mma_hz je napisao/la:Ajde dobro jeste losee jbg al bar mozemo otici tamo sjesti na tribinu s penzionerima i odgletat tekmu (u najgorem slucaju) i dajte ljudi prestanite se vrijedzati nisu ni fukare krivee sto nam njihova uprava i MUP TK nedaju vise mjesta!!!
evo da Mup da mi budemo na sjeveru, vec su kontaktirani naravno i nije do njih ebiga ...do nase uprave, ustvri ovo nije uprave, vec neka prinudna kako je vec zovu...ebiga ako vec ne daju nama na sjever onda je logicno da vas dodje 4 busa , jer , ako ce i fukare ulaziti na A jer mislim da bi trebala biti cifra puno veca nego obicno na ovim utkamicama, znaci sta bi tu ostalo za simpatizere?...nebi oni nigdje mogli sjesti...ukoliko oni smatraju nama ustupiti taj sjever, onda je sramota sto ne dozvoljavaju vecu brojku Hordi.
Naravno fukare nece uci na A tribinu cisto sumnjam i vjerovanto ce tu biti privodjenja i svega, jer ce se pokusati silom uci na sjever.....mene sad jendo brine to sto nece fukare na A i znam da ce biti tu frke oko ulaza na sjever, zato se pitam kako ce onda uvesti Horde, jer ce tu bit vec svasta ispred sjevera...ja prepostavljam da je ovo ispalo zato sto vas planiraju preko ovog gradilista sprovesti tamo i zato je sve ovako ispalo...znaci po mojoj nekoj procjeni, na kraju nece ni jedni ni drugi uci kosto gledam, ali eto nadam se da nece biti tako ...pozz sretan put za Tz