FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 18:57

mma_hz je napisao/la:Ajde dobro jeste losee jbg al bar mozemo otici tamo sjesti na tribinu s penzionerima i odgletat tekmu (u najgorem slucaju) i dajte ljudi prestanite se vrijedzati nisu ni fukare krivee sto nam njihova uprava i MUP TK nedaju vise mjesta!!!

evo da Mup da mi budemo na sjeveru, vec su kontaktirani naravno i nije do njih ebiga ...do nase uprave, ustvri ovo nije uprave, vec neka prinudna kako je vec zovu...ebiga ako vec ne daju nama na sjever onda je logicno da vas dodje 4 busa , jer , ako ce i fukare ulaziti na A jer mislim da bi trebala biti cifra puno veca nego obicno na ovim utkamicama, znaci sta bi tu ostalo za simpatizere?...nebi oni nigdje mogli sjesti...ukoliko oni smatraju nama ustupiti taj sjever, onda je sramota sto ne dozvoljavaju vecu brojku Hordi.
Naravno fukare nece uci na A tribinu cisto sumnjam i vjerovanto ce tu biti privodjenja i svega, jer ce se pokusati silom uci na sjever.....mene sad jendo brine to sto nece fukare na A i znam da ce biti tu frke oko ulaza na sjever, zato se pitam kako ce onda uvesti Horde, jer ce tu bit vec svasta ispred sjevera...ja prepostavljam da je ovo ispalo zato sto vas planiraju preko ovog gradilista sprovesti tamo i zato je sve ovako ispalo...znaci po mojoj nekoj procjeni, na kraju nece ni jedni ni drugi uci kosto gledam, ali eto nadam se da nece biti tako ...pozz sretan put za Tz
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

semco
Kontakt:

Post Postao/la semco » 11 mar 2011, 19:01

SaltCityAttack je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ajde dobro jeste losee jbg al bar mozemo otici tamo sjesti na tribinu s penzionerima i odgletat tekmu (u najgorem slucaju) i dajte ljudi prestanite se vrijedzati nisu ni fukare krivee sto nam njihova uprava i MUP TK nedaju vise mjesta!!!

evo da Mup da mi budemo na sjeveru, vec su kontaktirani naravno i nije do njih ebiga ...do nase uprave, ustvri ovo nije uprave, vec neka prinudna kako je vec zovu...ebiga ako vec ne daju nama na sjever onda je logicno da vas dodje 4 busa , jer , ako ce i fukare ulaziti na A jer mislim da bi trebala biti cifra puno veca nego obicno na ovim utkamicama, znaci sta bi tu ostalo za simpatizere?...nebi oni nigdje mogli sjesti...ukoliko oni smatraju nama ustupiti taj sjever, onda je sramota sto ne dozvoljavaju vecu brojku Hordi.
Naravno fukare nece uci na A tribinu cisto sumnjam i vjerovanto ce tu biti privodjenja i svega, jer ce se pokusati silom uci na sjever.....mene sad jendo brine to sto nece fukare na A i znam da ce biti tu frke oko ulaza na sjever, zato se pitam kako ce onda uvesti Horde, jer ce tu bit vec svasta ispred sjevera...ja prepostavljam da je ovo ispalo zato sto vas planiraju preko ovog gradilista sprovesti tamo i zato je sve ovako ispalo...znaci po mojoj nekoj procjeni, na kraju nece ni jedni ni drugi uci kosto gledam, ali eto nadam se da nece biti tako ...pozz sretan put za Tz
Umjesto da se sve organizuje jednostavno,neki kreteni koji se bave organizacijom tekme uzeli ba komplikuju

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 11 mar 2011, 19:16

ne treba ici ovo sto su odlucili 200 ljudi eto nek bude samo domaca publika,nadam se da ce nam 1 amprila suspendovati sve zivo pa da se zna nekad ima li ko uslova da igra u 1 ligi il nema,ovo smisla nema nikakvog 200 ljudi a bez problema moze 500 smijesno

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 mar 2011, 21:04

Ovo se gostovanje trebalo preskočiti, jer ako sada pristanemo na ovoliko mjesta, svake naredne godine će nam ovako biti :cry:
Ista stvar kao sa ciganima, dali nam manje nego što je bilo prihvatljivo i fino odbiješ, al' se za nadati da će dogodine dati više, a ovako ... :(
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 mar 2011, 22:56

