Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2015, 22:21

Čovjek pokušava da kaže da će Mamić staviti cifru koju osrednji klubovi ne mogu platiti i da će Ara otići u malo veći klub. Nema to veze sa njegovim razvojem, iz Dinama će on svakako otići kao kompletan igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 okt 2015, 22:27

Virtu4l je napisao/la:Čovjek pokušava da kaže da će Mamić staviti cifru koju osrednji klubovi ne mogu platiti i da će Ara otići u malo veći klub. Nema to veze sa njegovim razvojem, iz Dinama će on svakako otići kao kompletan igrač.
Kontam ja sta on pokusava reci. Meni Mamic ne zanima, zanima me samo Arminov razvoj. A da ga Mamic proda u neki jak tim, gdje nece igrati, to nebi bilo dobro.
Armin treba da ostane ovu sezonu i jos jednu. U toj drugoj on treba da bude prvi napadac Dinama za CL i HNL.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2015, 22:34

E vidiš, Mamića ne zanima hoće li on igrati, njega zanimaju samo šuške, a da bi dobio šuške - Armin mora napredovati... u svakom slučaju mi dobijamo (i Željo) :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 08 okt 2015, 22:36

Mamic je nevidjeni majstor i zato ja ne brinem za Arinu buducu karijeru nakon Dinama... jer itekako se vodi briga o buducim transferima s obzirom da se mamic ogradjuje klauzulama i o buducim transferima... pa je skoro na svakom igracu kojeg je prodao poslije zaradio jos kada bi se ovi prodali dalje...

Zna on kome ce ga prodati... a to nece sigurno biti herte i sl nego mnogo jaci i ugledniji klubovi koji mogu dosta platiti...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 okt 2015, 22:48

Ima tu jos jedna stvar, dosta ti igraca sto je on prodavao sa reprezentativici Hrvatske. Nadam se da grijesim, ali ovi nasi igraci DOSAD nisu imali srece da se prodaju u jace klubove. Al otom potom.
Cak i jedan Edin Dzeko je imao problema da se proda iz Wolfsburga.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 okt 2015, 22:56

Virtu4l je napisao/la:E vidiš, Mamića ne zanima hoće li on igrati, njega zanimaju samo šuške, a da bi dobio šuške - Armin mora napredovati... u svakom slučaju mi dobijamo (i Željo) :njanjanja:
Kakvog igrača repka moze imati kroz par godina i savez se opet usudi izdati saopštenje u kojem naglašavaju da remetimo atmosferu u reprezentaciji :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 okt 2015, 18:03

U prvoj protiv ZG, opet na lijevom krilu a Henriquez na špicu.
Nego prati li ko, kakav je ovaj Šehić kod ZG, igra desnog beka, je li igrao ranije za naše selekcije

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 okt 2015, 18:12

Edin Šehić (20), rođen u Zagrebu, igrao za U-18 i U-21 BiH

Ćiro ga je prekomandovao u prvi tim, pa je potpisao profesionalni ugovor na 7 godina

slika
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 16 okt 2015, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 okt 2015, 18:12

Astren je napisao/la:U prvoj protiv ZG, opet na lijevom krilu a Henriquez na špicu.
Nego prati li ko, kakav je ovaj Šehić kod ZG, igra desnog beka, je li igrao ranije za naše selekcije
Nista specijalno. Mislim, nije da nije obecavao, cak je i u proslom ciklusu vec kod Jagodica dobio poziv za mladu. Igrao je neki mec, ali posle Jagodica vise nije dobijao poziv. Sigurno nije nista losiji od onih bekova koji trenutno igraju u mladoj repci, ali jest to tesko ne biti. Mana mu je sto igra desnog beka a za sad je tu Memija. Malo je se izgubio u zadnje vrijeme, cak sam i ja zaboravio na njega u zadnje vrijeme. Nadam se samo da ne ide ka istoj sudbini kao Dino Bevab, koji je dosta obecevao proslog ciklusa.

Vrijedi istaknuti i mladog Alena Jurilja koji je na klupi za Zagreb. Sve vise i vise prilika dobija u dresu Zagreba. Napadac, 19 godina. Bivsi U19-reprezentativac.

