FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ehh..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Smije se ko kladiti da cemo sad mlatnuti Slobodu tamo? 
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Primorac je napisao/la:Nemojte molim vas vise spominjati da nedim ne moze igeari u prvom timu pored ovakvih napadaca

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne mogu oka sklopiti.
Tuzla sigurica dvica 

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sta na ljeto?
Sta ako sezonu pocnemo opet u slicnom sastavu, bez duljevica i vjerovatno Balica, sa dva tri nova polovnjaka tipa Lelic?
Sta ako sezonu pocnemo opet u slicnom sastavu, bez duljevica i vjerovatno Balica, sa dva tri nova polovnjaka tipa Lelic?
- Osttribine
- Kontakt:
Puna podrska Cali, Ziji i Tosi, onakvo radovanje kod naseg gola prozivimo samo mi navijaci, a te koji su psovali Calu nabijem na qrac, je li Cala kriv sto na klupi ima igrace tipa estonske ublehe koja je ko zna kako zavrsila u nasem klubu, pa onda onaj trebinjski talenat. Jednostavno koristi ono sto ima, svi znamo sta je Cala rekao nakon jesenjeg dijela sezone, kao ide se u remont, a dobio je karinu od pojacanja. Evidentno je da novca nema za takvo sto, a realno i ovo sto dajemo odredjenim igracima je fkt vrijedjanje inteligencije, pojedinci ne zasluzuju trecinu onoga sto primaju (ili ne primaju
). Bojim se da ce krajem ove sezone ili tokom iduce odjekivati Kosevom "Tan out", koliko god ponekad bilo iritantno citati "crnjacenja" Evandera ispade da je u pravu vezano za naseg "amidzu" ovaj utrpanog 

Smijem ja vala u sta god hoces i jos se smijem kladiti da necemo ni trece mjesto zadrzati.Evander je napisao/la:Smije se ko kladiti da cemo sad mlatnuti Slobodu tamo?
-
- Kontakt:
Ono na istoku danas nikom ne treba...Ja koliko sam vidio i cuo ono je bilo na pravdi Boga...Treba da razmislimo malo jer na onaj nacin ljudi se tjeraju sa tribine...Mozda su momci odvajali od usta bi kupili kartu i ti mu se onako popisas,mozda su pregulili kilometre da bi dosli tu i dodje kabadahija i onako se ponasa...Ameru Bekicu cestitam...Crnkica otjerat nazad u Ameriku... Hordama svaka cast,momci na nivou...Cali podrska jer bez njega pitaj Boga gdje bi bili...Ukoliko sam pogrijesio nesto vezano za ono koskanje ispravite me 
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kunem ti se da mi je svejedno zavrsili treci ili sesti.zagorski je napisao/la:Smijem ja vala u sta god hoces i jos se smijem kladiti da necemo ni trece mjesto zadrzati.Evander je napisao/la:Smije se ko kladiti da cemo sad mlatnuti Slobodu tamo?
Europa?
Kakva ba Europa. Igranje jednog pretkola protiv nekakvih levata, ne zanima me bas previse.
Pare od Europe?
Znamo svi da i onako nece biti ulozene u ekipu.
Drugo mjesto me nikad nece zadovoljiti!
Najogranizovaniji klub je osuđen na trofeje - reče jedan uhljeb, a drugi ga podrža! A nama klub ovamo:
Duljeviću još jednom tromajku narandžastu ****, smrad onaj izdepilirani! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Ma hajte molim vas. Pa meni kad je nedoumica ja odem otvorim našu zavničnu stranicu na engleskom jeziku i bude mi jasno sve. Sposobniji ljudi vode NK Čapljina.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al amer audi bekic. Pa sta je ono braco moja mila 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I danas nas pokralimiky_hz je napisao/la:Ofsajd kod gola Radnika,al j.ebajiga sad.
Prokletstvo bivsih igraca vol.324

Re: RE: Re: FK Sarajevo
To su pitanja od sekundarnog znacaja,treci,peti,sesti...izlazak u Evropu,ko nam je trener...da li nam vezu drzi saric i rustem ili neko treci...Evander je napisao/la:Kunem ti se da mi je svejedno zavrsili treci ili sesti.zagorski je napisao/la:Smijem ja vala u sta god hoces i jos se smijem kladiti da necemo ni trece mjesto zadrzati.Evander je napisao/la:Smije se ko kladiti da cemo sad mlatnuti Slobodu tamo?
Europa?
Kakva ba Europa. Igranje jednog pretkola protiv nekakvih levata, ne zanima me bas previse.
Pare od Europe?
Znamo svi da i onako nece biti ulozene u ekipu.
Drugo mjesto me nikad nece zadovoljiti!
Kljucno pitanje je kako se rijesiti najveceg kancera u historiji fks,a on se zove Vincent očuh Tan.
Evo pokojni boro kaze da nije bio offsid, a covjek citav korak u offsidu.
Znam da nas hurtic sjebo sa pripremama (kondicija)al evo sad se moze primjetit da ova ekipa nema kondiciju preko 60 minuta ni MEHMEDOM
Daj boze da mi slobodanki i bod uzmemo, fizicki smo slabi plus dvije utakmice u 3 dana to ova ekipa nemoze odradit
Znam da nas hurtic sjebo sa pripremama (kondicija)al evo sad se moze primjetit da ova ekipa nema kondiciju preko 60 minuta ni MEHMEDOM
Daj boze da mi slobodanki i bod uzmemo, fizicki smo slabi plus dvije utakmice u 3 dana to ova ekipa nemoze odradit
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Prije te Hebib pokrao, neshvatljivo sa pet metara ne dobaciti do gola.MortemHz je napisao/la:I danas nas pokralimiky_hz je napisao/la:Ofsajd kod gola Radnika,al j.ebajiga sad.
Prokletstvo bivsih igraca vol.324

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ubit ce nas Tuzla ali cemo biti treci na kraju.zagorski je napisao/la:Smijem ja vala u sta god hoces i jos se smijem kladiti da necemo ni trece mjesto zadrzati.Evander je napisao/la:Smije se ko kladiti da cemo sad mlatnuti Slobodu tamo?
Đe @hilmo, da turi novu anketu?
Šta je teže biti u životu:
a) pitar
b) rudar
c) na samrti
d) samohrani roditelj
a) pitar
b) rudar
c) na samrti
d) samohrani roditelj
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hilmo ne moze da vjeruje da ne znaju fudbalske osnove. Njemu mescini ne treba puno da bude zadovoljan, kad je on popisan sve je jasno.joker90 je napisao/la:Đe @hilmo, da turi novu anketu?
a) pitar
b) rudar
c) na samrti
d) samohrani roditelj
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 38 gostiju.