Ma samo treba da nas suspenduju to je jedino rijesenje za ovaj seljakluk koji hara nasom ligom !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 11 mar 2011, 23:59

dzenan01 je napisao/la:Ovo se gostovanje trebalo preskočiti, jer ako sada pristanemo na ovoliko mjesta, svake naredne godine će nam ovako biti :cry:
Ista stvar kao sa ciganima, dali nam manje nego što je bilo prihvatljivo i fino odbiješ, al' se za nadati da će dogodine dati više, a ovako ... :(
Hoceteli vi dolaziti sutra :?:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 12 mar 2011, 01:07

Ma idem gledat fks kad bi zabranili sve,ima da se na zgradu popnem preko puta ha ya... :D
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 11:06

Megamon je napisao/la:Idu cetiri busa i niko mimo busa nece moci uci.

Jadno.

skini ovog Šabića vise,hljeba ti :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 mar 2011, 11:20

padobranac1978 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Idu cetiri busa i niko mimo busa nece moci uci.

Jadno.

skini ovog Šabića vise,hljeba ti :mrgreen:
Danas poslje tri :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 mar 2011, 12:02

Danas ocekujem borbu nasih momaka i nadam se punom plijenu.Ne ocekujem nikakvu taktiku od Mirze a momci ce to obaviti sve kako treba.Kvalitetniji smo i ako zelimo ostati u samom vrhu danas ne smijemo izgbiti.Sto se tice danasnje postove ocekujem ovakvu ekipu.

slika

PS:padobranac sta kazes za avatar ? 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 12 mar 2011, 12:53

sretno momci danas,igrajte srcem pobjeda nece doci u pitanje ;) ...jel Jahovic pocinje ili Avdic the butcher ? :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 14:23

Megamon je napisao/la:Danas ocekujem borbu nasih momaka i nadam se punom plijenu.Ne ocekujem nikakvu taktiku od Mirze a momci ce to obaviti sve kako treba.Kvalitetniji smo i ako zelimo ostati u samom vrhu danas ne smijemo izgbiti.Sto se tice danasnje postove ocekujem ovakvu ekipu.

slika

PS:padobranac sta kazes za avatar ? 8-)

LJUDINA,nema dalje
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 mar 2011, 14:26

Po avazu igramo sa dva napadača, Viršlom i Avdićem. Nadam se da će to dati rezultata :)
HOĆEMO POBJEDU !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 mar 2011, 14:30

Nadam se da zalizanom nece pasti na pamet da ostavi Obucu na klupi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 mar 2011, 14:49

Dirk je napisao/la:Nadam se da zalizanom nece pasti na pamet da ostavi Obucu na klupi !
Nažalost, zbog zalizanka Avdić ima prednost 100% :x

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 12 mar 2011, 15:06

Pa MV ti si fakat kreten nevidjeni. Odakle ti damu da zvaljo igra a emir na klupi..skontaj malo, alen iz 100 sansi dva gola a emir iz isto sansi najmanje 10 golova. Ustvari ti sve to znas ali te hebu familijarno-jaranske veze....dokle zalizanko..DOKLE !!!! :x :x

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 15:20

Avdic je pokretniji od Ruuda :lol: ...neka ga..uci ce on kasnije....

Kaze ovaj na BH Radiu 1..da se ocekuje dolazak HZ,koje ce biti smjesteni na sjevernu tribinu :lol: :lol: KO koga ovdje... :? :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 mar 2011, 15:21

Jovic, Arsenijevic, Belosevic, Torlak, Muharemovic, Handzic, Scepanovic, Pehlic, Kojasevic, Hamzagic i Avdic.

Sve sam pogodio osim stopeta,umjsto Ledeta stavio sam Gutica.
Jako ofanzivna formacija.

18. minut - Velika prilika za Sarajevo. Pehlić je precizino šurtirao, ali je Mujkić krajnjim naporom spasio svoj gol.

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 12 mar 2011, 15:24

nek neko stavi link od radija da se prati...
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 mar 2011, 15:24

Megamon je napisao/la:Jovic, Arsenijevic, Belosevic, Torlak, Muharemovic, Handzic, Scepanovic, Pehlic, Kojasevic, Hamzagic i Avdic.

Sve sam pogodio osim stopeta,umjsto Ledeta stavio sam Gutica.
Jako ofanzivna formacija.
koja dvojica su u ovoj formaciji stoperi?torlak i?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, juka55, Tatamata1946 i 31 gost.