se izbriše tema...
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Ima jedan bilecanin s oskarom, mozda ti dodje kakve rodbine.DANTES je napisao/la: naravno

Nullius in verba
Ma znam zato i pisem, glavna uzdanica disciplina gdje je sam ulazak u finale za bijelca ogroman uspjeh...Bobadilla je napisao/la:Nismo geneticki ni blizu garanima koji haraju u atletici, nesposobni smo za prelazak iz juniora u seniore i tu nam se malo napacenih talenata pogubi. Ma necemo nikad nikog imat jer ja ne vidim disciplinu gdje bi mi mogli nesto napravit, jednostavno smo za sve ove sportove na OI antitalenti.pinoglavi je napisao/la:Još ona trojica kuglaša i ključaj sramotu, ako može kako i da se izbriše tema...
Ma ne mozes biti antitalenat za yebeni luk i strijelu, samo radi puno i kako treba moras dobar bit. Fazon je sto ti sportovi gdje je konkurencija slaba kod nas ni ne postoje
- ASD
- Kontakt:
U dizanju tegova imamo neku tradiciju, ali radi se o prilicno hebenom sportu, jako je tesko pomjerati granice u kilazi, pogotovo s nasim mentalitetom.pinoglavi je napisao/la:Još ona trojica kuglaša i ključaj sramotu, ako može kako i da se izbriše tema...
Zamisli nekog ko dize 150 kila s nasim mentalitetom i vidi koliko je tesko dici 155 kila, kako on da dodje do bubam 300 kila?
Vec sam pisao kako se zbog dopinga jedan od nasih najboljih klubova ugasio.

U strelicarstvu nemamo nikakvu tradiciju, trebat ce nam bar 20 godina da krenemo s nule, a kamoli da uzmemo medalju.
Znas po sebi, jesil kad htio igrat drugorazredne sportove ? Nemamo mi volje ni za sto sem fudbala a vidis kakvi smo u tom sto volimo onda zamisli kako se odnosimo prema.onom sto ne volimo. Pa nemas postenog rukometnog tima sem Izviđača i sta znam, kosarka u ku.rcu i sve ostalo. Ma nasi bi nakon prvog osvojenog turnira u Žepču umislili da ne mogu mašit te bi i gaj luk i strijela bili promasaj kao i sve u cime.mislimo da smo dobri.pinoglavi je napisao/la:Ma znam zato i pisem, glavna uzdanica disciplina gdje je sam ulazak u finale za bijelca ogroman uspjeh...Bobadilla je napisao/la:Nismo geneticki ni blizu garanima koji haraju u atletici, nesposobni smo za prelazak iz juniora u seniore i tu nam se malo napacenih talenata pogubi. Ma necemo nikad nikog imat jer ja ne vidim disciplinu gdje bi mi mogli nesto napravit, jednostavno smo za sve ove sportove na OI antitalenti.pinoglavi je napisao/la:Još ona trojica kuglaša i ključaj sramotu, ako može kako i da se izbriše tema...
Ma ne mozes biti antitalenat za yebeni luk i strijelu, samo radi puno i kako treba moras dobar bit. Fazon je sto ti sportovi gdje je konkurencija slaba kod nas ni ne postoje
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- ASD
- Kontakt:
To onaj sto je dobio za crtani film? i opet za drugu drzavu, logicno.Heller je napisao/la:Ima jedan bilecanin s oskarom, mozda ti dodje kakve rodbine.DANTES je napisao/la: naravno![]()

A svaki sport je heben, ako svako jutro ustanes i samo mislis o treningu (a ne o 101 stvari i obavezi pa da na pauzi treniras) i imas od koga uciti onda mora i rezultat doci. A zar ima iko u strelicarstvu tradicijuASD je napisao/la:U dizanju tegova imamo neku tradiciju, ali radi se o prilicno hebenom sportu, jako je tesko pomjerati granice u kilazi, pogotovo s nasim mentalitetom.pinoglavi je napisao/la:Još ona trojica kuglaša i ključaj sramotu, ako može kako i da se izbriše tema...
Zamisli nekog ko dize 150 kila s nasim mentalitetom i vidi koliko je tesko dici 155 kila, kako on da dodje do bubam 300 kila?
Vec sam pisao kako se zbog dopinga jedan od nasih najboljih klubova ugasio.![]()
U strelicarstvu nemamo nikakvu tradiciju, trebat ce nam bar 20 godina da krenemo s nule, a kamoli da uzmemo medalju.

