FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 maj 2010, 00:01

Provenzzano je napisao/la:Zna li iko kako je stanje sa Mesanovicem ???
pre j ebeno :mrgreen:
Za zivot cijeli!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 maj 2010, 00:09

slikaslikaslikaslika
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 maj 2010, 00:22

Finta je slijedeća, barem što se mene tiče, oko suđenja. "Sad nam to nije bitno" jer smo zabili gol, jer revanš igramo na Grbavici, jer nam se realno smiješi dupla kruna pa veli ko ga ****. Šta bi bilo da smo zjanili 2:0 i da nismo uzeli u Vrapčićima ili Prijedoru ;) Bilo bi urota, uaaaaa i tako. Ovo treba potencirati jer smo se borili protiv Borca, navijača(u smislu pristiska, što je normalno) i sudija. Sad smo uspjeli, odnosno, u ovom dijelu nam realno ne mogu ništa ni sudije, ni kurci ni palci. Ono nije vidjelo normalnog suđenja. Ono je navlačenje od početka do kraja. Od startova Ćorića na Svraki sa dvije noge i majgerija Šehiću do pogibrljnih startova Žarića na Bešliji najćešće i faulova u napadu Bučana kada mu lik uleće sa dvije noge, 6-7 faulova Lazara ko da je košarka a ne fudbal, nesviranju faulova za Želju do nedosuđenih kornera i auta. Bolje je suđenje bilo protiv Zrinjskog, sudija im zašilji penal u prvom poluvremenu, svira par faula u napadu a u drugom počne normalno da sudi. Da je tako bilo u BL dobili bi ih hladno. **** više priču, ovo je PL, to je normalno. Nije normalno. Jer, uzećemo trofeje a suđenje će ostati isto ako ne i gore(sudijaska komisija je smijenjena, valjda jer je masa bodova uzeta u gostima, nema 3 za 3 pa se seljaci bune) a igrači će na kraju početi da čuvaju noge što je i normalno. Ko se danas, sada ne buni na suđenje, nemoj sulučajno da sere naredne sezone kada nas nastave lomiti. Ovaj put će neki, ako ne i svi, igrači početi da čuvaju noge. Što mu treba da mu nekakv papak završi karijeru tamo negdje u vukofaku.
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 06 maj 2010, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 maj 2010, 00:24

realno mi nismo pruzili ni 50 % onoga koliko mozemo (mislim na igru , sto se tice borbenosti igraca svaka cast kapa do poda ) dok borac neznam sta da kazem ako im je ovo najbolje sto mogu ne gine im opet potop na grbavici , zeljo takticki odigrao , na sredini smo ih ubili jos dodaj tome da je ovo ipak gostujuca utakmica , dok na grbavici ce to biti druga prica ;)

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 06 maj 2010, 00:37

svaka cast momcima dosli su po x-a i odigrali to mogu samo veliki

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 maj 2010, 00:43

' ' $ се ' са ' зато - $ на % ? ?, ? $ вас ? за свађање...а ' $ - "

1.Све " " на освојеној $ ". Наравно $ % " " готово, ? / је пуно ? ? него &. А уз % & " у " " % " " / " ', $ је $ су ? ? '.

2.$ не " & $. & је оно $ суђење, е $ ". & $ не зна!!! ? је ' ? $ " на % " на % %.

3.$ ' $ сте " нас у " $ ¥ " $ сте за ? "? Ја стварно " & & ". " сте / " " то је $ превагу на % страну у $ " ", ? % " % ?. А & " " ' ? ? $ ? & " ? ". $ " " " ? стварају супер %, " " супер ? ? створе ? ".

4. ? $ претјерујете са " & су " ? ". ? је $ " " то је то!!!! Ја ? " $, ? $ $ јесте, " све се на ' ?!!!
" $ & на % ¥, " $ ружне '. ' "! А % се " ", па зар " не знате $ је то ? застава ? &??!!! & ' она ' е $ " ' о ' " $ '!!!
" сте нас ? ? на " па је " ? $ се престане, ' је $ " " то је 1:1. & је " &, " су ' " " у ?, " $, " $ у центру $ у " " $. ? " је све & о ' & сте "! " ' $ $ ? & & ", стварно претјерујете, поготово $ се " $ сте " $ " $ / $ је ? ".

По ' ", ? сте $ & $ је " ? &.
"" ПУТ ""

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 06 maj 2010, 00:48

" je napisao/la:' ' $ се ' са ' зато - $ на % ? ?, ? $ вас ? за свађање...а ' $ - "

1.Све " " на освојеној $ ". Наравно $ % " " готово, ? / је пуно ? ? него &. А уз % & " у " " % " " / " ', $ је $ су ? ? '.

2.$ не " & $. & је оно $ суђење, е $ ". & $ не зна!!! ? је ' ? $ " на % " на % %.

3.$ ' $ сте " нас у " $ ¥ " $ сте за ? "? Ја стварно " & & ". " сте / " " то је $ превагу на % страну у $ " ", ? % " % ?. А & " " ' ? ? $ ? & " ? ". $ " " " ? стварају супер %, " " супер ? ? створе ? ".

4. ? $ претјерујете са " & су " ? ". ? је $ " " то је то!!!! Ја ? " $, ? $ $ јесте, " све се на ' ?!!!
" $ & на % ¥, " $ ружне '. ' "! А % се " ", па зар " не знате $ је то ? застава ? &??!!! & ' она ' е $ " ' о ' " $ '!!!
" сте нас ? ? на " па је " ? $ се престане, ' је $ " " то је 1:1. & је " &, " су ' " " у ?, " $, " $ у центру $ у " " $. ? " је све & о ' & сте "! " ' $ $ ? & & ", стварно претјерујете, поготово $ се " $ сте " $ " $ / $ је ? ".

vi ste navijali kako znate a mi cemo vam pokazati kako se navija 19.05

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 maj 2010, 00:50

Šahin je najveci gospodin od svih ostalih navijaca Borca :!: 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 maj 2010, 00:50

" je napisao/la:' ' $ се ' са ' зато - $ на % ? ?, ? $ вас ? за свађање...а ' $ - "

1. još ništa nije gotovo

2. sudija znao ili neznao je morao da isključi barem jednog vašeg igrača. Tu bi priči bio kraj oko suđenja. Da je naš igrač onako uzeo loptu vašem igraču kada ste dali gol imam osjećaj da bi bio sviran faul za Borac. Opet, vaš gol je čist ko suza, nema priče.

3. nadigrali smo vas jer nam nisu dali da igramo, realno. Faulovi u napadu ko da je košarka. Izbaci jednog igrača u prvom poluvrmeenu pa da vidimo šta bi se desilo. Debakl. Ne moraš biti vidovit to da zaključiš.

4. navijači korektni. Zviždanje himni svoje države je malo glupo al svako ima svoj izbor. Ostatak je bio korektan. Ko je hodao po gostovanjima to zna. Treba dočekati igrače Borca na lijep sportski način. Mada su već bili na Grbavici u trenerkama Borca kada smo igrali Kup sa Zrinjskim(Borac sa Slavijom) pa im niko nije a rekao.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 maj 2010, 00:52

mele je napisao/la: vi ste navijali kako znate a mi cemo vam pokazati kako se navija 19.05
ја " $ $ $ се " & " / " групу " & / ", него ' " $ & $ претјерујете са " $ ' " ' ?, јер " " " &. " ' $ & $ је ? на & " ? " " то је то.
" ? $ " $ ' $
"" ПУТ ""

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 maj 2010, 00:55

eh imam samo jednu zamjerku a to je da je zeljo igro u gostima i to potpuno otvoreno i opusteno ni ujednom trenutku se nismo povlacili a gledajuci nasu ligu to je za pohvalit imali smo puno vise loptu u posjedu sto je opet za pohvalit jer igramo protiv drugog na tebeli na njegovom terenu iskreno izgledalo je da ste se vise vi prepali zelje nego mi vas i to je to,zato ljudi imaju utisak da smo vas nadigrali (niko nije naviko da gleda otvoren fudbal u gostima)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 06 maj 2010, 00:56

" je napisao/la:
mele je napisao/la: vi ste navijali kako znate a mi cemo vam pokazati kako se navija 19.05
ја " $ $ $ се " & " / " групу " & / ", него ' " $ & $ претјерујете са " $ ' " ' ?, јер " " " &. " ' $ & $ је ? на & " ? " " то је то.
" ? $ " $ ' $
ja nisam rekao da ste vi provocirali ali sam gledao utakmicu i cuo desetak puta manijake i znam da se vi necete cuti na grbavici

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 maj 2010, 00:58

nick je napisao/la: eh imam samo jednu zamjerku a to je da je zeljo igro u gostima i to potpuno otvoreno i opusteno ni ujednom trenutku se nismo povlacili a gledajuci nasu ligu to je za pohvalit imali smo puno vise loptu u posjedu sto je opet za pohvalit jer igramo protiv drugog na tebeli na njegovom terenu iskreno izgledalo je da ste se vise vi prepali zelje nego mi vas i to je to,zato ljudi imaju utisak da smo vas nadigrali (niko nije naviko da gleda otvoren fudbal u gostima)
/ " $ " отворен $ " то је за & ? у овој % $ & ?.

" " " су $ " $ ?, ? & све $ су ? са $ " ? су на ? ".

? $ " се " " $ $ $ је % / $ ону & %, ? % је ту је.
"" ПУТ ""

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 06 maj 2010, 01:01

" je napisao/la:
nick je napisao/la: eh imam samo jednu zamjerku a to je da je zeljo igro u gostima i to potpuno otvoreno i opusteno ni ujednom trenutku se nismo povlacili a gledajuci nasu ligu to je za pohvalit imali smo puno vise loptu u posjedu sto je opet za pohvalit jer igramo protiv drugog na tebeli na njegovom terenu iskreno izgledalo je da ste se vise vi prepali zelje nego mi vas i to je to,zato ljudi imaju utisak da smo vas nadigrali (niko nije naviko da gleda otvoren fudbal u gostima)

buraz nije svaka sansa go to je jednomi GUSO rekao

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 maj 2010, 01:07

" je napisao/la:

svejedno opet mislim da bi zeljo dao go jer ste fizicki pali i da smo izgubili 2:1 opet dobar rezultat za revans... mislim da je sad svima jasno odakle bodovi zelji sa gostujucih utakmica jednostavno Osim neda da se povucemo i branimo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 maj 2010, 01:08

sta reci negio opet nasa fizicka spremnost je presudila, svi krive nesto culuma, momak sto jes jest imo je losu noc, ali nije ni on robot,nebi nikog posebno da izdvajam osim SVETOG AMARA :D cije su izmjene opet urodile plodom...slijedeca stanica grbavica i olimpik mali gradski derbi :D ...da li treba u opste pozivati na ovu tekmu???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 maj 2010, 01:12

19TM87 je napisao/la:sta reci negio opet nasa fizicka spremnost je presudila, svi krive nesto culuma, momak sto jes jest imo je losu noc, ali nije ni on robot,nebi nikog posebno da izdvajam osim SVETOG AMARA :D cije su izmjene opet urodile plodom...slijedeca stanica grbavica i olimpik mali gradski derbi :D ...da li treba u opste pozivati na ovu tekmu???
Treba reci da se utakmica igra u nedjelju a ne u subotu kao obicno.

P.S. Šeha prejako brani ove sezone :!:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 maj 2010, 01:12

Ćulum ima dovoljno kredita za sve ono zalaganje tokom sezone..taj covjek je uvijek igrao srcem i nije bježao od duela..desi se kiks jbg -ljudski je griješiti ,ali Ćulum je meni jedan od najdražih željinih igraca...jedan od najborbenijih definitivno.
Veceras je kardinalno pogriješio i poklonio loptu protivniku iz koje su zabili taj gol, ali nema veze...Ćulum je gigant sviju mi :!: 8-)
Zadnja izmjena: drop, dana/u 06 maj 2010, 01:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 maj 2010, 01:13

nikad_izvini je napisao/la:

1. još ništa nije gotovo

2. sudija znao ili neznao je morao da isključi barem jednog vašeg igrača. Tu bi priči bio kraj oko suđenja. Da je naš igrač onako uzeo loptu vašem igraču kada ste dali gol imam osjećaj da bi bio sviran faul za Borac. Opet, vaš gol je čist ko suza, nema priče.

3. nadigrali smo vas jer nam nisu dali da igramo, realno. Faulovi u napadu ko da je košarka. Izbaci jednog igrača u prvom poluvrmeenu pa da vidimo šta bi se desilo. Debakl. Ne moraš biti vidovit to da zaključiš.

4. navijači korektni. Zviždanje himni svoje države je malo glupo al svako ima svoj izbor. Ostatak je bio korektan. Ko je hodao po gostovanjima to zna. Treba dočekati igrače Borca na lijep sportski način. Mada su već bili na Grbavici u trenerkama Borca kada smo igrali Kup sa Zrinjskim(Borac sa Slavijom) pa im niko nije a rekao.
1. Formalno nije gotovo, ali ko da jeste, to sad zeljo samo treba da odradi, nasi ce uz sve ostalo i psihicki pasti.

2. Kako nisi govorio o iskljucenju kad se igrala prvebstvena za onaj beslijin lakt u lice petricu ?

3: To da vam nije sudija dao da igrate jednostavno nije tacno, sudija je sjeckao igru oba tima, uzmi satistiku faulova. Pa onda uzmi broj faulova zeljo oko borcevih 16. sudija je bio los i nezreo za utakmicu ali daleko od tendencioznog.
Prma tome nadigrali niste, a borac kako god da je igrao veceras igrao je bolje od zelje i zasluzio pobjedu od 1-0 npr.

4.Utakmica je bila tvrda i cvrsta sa dosta startova ali sve u okvirima sporta
TREĆI PUT ČASTIMO !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 maj 2010, 01:14

Procvijetala bijela lala, nosi Zeljo kup Marsala!!!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 60 gostiju.