Djesu nam ova bracaSiouxLukavac je napisao/la:Da malo ubijem negativu, znam da će vam bit lakše kad pročitate.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Djesu nam ova bracaSiouxLukavac je napisao/la:Da malo ubijem negativu, znam da će vam bit lakše kad pročitate.
Naravno..f0rest1946 je napisao/la:Amer Bekic..FrancescoTotti je napisao/la:Mene samo zanima ko profula loptu u jedinoj sansi koju smo imali u drugom poluvremenu?
Nisam vidio zbog jokera razmahao se frajer psovajuci
Ma ne može više pod kožu ba. Ovo je dno dna. Ne pamtim da su mi ovako izvukli živce. Razumijem da je loš dan. Al počeli smo padat kao klub pravo. Pa šta će biti za 3,4 sezone ? Borba za sredinu tabele !?sarajlija je napisao/la:Druze ja se apsolutno slazem sa tobom ali mislim da raja vise misli na to da nije ni do europe koliko se boji sta ce biti za godinu dvije zbog onog utrpanog **** i ovih jadova iz uprave....Stroj1946 je napisao/la:Evropa nam cilj ? Nama ? FK Sarajevu u ovoj kukuruz ligi, koji je bio šampion dvaputa u bivšoj jugi i igro isine finala kupa šampiona !? To nam dovoljno !? Yebem upravi i vlasniku krv i kosti i pomrle koji su nas doveli da nam to bude domet ! Igračima seljacima koji su došli iz piz.de materine u Sarajevo kojima je ovo vrh u karijeri. Mrš u tri pič.ke materine ! Pun mi je ku.rac ovih karinaša na terenu !![]()
![]()
![]()
.
PS zelim mu isto sto i ti
Sta nam uradise sa nasim Sarajevom.........
Sarajlijica1946 je napisao/la: PODRSKA CALI I STRUCNOM STABU!
SVE RASTJERATI, ONI MORAJU OSTATI!
Vise cala pretrci uz aut liniju i svada se sa svima od svakog igraca! Hvala Allahu gospodaru svjetova, valadaru dana Sudnjeg pa nema kilometraza koliko je ko pretrcao!husE je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la: PODRSKA CALI I STRUCNOM STABU!
SVE RASTJERATI, ONI MORAJU OSTATI!![]()
![]()
![]()
Tako je, odradili su posao do sada lavovski i nista im se zamjeriti ne moze.
Kada imamo ovoliko prosjecnih igraca sa 3-4 izuzetka ovo se mora desiti i cudo je da i ranije nije, upravo zato svaka cast Cali.
Nemamo kvalitetnih 11 igraca, nemamo klupe to jeste sirine u rosteru a treba da se borimi sa ekipa koje su u odlicnoj formi i imaju dobre igrace i pri tome jaku klupu, kako je Cala rekao od starta, Europa je nama vrh i tako i jeste
Nazalost sve ide ka tome...Stroj1946 je napisao/la:Ma ne može više pod kožu ba. Ovo je dno dna. Ne pamtim da su mi ovako izvukli živce. Razumijem da je loš dan. Al počeli smo padat kao klub pravo. Pa šta će biti za 3,4 sezone ? Borba za sredinu tabele !?sarajlija je napisao/la:Druze ja se apsolutno slazem sa tobom ali mislim da raja vise misli na to da nije ni do europe koliko se boji sta ce biti za godinu dvije zbog onog utrpanog **** i ovih jadova iz uprave....Stroj1946 je napisao/la:Evropa nam cilj ? Nama ? FK Sarajevu u ovoj kukuruz ligi, koji je bio šampion dvaputa u bivšoj jugi i igro isine finala kupa šampiona !? To nam dovoljno !? Yebem upravi i vlasniku krv i kosti i pomrle koji su nas doveli da nam to bude domet ! Igračima seljacima koji su došli iz piz.de materine u Sarajevo kojima je ovo vrh u karijeri. Mrš u tri pič.ke materine ! Pun mi je ku.rac ovih karinaša na terenu !![]()
![]()
![]()
.
PS zelim mu isto sto i ti
Sta nam uradise sa nasim Sarajevom.........
Evolution87 je napisao/la:E **** ti hljeb i nebo, sutra u apoteku po lijekove...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Allah mu mudrost dao, pa je vidio sve, a većinu drugih pitara šejtan i majkl zaveli i od pljuvačkog puta okrenuli!joker90 je napisao/la: Treće mjesto je puna šaka brade, osim ako se nešto drastično ne promijeni i ne dovedu pravi fudbaleri na mjesta u ekipi na kojima imamo poluigrače i instagram manekene.
Ima tu još mnogih koji su podržavali ovo gnusno varanje javnosti, a sad tu šatro glume ulične bandere.SiouxLukavac je napisao/la:Da malo ubijem negativu, znam da će vam bit lakše kad pročitate.
Evander je napisao/la:Moliti Boga da se nadje neko da odkupi klub iz ruku kineskog uhljupa, sto prije.
Mi nismo jos ni svijesni u kakva smo vanogo uvalili.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kakve koristi brate kada se bosanske bagre ne mozes rijesiti, ko god ulozi pare uhljupi to razj.ebuEvander je napisao/la:Moliti Boga da se nadje neko da odkupi klub iz ruku kineskog uhljupa, sto prije.
Mi nismo jos ni svijesni u kakva smo vanogo uvalili.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk