Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja sam za Sloveniju naravno , ali volio bih se osvetit Dancima kad tad , ali bolje sljedeće put:PFordinjo je napisao/la:Ja sam glasovo za da igramo protiv Danske, duzni su nam volio bi da im to vratimo sad , nema bolje sanse nego sad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo ce biti problem.FaraonTM je napisao/la:Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti.Elegant je napisao/la:Besic se vraca u drugoj utakmici baraza, Dzeko, Kolasinac ce ako Bog da ozdraviti do tada.
Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic 2, Dzeko 2.
Mislim da ova cetvorica podebljanih i nisu neki problem , imamo fine zamjene ako zatreba ....Elegant je napisao/la:Ovo ce biti problem.FaraonTM je napisao/la:Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti.Elegant je napisao/la:Besic se vraca u drugoj utakmici baraza, Dzeko, Kolasinac ce ako Bog da ozdraviti do tada.
Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic 2, Dzeko 2.
istih je dimenzija kao camp nou i većinu ostalih stadiona.invincible1921 je napisao/la:Mozda ce ovo glupo zvucati, ali protiv norvseke bi nam velika prednost bila u zenici. Te sve "krst" zemlje igraju na duge lopte, a zenica ja mislim da je kraca koji metar od onog regularnog kolko teren mora bit dugSjecam se one tekme kad smo ih dobili golom bajramovica ljudi su hladno nabili svaku drugu u gol aut ili aut
![]()
Al nije prije bio jeldeDonnie Darko je napisao/la:istih je dimenzija kao camp nou i većinu ostalih stadiona.invincible1921 je napisao/la:Mozda ce ovo glupo zvucati, ali protiv norvseke bi nam velika prednost bila u zenici. Te sve "krst" zemlje igraju na duge lopte, a zenica ja mislim da je kraca koji metar od onog regularnog kolko teren mora bit dugSjecam se one tekme kad smo ih dobili golom bajramovica ljudi su hladno nabili svaku drugu u gol aut ili aut
![]()
nemam pojma. moguće.invincible1921 je napisao/la:Al nije prije bio jeldeDonnie Darko je napisao/la:istih je dimenzija kao camp nou i većinu ostalih stadiona.invincible1921 je napisao/la:Mozda ce ovo glupo zvucati, ali protiv norvseke bi nam velika prednost bila u zenici. Te sve "krst" zemlje igraju na duge lopte, a zenica ja mislim da je kraca koji metar od onog regularnog kolko teren mora bit dugSjecam se one tekme kad smo ih dobili golom bajramovica ljudi su hladno nabili svaku drugu u gol aut ili aut
![]()
analiza protivnika ti je dobra ali zaboravljaš da smo mi jaki u zraku, elem tu nam norvežani leže. ono gdje nam ne leže je jer trče ko mahniti, ali tu su irci još gori. ni jedni ni drugi neznaju lopte, tako da smo tu u prednosti, ali nama je od 65-te "duša nanos"SlevinKelevra je napisao/la:Po pozeljnosti![]()
Slovenija - za mene najpozeljniji protivnik. Odlican omjer protiv njih, a bilo bi dosta nasih navijaca u gostima a svi znamo koliko to nama znaci. Slovenci imaju finih igraca, ali nista spektakularno. Cini mi se da im je posebno napad tanak, gdje je Novakovic sa svojih 36 i dalje najbolji igrac. Sredina terena je najveci adut Slovenaca sa Birsom, Ilicicem , Kurticem, Kamplom, ali dva nasa trkaca ce to sve neutralizovati. Prolaz: 70%
Norveska - stavio sam iz iza Slovenaca jer sam gledao utakmicu sa Hrvatskom i ljudi rade i trce k'o navijeni! Nije to neki fanatizam, kao kod ovih nasih naroda, vec cisti rad na terenu a protiv toga je jako tesko igrati. Ekipa bez neke velike zvijezde, ali tesko da im to smeta, u njih je tim adut. Vjerujem da bi i ovdje imali yebenu podrsku, s tim da cemo Norvezane nadglasati i sa 1000 navijaca. Prolaz 65%
Rep Irska - ovo je vec zayebancija. Ekipa sastavljena od igraca iz Premiershipa i Championshipa + Robbie Keane. Jako, direktno, cvrsto, dupli pas, centarsut... S njima bi se natrcali najvise od svih. Za razliku od Norvezana, Irci imaju i nekoliko jakih indivualaca kao sto su McGeady, McCarthy, Long, Walters i naravno, neunistivi Keane. Nasi navijaci se ne bi culi medju njihovim fanaticima. Prolaz: 51%
Danska - kad sam sinoc vidio da nisu nositelji, oblio me hladan znoj. Nece se valjda nastaviti tradicija da izvalcimo najtezeg protivnika u barazu. Svi znamo kakve smo bitke s njima vodili u proslosti, a jos boli 2003 i Martin Jorgensen. Danska je dobra ekipa, vjerovatno tehnicki najjaca od svih nenositelja. Naravno, alfa i omega, veznjak Tottenhama Christian Eriksen i od njega polazi svaka smislenija akcija Danske. Gledao sam ih u prijateljskoj protiv CG i u kvalifikacijama protiv Srbije i yebeni su... Nikako ih ne bi volio. Sa navijacke strane, bilo bi pakleno na tribinama jer Danci nisu picke da gledaju kako ih dominiramo na tribinama. Prolaz: 40%
Al nije prije bio jeldeDonnie Darko je napisao/la: istih je dimenzija kao camp nou i većinu ostalih stadiona.
U defanzivi smo dobili vecinu duela ali u ofanzivi do ulaska Djuke mozda jedan.xaves je napisao/la:Nismo se sinoc bas nestp pokazali u skoku
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti, tj. imaju dva žuta kartona.ahmic je napisao/la:Kakva je situacija s kartonima??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A realnost je takva da ustvari taj najslabiji tim bi najvise nasih moglo gledati.Elegant je napisao/la:Dance prizeljkuju samo ovi iz dijaspore jer hoce da im repka dođe kuci, umjesto da gledaju realnije na slabijeg protivnika kao npr. Slovenija.
To su ta razmisljanja, sto bi mi laganije kad se mozemo muciti samo da bi neko bio zadovoljen da gleda uzivo repku.
I sa tog aspekta u prednosti a pogtovo po snazi protivnika tj. vecim sansama za prolaz, ali to je nekima gorka boba za progutat.bodi123 je napisao/la:A realnost je takva da ustvari taj najslabiji tim bi najvise nasih moglo gledati.Elegant je napisao/la:Dance prizeljkuju samo ovi iz dijaspore jer hoce da im repka dođe kuci, umjesto da gledaju realnije na slabijeg protivnika kao npr. Slovenija.
To su ta razmisljanja, sto bi mi laganije kad se mozemo muciti samo da bi neko bio zadovoljen da gleda uzivo repku.