Spanci ko da protiv reala igraju hahahbordobijeli je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:54Zabi Borac ko bi rekao . Kaze komentator Rudar nesto nije krenuo agresivno kao dosad.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ako se ovdje yebe mama ,žena,nena, Vici Zeljkoviću,upravama u klubovima iz RS,da li se može očekivati kazna od disciplinske komisije.
Ali kak9 god ,yebem im sve po spisku.
Ali kak9 god ,yebem im sve po spisku.
BosnaE
- svrakino1921
- Kontakt:
I Vi isto sutra kad izgubite od Zrinjskog idete u Bijeljinu pa cemo Vas vidjetbordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:55Slijedi vam pad na tabeli, doce Velez za koje kolo pa cemo vas vidjeti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:52bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:49
Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manje
Hahahahahahahaha ovo je neki tupan od djeteta 100%
Pa i mi smo Zrinjskog izdominirali, pa je Zrinjski i vas i Veleza sve po faci
Ne brukaj se balavac
Nemogu tvrditi jel ili nije bio faul, ali znam da je u pitanju npr Sarajevo ili trenutni Zeljeznicar, da bi se ono studiralo, a ovdje kao i da ne postoji VARalica
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sto bi provjeravao kad je VAR nepotreban u utakmicama Borca protiv klubova iz manjeg entiteta. Bilo kakva situacija ne utiče na konačan rezultatsvrakino1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:56VAR -Nije provjeravao potencijalni faul
Ovo Želji bi poništili sigurno

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ali zato je sad svirao faul za ovo bacanje na koptu hahaha
Sta kad dodje? Gledas li ti raspored velezu? Borac brisi bodove, siroki bara bara, sa nama na noz. Mozete 6 uzet mozete hladno 1/2 boda.bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:55Slijedi vam pad na tabeli, doce Velez za koje kolo pa cemo vas vidjeti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:52bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:49
Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manje
Hahahahahahahaha ovo je neki tupan od djeteta 100%
Pa i mi smo Zrinjskog izdominirali, pa je Zrinjski i vas i Veleza sve po faci
Ne brukaj se balavac
Fk Željezničar.
Nećete valjda i kornere timovima protiv Borca otimati.
Evo cak i cist korner im ote hahaha
-
- Kontakt:
Pa zar se moraju krasti i hebeni korneri ,auti i protiv Prijedora. I War provjera za svaki detalj .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 okt 2025, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Meni se cinilo u live prenosu da nije offside, a i na snimku s obzirom na ugao kamere se ne moze defintivno vidjeti da je offside, odnosno reci sa sigurnoscu. No, dobro moguce i da jeste bio i da oni u VAR-u imaju drugacije uglove ili sta vec.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:54Ofsajd nije 50-50 nego je bio ofsajd necemo sad srat da nas kradu i kad nije tako.. zabij ga posteno i moze qrcu svirati, a da ne pricamo o losoj odbrani zelje danas.. bilo je par faula koje im je navukao al to nije nista realno sto te treba sprijecit da igras dobroalemsa je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:42Realno mimo ponistenog gola, nismo prilike napravili.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:37Opasniji su dosta, snalaze se bolje po ovoj kaljuzi, zasluzeno vode
Ofsajd 50-50
moze li neko od ovih koji pisu da nije bio ofsajd postaviti sliku zbog cega misli da nije ne razumijem evo navijam za zelju pa me zanima
Nije Zeljo imao ni srece, bilo je u drugom par izglednih situacija, posebno ona prilika Seedorf-a, ne zna ni sam golman kako je ono skinuo. Ali sta je tu je, sad dobiti Posusje i lagano.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 05 okt 2025, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ha ha ha
Ovo su Nadrealisti
Ovo su Nadrealisti
Jel moguce da su jedni pored drugih navijaci,nadam se da nece biti sranja,fino su ovi alkoholsi prozvali lesinare sa SDA i Alijom...
Jos nisu ponovili onu situaciju kod gola.. gdje Var da vrati 5 min unazad sad
De dogovorite se jel veceras krademo ili se Rudar sklanja?
-
- Kontakt:
Opet provjera hahhahhh.morel se sta pronaci 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Yebem zapravo prvo najmilije "muslimanima" u ovom savezu,pa onda dalje. Ovom gorazdanskom baliji .
BosnaE
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbo maku al silji sudija za borac, bruka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, b00t, Google [Bot], GrgurPlinskii, Hamagara, Hrasno15, jurisicduska, Krajina1999, NebeskaSila96, Necto, ronaldo99, skank, supervizor, Varijantas8 i 120 gostiju.