FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 apr 2017, 13:06

Crnkic ne igra u Tuzli, kartoni!
Ja to vidim kao zadnju sansu za Andusica, igra svoju poziciju od prve minute. Sad ili nikad!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 03 apr 2017, 13:09

A sta Tan nije ispunio?
UPRAVA NAPOLJE!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 apr 2017, 13:10

Sarajlijica1946 je napisao/la:Crnkic ne igra u Tuzli, kartoni!
Ja to vidim kao zadnju sansu za Andusica, igra svoju poziciju od prve minute. Sad ili nikad!
Vise bih volio gurnuti duljevica na njegovu poziciju i na desetku Husejinovica.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 03 apr 2017, 13:13

Anđušić za mladu selekciju igra bolje nego za naš prvi tim i možda bi mu trebalo dati još nekoliko utakmica, pa mu tek tad suditi! A da je loš, bar zasad, itekako jeste!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 apr 2017, 13:18

RichmanBiH je napisao/la:A sta Tan nije ispunio?
Npr. dovrsetak radova u Butmiru.
Mada je tesko bilo sta reci,jer niko ne zna kakve su njegove uopste obaveze i bile prema klubu,osim da vrati dugove i ta izgradnja akademije.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 apr 2017, 13:25

zagorski je napisao/la:Jedina nasa nada je da se stvori neka kriticna masa sastavljena od onih koji istinski vole Sarajevo,a pored toga imaju znanja,uticaja,moci,ugleda,novca;kao i mase 'obicnih' navijaca pa da se nesto proba uraditi.
Ili da se nekako proba osporiti Tanovo vlasnistvo jer nije ispostivao ono na sta se obavezao (mada je ovo tesko) ili da se krene u projekat skupljanja sredstava da se klub otkupi od njega.
Znam da ovo zvuci utopijski,pogotovo nakon epizode sa BP,ali ne moze se samo ni cekati i gledati ovo sranje.
Npr. 1000 navijaca po 1000 km = milion
A ima i onih koji mogu vise dati
Malo pomalo valjda bi sabrali 4 milionceka evrica :)
Sada ce me napasti i reci da je ovo probano vec i da nije bilo nista od toga.
Ali sta drugo da radimo? Mozda bi motiv i zelja da se nesto uradi za klub bili veci sada vec prije...?

mislim da bi se tan mogao zakonski odj.ebati kada bi to htjeli i kada bi se stvorila neka kritična masa,za sada to nije izvodivo,otjerali smo dinu,kusturicu,čivčiju,evo tjeramo i tog nekog elvira a niko ni a da kaže za tana,kena,ti ljudi
su najviše odgovorni i za dobro a i za loše što se dešava u klubu,evo sada čitam da će i ovaj dino red bull koji je ok momak
glavom bez obzira razguliti iz tog boarda,dobro mi reče ovaj drug skretničar "board koji tone",zna li neko hoće li said igrati
u tuzli?i onakav said poluinvalid bi nam extra valjao,dulju na krilo obavezno u tom slučaju

VVVBK

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 apr 2017, 13:44

Idemo prema cilju sezone - Evropi.
Oko Tana se ne brinem, dovoljno je pametan da zna da mi lako mozemo postati rupa bez dna, sto se ulaganja tice. Dovoljno je da par vecih sponzora ode/ne plati, npr. zbog neizlaska u Evropu/neosvojene titule, i eto nas u banani.
Da bi se to izbjeglo, potrebno je imati pristojnu ekipu, koja ce uvijek biti pri vrhu. A za to su potrebni sponzori (njihove pare), tako da je sve uzajamno povezano.
Ja na ovu sezonu gledam kao odraz politike prosle Uprave, koja je dosta dobrog uradila van terena (donijela para), ali isto tako sve to potrosila na (sumnjive) raskide ugovora trenera i igraca. Mozda gore od tog trosenja je bilo i konstantno mijenjanje ekipe/trenera, pa je sve puklo i nije se otislo u Evropu.
Ove sezone su odmah srezani troskovi, po principu: koliko zaradis, toliko i trosis. Rupa u budzetu od MILION KM se morala zakrpiti, ispastali su Benko i Co. I sad imamo ekipu u skladu sa parama, sa kojima raspolazemo.
Osigurati Evropu, rijesiti se 'losih' igraca, dovesti nove, nadati se napretku ovih mladjih u sastavu, i idemo ispocetka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 apr 2017, 13:50

Cilj je kazu Evropa. Mi dobro stojimo da taj postavljeni cilj za ovu sezonu ispunimo. Tako da statisticki gledano, ovo ce biti uspjesna sezona. Problem je to sto se mi kao navijaci Sarajeva ne mozemo pomiriti s tim da nam se klub ne bori za trofej ili da zavrsi sezonu bez trofeja.
1946~

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 03 apr 2017, 14:04

Sramota je da su juniori sinoc gledali ove invalide

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 03 apr 2017, 14:04

ThrillerHz je napisao/la:Cilj je kazu Evropa. Mi dobro stojimo da taj postavljeni cilj za ovu sezonu ispunimo. Tako da statisticki gledano, ovo ce biti uspjesna sezona. Problem je to sto se mi kao navijaci Sarajeva ne mozemo pomiriti s tim da nam se klub ne bori za trofej ili da zavrsi sezonu bez trofeja.
+
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 apr 2017, 14:09