Sretno Ari!

Edit: Jaooo Taravelu mazgo, pa sto skide Arminu loptu...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 okt 2015, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 okt 2015, 18:16

piše da ga je Ćiro sa pozicije krila premjestio na poziciju beka, a to isto je valjda napravljeno s Memijom u njegovom klubu, tako da njih dvojica mogu igrat' skupa po desnoj strani, a Memiju sam gledao u Tuzli protiv SAD-a i tad mi se učinio kao naš najbolji igrač, meni nekako izgleda da bi bio bolji na krilu, al' et'

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 okt 2015, 18:21

sajo10 je napisao/la: Nista specijalno. Mislim, nije da nije obecavao, cak je i u proslom ciklusu vec kod Jagodica dobio poziv za mladu. Igrao je neki mec, ali posle Jagodica vise nije dobijao poziv. Sigurno nije nista losiji od onih bekova koji trenutno igraju u mladoj repci, ali jest to tesko ne biti. Mana mu je sto igra desnog beka a za sad je tu Memija. Malo je se izgubio u zadnje vrijeme, cak sam i ja zaboravio na njega u zadnje vrijeme. Nadam se samo da ne ide ka istoj sudbini kao Dino Bevab, koji je dosta obecevao proslog ciklusa.

Vrijedi istaknuti i mladog Alena Jurilja koji je na klupi za Zagreb. Sve vise i vise prilika dobija u dresu Zagreba. Napadac, 19 godina. Bivsi U19-reprezentativac.

Sretno Ari!
A Bevaba su povrede unakazile, tako i ovo da igra u prvom timu ZG nakon svega nije loše uopšte. Ja rijetko gledam utakmice HNL, osim poneku Hajduka i Dinamo kad igra Armin, tako da Šehića nikad nisam vidio u akciju. Po ovome do sad, da se primjetiti da je poprilično brz.
Zagreb s vremena na vrijeme zna odraditi odličan transfer za naše prilike, pa nije zgoreg ga pratiti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 okt 2015, 18:25

Ne znam kakav je ovaj Sehic. Evo sada ga tek prvi put gledam. Samo znao je i Zagreb prodati igrace. Kao naprimjer Mensur Mujdza je presao iz Zagreba u Freiburg. To bi nam mozda @dubrovnik znao kazati vise. On cini mi se prati HNL prilicno.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 okt 2015, 18:34

Ajax je napisao/la:Ne znam kakav je ovaj Sehic. Evo sada ga tek prvi put gledam. Samo znao je i Zagreb prodati igrace. Kao naprimjer Mensur Mujdza je presao iz Zagreba u Freiburg. To bi nam mozda @dubrovnik znao kazati vise. On cini mi se prati HNL prilicno.
Pored Mujdze, Pavlović prije par sezona u Werder, bio je tu Abdurahimi u Belgiju mada sam mislio da će sigurno završiti u Dinamu i ove godine ovaj Krovinović i Portugal..A i tu su uvijek transferi u Hajduk i Dinamo.

Inače, Arminov prvi dodir nakon pasa Machada je fantazija.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 okt 2015, 18:37

Evo umalo zabio Hodzic. Lopta isla na njega kod slobodnog udarca. 2m od gola i ubacio se Fernandes zadnji momenat ispred njega i on zabi glavom. Obadvojica su bila na lopti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 okt 2015, 19:14

TO majstore :bih: :bih:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 16 okt 2015, 19:14

Momcino :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 okt 2015, 19:14

9. :kafa: ..Daj što više ovakvih golova

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 okt 2015, 19:15

Aaraaaa tap in gol hahaha :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 okt 2015, 19:15

Ajax je napisao/la:Evo umalo zabio Hodzic. Lopta isla na njega kod slobodnog udarca. 2m od gola i ubacio se Fernandes zadnji momenat ispred njega i on zabi glavom. Obadvojica su bila na lopti.
Trebao ga je prebit što mu nije pustio :wave:
"We need to suffer. And we need to fight."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 okt 2015, 19:15

Bravo Ara :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 5 gostiju.