BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Fordinjo
Kontakt:

Re: BiH - ? (Baraž)

Post Postao/la Fordinjo » 14 okt 2015, 13:41

Ja sam glasovo za da igramo protiv Danske ;) , duzni su nam volio bi da im to vratimo sad , nema bolje sanse nego sad :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 14 okt 2015, 13:44

Fordinjo je napisao/la:Ja sam glasovo za da igramo protiv Danske ;) , duzni su nam volio bi da im to vratimo sad , nema bolje sanse nego sad :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Ja sam za Sloveniju naravno , ali volio bih se osvetit Dancima kad tad , ali bolje sljedeće put:P
"We need to suffer. And we need to fight."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 okt 2015, 13:45

FaraonTM je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Besic se vraca u drugoj utakmici baraza, Dzeko, Kolasinac ce ako Bog da ozdraviti do tada.

Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic 2, Dzeko 2.
Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti.
Ovo ce biti problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 14 okt 2015, 13:47

Elegant je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Besic se vraca u drugoj utakmici baraza, Dzeko, Kolasinac ce ako Bog da ozdraviti do tada.

Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic 2, Dzeko 2.
Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti.
Ovo ce biti problem.
Mislim da ova cetvorica podebljanih i nisu neki problem , imamo fine zamjene ako zatreba ....

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 okt 2015, 13:51

Ma citao sam oko Aviva stadiona i znam zasto je jedna tribina manja, ali taj transparetni krov je meni stvarno nevjerovatno uljepsao unutrasnjost stadiona. Kao da živi, kao da sam stvarno na nekoj livadi. Bas mi zraci nekom energijom, a u isto vrijeme izaziva mi opustenost duha. Naravno, pricam kada je ovako prazan.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 okt 2015, 13:53

Kakva je situacija s kartonima??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 okt 2015, 13:55

Ma daj Irsku
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 okt 2015, 14:03

invincible1921 je napisao/la:Mozda ce ovo glupo zvucati, ali protiv norvseke bi nam velika prednost bila u zenici. Te sve "krst" zemlje igraju na duge lopte, a zenica ja mislim da je kraca koji metar od onog regularnog kolko teren mora bit dug :D Sjecam se one tekme kad smo ih dobili golom bajramovica ljudi su hladno nabili svaku drugu u gol aut ili aut :lol: :lol:
istih je dimenzija kao camp nou i većinu ostalih stadiona.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 okt 2015, 14:07

Donnie Darko je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Mozda ce ovo glupo zvucati, ali protiv norvseke bi nam velika prednost bila u zenici. Te sve "krst" zemlje igraju na duge lopte, a zenica ja mislim da je kraca koji metar od onog regularnog kolko teren mora bit dug :D Sjecam se one tekme kad smo ih dobili golom bajramovica ljudi su hladno nabili svaku drugu u gol aut ili aut :lol: :lol:
Al nije prije bio jelde :?:
=\_1921_/=

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 14 okt 2015, 14:07

Sto se tice protivnika meni je svejedno koga cemo izvuci i ne opterecujem se uopste s tim.
Od sva cetiri moguca smo dosta,dosta bolji i protiv bilo koga prilican favorit.Prije svega bolji smo igracki a zatim imamo puno vise kvalitetnih igraca.
Najvece zvijezde i najzvucnija imena kod svih njih su im igraci kalibra Senada Lulica dok ni jedna od njih ni izbliza nema klase kao sto su Dzeko,Pjanić,Begović pa i Spahic.

Osim svega toga svi oni su godinama u rupi,igraju vrlo lose i imaju lose rezultate i niko nije bio na dva zadnja velika takmicenja,pa ni u barazima,osim Irske u Poljskoj i Ukrajini a to je bila era Trapatonia kad su bili najaci,sad su daleko slabiji nego tada.A i na tom Euru su bili najslabija reprezentacija i kanta za napucavanje,tri poraza.

Skloni smo precjenjivati protivnike,vidjeli smo sinoc kako smo od jednog Kipra napravili haman Brazil pa nam se noge oduzele,nismo znali povezati dva pasa,sve to je posljedica naseg urodjenog samopotcjenjivanja i precjenjivanja protivnika cak i po nekoliko puta od stvarne vrijednosti.I onda nestane samopouzdanja a kako to izgleda najbolje smo vidjeli sinoc.

Nemojmo ponavljati greske.Sta nas briga koga cemo izvuci,nema vise Portugala,sad je obrnuto,za sve te mi smo sad Portugal i shodno tome neka se oni misle.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 okt 2015, 14:08

invincible1921 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Al nije prije bio jelde :?:
nemam pojma. moguće.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 okt 2015, 14:11

SlevinKelevra je napisao/la:Po pozeljnosti :mrgreen:

Slovenija - za mene najpozeljniji protivnik. Odlican omjer protiv njih, a bilo bi dosta nasih navijaca u gostima a svi znamo koliko to nama znaci. Slovenci imaju finih igraca, ali nista spektakularno. Cini mi se da im je posebno napad tanak, gdje je Novakovic sa svojih 36 i dalje najbolji igrac. Sredina terena je najveci adut Slovenaca sa Birsom, Ilicicem , Kurticem, Kamplom, ali dva nasa trkaca ce to sve neutralizovati. Prolaz: 70%

Norveska - stavio sam iz iza Slovenaca jer sam gledao utakmicu sa Hrvatskom i ljudi rade i trce k'o navijeni! Nije to neki fanatizam, kao kod ovih nasih naroda, vec cisti rad na terenu a protiv toga je jako tesko igrati. Ekipa bez neke velike zvijezde, ali tesko da im to smeta, u njih je tim adut. Vjerujem da bi i ovdje imali yebenu podrsku, s tim da cemo Norvezane nadglasati i sa 1000 navijaca. Prolaz 65%

Rep Irska - ovo je vec zayebancija. Ekipa sastavljena od igraca iz Premiershipa i Championshipa + Robbie Keane. Jako, direktno, cvrsto, dupli pas, centarsut... S njima bi se natrcali najvise od svih. Za razliku od Norvezana, Irci imaju i nekoliko jakih indivualaca kao sto su McGeady, McCarthy, Long, Walters i naravno, neunistivi Keane. Nasi navijaci se ne bi culi medju njihovim fanaticima. Prolaz: 51%

Danska - kad sam sinoc vidio da nisu nositelji, oblio me hladan znoj. Nece se valjda nastaviti tradicija da izvalcimo najtezeg protivnika u barazu. Svi znamo kakve smo bitke s njima vodili u proslosti, a jos boli 2003 i Martin Jorgensen. Danska je dobra ekipa, vjerovatno tehnicki najjaca od svih nenositelja. Naravno, alfa i omega, veznjak Tottenhama Christian Eriksen i od njega polazi svaka smislenija akcija Danske. Gledao sam ih u prijateljskoj protiv CG i u kvalifikacijama protiv Srbije i yebeni su... Nikako ih ne bi volio. Sa navijacke strane, bilo bi pakleno na tribinama jer Danci nisu picke da gledaju kako ih dominiramo na tribinama. Prolaz: 40%
analiza protivnika ti je dobra ali zaboravljaš da smo mi jaki u zraku, elem tu nam norvežani leže. ono gdje nam ne leže je jer trče ko mahniti, ali tu su irci još gori. ni jedni ni drugi neznaju lopte, tako da smo tu u prednosti, ali nama je od 65-te "duša nanos"

slovenija je sigurno tim koji svi priželjkuju, tu nema dileme, ko je poslije njih protivnik koji nam najbolje paše, tu nisam siguran. možda čak danci, pa da se "nadigravamo"

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 14 okt 2015, 14:14

Nismo se sinoc bas nestp pokazali u skoku

Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 okt 2015, 14:14

Donnie Darko je napisao/la: istih je dimenzija kao camp nou i većinu ostalih stadiona.
Al nije prije bio jelde :?:[/quote]

nemam pojma. moguće.[/quote]

Ma nije sto posto bukvlano metar morali dodavat .....
=\_1921_/=

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 okt 2015, 14:15

xaves je napisao/la:Nismo se sinoc bas nestp pokazali u skoku

Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
U defanzivi smo dobili vecinu duela ali u ofanzivi do ulaska Djuke mozda jedan. :sick:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 okt 2015, 14:20

ahmic je napisao/la:Kakva je situacija s kartonima??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti, tj. imaju dva žuta kartona.

Morat ce se dobro paziti.

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 14 okt 2015, 14:21

Imam osjecaj da cemo sa Dancima igrati u barazu. Sa svima se mozemo nositi,samo da ne bude nekih belaja,povreda,kartona...:D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 okt 2015, 14:26

Dance prizeljkuju samo ovi iz dijaspore jer hoce da im repka dođe kuci, umjesto da gledaju realnije na slabijeg protivnika kao npr. Slovenija.

To su ta razmisljanja, sto bi mi laganije kad se mozemo muciti samo da bi neko bio zadovoljen da gleda uzivo repku.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 okt 2015, 14:35

Elegant je napisao/la:Dance prizeljkuju samo ovi iz dijaspore jer hoce da im repka dođe kuci, umjesto da gledaju realnije na slabijeg protivnika kao npr. Slovenija.

To su ta razmisljanja, sto bi mi laganije kad se mozemo muciti samo da bi neko bio zadovoljen da gleda uzivo repku.
A realnost je takva da ustvari taj najslabiji tim bi najvise nasih moglo gledati. :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 okt 2015, 14:36

bodi123 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dance prizeljkuju samo ovi iz dijaspore jer hoce da im repka dođe kuci, umjesto da gledaju realnije na slabijeg protivnika kao npr. Slovenija.

A realnost je takva da ustvari taj najslabiji tim bi najvise nasih moglo gledati. :lol:
I sa tog aspekta u prednosti a pogtovo po snazi protivnika tj. vecim sansama za prolaz, ali to je nekima gorka boba za progutat.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 11 gostiju.