@Bobadilla a nisu popularni ali da to olimpijski komitet malo unaprijedi, malo mediji poguraju, nadjemo neke sponzore, naci ce se i makar 5-10 takmicara u drzavi. Al nema od tog nista naravno, ovi rezultati su sistemski problem i tako treba rjesavati, Amel, Larisa i slicni slucajevi su bili i biti ce ali to je sve slucajnost
- ASD
- Kontakt:
Jeste, svaki sport je ****, ali ovaj je posebno ****, u kosarci i fudbalu se ganja loptu pa se moze neki voljni momenat naci, ali hajde ti nadji voljni momenat u dizanju 300 kila zeljeza.pinoglavi je napisao/la:A svaki sport je heben, ako svako jutro ustanes i samo mislis o treningu (a ne o 101 stvari i obavezi pa da na pauzi treniras) i imas od koga uciti onda mora i rezultat doci. A zar ima iko u strelicarstvu tradicijuASD je napisao/la:U dizanju tegova imamo neku tradiciju, ali radi se o prilicno hebenom sportu, jako je tesko pomjerati granice u kilazi, pogotovo s nasim mentalitetom.pinoglavi je napisao/la:Još ona trojica kuglaša i ključaj sramotu, ako može kako i da se izbriše tema...
Vec sam pisao kako se zbog dopinga jedan od nasih najboljih klubova ugasio.![]()
U strelicarstvu su Koreanci neprikosnoveni, kosooki Robin Hudovi kao da su programirani da gadjaju sredinu, na ovim igrama u finalu (ekipno) po trojica nastupaju, rijetko koji nije pogodio maksimalno 10, a zamisli nasu Reprezentaciju tu, napravili bi pokolj mjestana.

Ništa onda, sa kosookim se ne može, to su vanzemaljci 
Ma bezveze sam naveo primjer, ima sportova gdje bi bili dobri, nismo mi baš mutavi, ali nama se OI svodi na svega 10-15 sportova, a u ostalim ne možemo ni teoretski poslati nekoga jer jednostavno ne postoje kod nas ti sportovi. A i ovo što pošaljemo to je očaj i treba puno ozbiljnije raditi sa talentima i u boljim uslovima, npr. atletska staza u Tuzli nikakva, uslovi i za ostale discipline loši, Mostar nema bazena i tako ima milion primjera a ovo su iz glave samo veći gradovi, i onda vidiš u kakvom smo qurcu za ove poznatije sportove a ne za ostale.
Najidealnije bi bilo to sistemski rješavati na nivou države, da se povežu klubovi, napravi centar za svaki manji sport u nekom gradu BiH, ali pošto to neće ni naši unuci doživjeti ostaje samo nada da će ovi pojedinačni slučajevi pokrenuti lavinu i pokrenuti napredak u svom sportu sa ulaganjima i promovisanjem. Larisa u džudu, Amel u atletici...

Ma bezveze sam naveo primjer, ima sportova gdje bi bili dobri, nismo mi baš mutavi, ali nama se OI svodi na svega 10-15 sportova, a u ostalim ne možemo ni teoretski poslati nekoga jer jednostavno ne postoje kod nas ti sportovi. A i ovo što pošaljemo to je očaj i treba puno ozbiljnije raditi sa talentima i u boljim uslovima, npr. atletska staza u Tuzli nikakva, uslovi i za ostale discipline loši, Mostar nema bazena i tako ima milion primjera a ovo su iz glave samo veći gradovi, i onda vidiš u kakvom smo qurcu za ove poznatije sportove a ne za ostale.
Najidealnije bi bilo to sistemski rješavati na nivou države, da se povežu klubovi, napravi centar za svaki manji sport u nekom gradu BiH, ali pošto to neće ni naši unuci doživjeti ostaje samo nada da će ovi pojedinačni slučajevi pokrenuti lavinu i pokrenuti napredak u svom sportu sa ulaganjima i promovisanjem. Larisa u džudu, Amel u atletici...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 14 avg 2016, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Kubanac Teophilo Stevenson je jedan od najboljih boksera svih vremena, on osim sto je bio bokser, on je i inzinjer.
Boksovao je za crkavicu i iskljucivo zbog sportskog uspjeha.
Nudili mu kule i gradove da se okusa u profesionalcima protiv Muhameda Alija, a on odbio.
Inace, trostruki je olimpijski sampion, a na cetvrtim igrama nije nastupio jer je Kuba bojkotovala, vjerovatno bi i tu uzeo.
Povlacim paralelu s nama, nece napraviti nikakav rezultat ako mu ne dajes dobre pare, a ako mu dadnes dobre pare onda opet nece napraviti dobar rezultat jer ce se zasistiti.
Boksovao je za crkavicu i iskljucivo zbog sportskog uspjeha.
Nudili mu kule i gradove da se okusa u profesionalcima protiv Muhameda Alija, a on odbio.
Inace, trostruki je olimpijski sampion, a na cetvrtim igrama nije nastupio jer je Kuba bojkotovala, vjerovatno bi i tu uzeo.
Povlacim paralelu s nama, nece napraviti nikakav rezultat ako mu ne dajes dobre pare, a ako mu dadnes dobre pare onda opet nece napraviti dobar rezultat jer ce se zasistiti.
sestra od strica udala se u bilećuHeller je napisao/la:Ima jedan bilecanin s oskarom, mozda ti dodje kakve rodbine.DANTES je napisao/la: naravno![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A da probamo u badmintonu? 

ma vaterpolo je najisplativiji, sve što ne može sa cg, srbiju i hrv, nek za nas igra i idemo na sva velika natjecanjajasta je napisao/la:A da probamo u badmintonu?

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.