I na kraju kopacke pronadjene, ni manje ni vise, nego u hotelu gdje odsjeda Braga... Nikako mi nije jasno sta su oni htjeli da postignu ovim jer su cak i na treningu dan pred utakmicu nakon 20 minuta promjenili obucu. Vec je bilo jasno da nesto muljaju kada su odbili dva prijedloga Marseille i to da ovi posalju avion po kopacke u Portugal ili da im kupe nove sto je stvarno nisko za jedan klub jer ovi nude punu podrsku njima, a ovi kao uvrijedjen dame nesto izvode. Cak su bili odbili da im pregledaju hotel kako bi provjerili da 'slucajno' nisu negdje ih tu izgubili te tek kada je policija dosla i pretrazila hotel se zavrsila saga. Krajnje degutantno ponasanje citave delegacije Brage i imaju srece da Marseille nece nista dodatno poduzimati u vezi ovoga.megaffon je napisao/la:Utakmica Marseille Braga otkazana, pokradene sve kopacke ekipe Brage!
Europa League 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Europa League 2015/2016
kakav Skenderbeu, namještena tekma k'o hljeb, šiptari su to, mafija
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:kakav Skenderbeu, namještena tekma k'o hljeb, šiptari su to, mafija
I meni je to odmah palo na pamet, kvota na Skenderbeu bila preko 20.
Fakat cirkus neki sa kopackama, haha, sad jel im fakat neko sakrio ili sta, pitanje je...AnelZ je napisao/la:I na kraju kopacke pronadjene, ni manje ni vise, nego u hotelu gdje odsjeda Braga... Nikako mi nije jasno sta su oni htjeli da postignu ovim jer su cak i na treningu dan pred utakmicu nakon 20 minuta promjenili obucu. Vec je bilo jasno da nesto muljaju kada su odbili dva prijedloga Marseille i to da ovi posalju avion po kopacke u Portugal ili da im kupe nove sto je stvarno nisko za jedan klub jer ovi nude punu podrsku njima, a ovi kao uvrijedjen dame nesto izvode. Cak su bili odbili da im pregledaju hotel kako bi provjerili da 'slucajno' nisu negdje ih tu izgubili te tek kada je policija dosla i pretrazila hotel se zavrsila saga. Krajnje degutantno ponasanje citave delegacije Brage i imaju srece da Marseille nece nista dodatno poduzimati u vezi ovoga.megaffon je napisao/la:Utakmica Marseille Braga otkazana, pokradene sve kopacke ekipe Brage!
Ima dosta zanimljivih utakmica veceras.
Bravo Partizan!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Partizan
Remi u zadnjem kolu protiv Augsburga i proljece u Evropi

Bice zanimljivo zadnje kolo u mnogim grupama.
Ne mora ni remi, moze i poraz 0-1, 1-2, 0-2, jer su tamo dobili 1-3...Stvarno, svaka im cast!SlevinKelevra je napisao/la:PartizanRemi u zadnjem kolu protiv Augsburga i proljece u Evropi
![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da, nisam na to racunao. Stvarno, strasan rezultat. Kad su izvucene grupe ja sam mislio da ce osvojiti bod-dva, jer grupa na prvu izgleda dosta jako, ipak su tu dvije ekipe iz lige petice i obicno dobri AZ.marconato je napisao/la:
Ne mora ni remi, moze i poraz 0-1, 1-2, 0-2, jer su tamo dobili 1-3...Stvarno, svaka im cast!
Ma Ovo ni mi nismo očekivaliSlevinKelevra je napisao/la:Da, nisam na to racunao. Stvarno, strasan rezultat. Kad su izvucene grupe ja sam mislio da ce osvojiti bod-dva, jer grupa na prvu izgleda dosta jako, ipak su tu dvije ekipe iz lige petice i obicno dobri AZ.marconato je napisao/la:
Ne mora ni remi, moze i poraz 0-1, 1-2, 0-2, jer su tamo dobili 1-3...Stvarno, svaka im cast!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma samo neka oni guraju i nama nabijaju koeficijentSlevinKelevra je napisao/la:Da, nisam na to racunao. Stvarno, strasan rezultat. Kad su izvucene grupe ja sam mislio da ce osvojiti bod-dva, jer grupa na prvu izgleda dosta jako, ipak su tu dvije ekipe iz lige petice i obicno dobri AZ.marconato je napisao/la:

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
je*em ti monako i majku

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da nije kladionicarope11 je napisao/la:je*em ti monako i majku![]()

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pogresna tema, osim ako ne navijas za Monacorope11 je napisao/la:je*em ti monako i majku![]()

a sta drugo...club21 je napisao/la:Da nije kladionicarope11 je napisao/la:je*em ti monako i majku![]()

Je*em im mater, pa jel' vam treba 60 suteva da napokon ubodu gol, jadna vam majka

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

- dr.van nostrand
- Kontakt:

Shakhtar, Man. United, Galatasaray, Sevilla.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Uefa trlja ruke. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
pa logicnomessilla je napisao/la:Uefa trlja ruke.
EL je naglo ojacana ispadanjem nekih jacih timova (a sutra bi moglo još par jakih imena ispasti) , bice više para UEFI od tog takmicenjima ocigledno.
Njima je svakako u interesu da EL bude pracena kao i LP, tako su je i zamislili kad su ukinuli kup kupova i smislili ovaj format EL....uglavnom, bitno je samo da se lova vrti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.