Postao/la SaltCityAttack » 05 jan 2016, 17:15
BitiSrcemVezan je napisao/la:Gorki je napisao/la:Naletih na ovaj amaterski snimak,gledaj sjevera u PM.
Meni je nevjerovatan ovoliki broj navijača na Tušnju pri ulasku u PL, a ovako mizeran sada kada se klub bori za titulu i kada je prvi na tabeli. Je li moguće da je sam Ćiro bio toliki magnet?
Sto se tice sjevera nije to do Cire ..rezultati nas vjerovatno ne privlace samo na stadion..razlog je taj da se veliki broj prebacio na zapad jer nije iz svojih razloga zelio biti dio grupe..radi se na tome da se vrate svi tamo gdje pripadaju...mi smo nakon ove sezone u ligi federacije izgubili vodju koji je otisao van zemlje..druga dvojica su bili tu do pocetka ove sezone I onda im je sud donjeo presudu da moraju odlezat nekokoliko mjeseci..jedan je cak odlezao zbog Gracanice I lige federacije kad se tamo obracunavao sa drotovima I zastitarima ..uglabnom njih dvojica su pino nedostajali, ali i trojica u veoma kratkom vremenskom periodu..tesko je to nekome na netu objasnit da je puno da ti fale tri glavna covjeka u orgnizaciji ...slabo ko zeli prihvatiti izazov vodit grupu jer na sve moras biti spreman...onda je Azmir kritikovao grupu zbog baklji neki ga zbog toga I ne vole pa I ne dolaze...vidis da I nema nam starog udarnog transa koji je kod tih ljudi jer su ga oni radili a ne dolaze vise
Onda na kraju ulaznice skupe najskuplje u drzavi 10km ..Fukare placaju svoje po 4km.stim da moras biti njihov clan I opet podjedovat I placat clanarinu ipak nekima je I skupi..
Radi se na tome sve bice Sjever ponovo zlo .

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987