Nešto kontam, prethodnu upravu nisam mnogo kritikovao jer su zaista mnogo dobrih stvari uradili, griješili jesu i mi sad plaćamo te greške. Nova je tu relativno kratko da bi se sudilo puno o njima, ali ako kojim slučajem Mehmedu daju otkaz ili prihvate njegovu eventualnu ostavku, ukoliko je on dá na raspolaganje, e tek bi onda vidjeli kako @hilmo pljuje.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 03 apr 2017, 14:15

bordobijeli je napisao/la:U koliko je skupstina ?? Koje su teme na skupstini ?? Negdje sam procitao Valentin rece sedmicu prije skupstine mora se znati dnevni red skupstine . zna li neko nesto ??
danas u 18.00 h u prostorijama kluba. Od dnevnog reda osim oni standarnih tačaka (utvrđivanja kvoruma, izbor zapisivača itd.) za nas su zanimljive tačka 5. Donošenje odluke o razrješenju članova Odbora direktora i 6. Donošenje odluke o imenovanju novih članova Odbora direktora.
Koliko znam onaj neki Čolaković je već podnio ostavku i njega obuhvata ova tačka 5., a pod tačkom 6. će biti imenovanje nekog novog maleijca u taj famozni odbor direktora. Za druge promjene ne znam.
U suštini će to biti samo kozmetičke promjene. Ovi "naši" u tom odboru i klubu općenito su ljudi koji nemaju nikakav rezultat iza sebe bilo sportski bilo poslovni, a mislim da malezijci nisu svjesni uopće čega su članovi i šta znači biti u upravi jednog fudbalskog kluba naročito Sarajeva. Shodno tome teško je bilo šta očekivati od ovih ljudi u klubu. A da uspjeh mnogo zavisi od samih ljudi primjera je mnogo pa i ovoj našoj ligi.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 apr 2017, 14:19

Nista ispred Ambasade Malezije sator razapeti, vratite nam klub! Cali dati sve funkcije u klubu nek otjera koga hoce, nema nam druge!

Sto se tice Saida i Radovca na njih zaboravite, sto prije skontamo da je ovo kadar koji ce iznijeti ovo do kraja bit ce nam lakse. Ako nam uopste i moze biti lakse.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 03 apr 2017, 14:25

Samo apsolutni debili mogu biti protiv Tana.
UPRAVA NAPOLJE!

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 03 apr 2017, 14:44

RichmanBiH je napisao/la:Samo apsolutni debili mogu biti protiv Tana.
A tako je kod nas sve, to je želja da izgubiš sve dobro što si uradio... da budeš bez investitora pa da tražiš onda sadaku od opcine i nekih lokalnih sponzora za plate ...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 apr 2017, 14:46

Znaci ti si zadovoljan Tanom i nisi debil?
Zadovoljan si da ti je vlasnik neko ko ne poznaje fudbalska pravila i kritikuje golmane sto ne postizu golove?
Zadovoljan si sto ti je vlasnik neko ko je proglasen za najgoreg vlasnika u sportu?
Zadovoljan si sto od Sarajeva pravi prosjecan Pl klub u rangu travnika,mladosti...?
Zadovoljan si sto ce najbolje akademce taliti po Evropi bez da zaigraju za prvi tim?
Zadovoljan si sto nema nikakvih ambicija s nama i sto ga ne interesujemo uopste?
Zadovoljan si sto su radovi u Butmiru stali?
Zadovoljan si sto momcima u akademiji kasne plate?
Itd.,itd. Da ne nabrajam dalje.
Ja nisam zadovoljan ovim pobrojanim ti ako jesi onda ne znam ko je blizi definiciji debila,kako ti kazes.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2017, 15:00

Eto vidite dosta raje je zadovoljno ovim stanjem u klubu . trebat ce jos jedno ovakve tri sezone da skontaju da nije dobra situacija .

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 apr 2017, 15:02

A ti upravo dokaza onu Ajnstajnovu da su vasiona i ljudska glupost beskonacni. Izjaviti ovako bez IJEDNE cinjenice je zaista golemo. A Evandera i slicne ljude, pojedinci ovdje zovu pljuvacima, a oni se ubise pisuci razloge i argumente za ono sto tvrde. I argumenti im imaju mjesta itekako. A ti bas ko' Maksim .... Aferim

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 apr 2017, 15:03

Mene dvije loše sezone, ova druga i nije toliko loša, baciti u depresiju, kao što me ni one dvije dobre nisu bacile u euforiju. Uspjeh se ne postiže preko noći i put do uspjeha je pun uspona i padova.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 03 apr 2017, 15:08

hilmo je napisao/la:Mene dvije loše sezone, ova druga i nije toliko loša, baciti u depresiju, kao što me ni one dvije dobre nisu bacile u euforiju. Uspjeh se ne postiže preko noći i put do uspjeha je pun uspona i padova.
Mi od titule imamo samo padove i ova sezona je samo blaza verzija prosle sezone
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, iliyaa8, Pena i 31 gost.