FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zna li neko kad je ta skupstina i sta se moze ocekivati jesul sabovici jos u njoj i njima slicni ako ima neko kakav dobar info bez rekla kazala
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da li je istina sto sada cujem da se vasa navijacka skupina sada zove Fukovi

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
pitaj materešinuBaja_Zvjerka je napisao/la:Da li je istina sto sada cujem da se vasa navijacka skupina sada zove Fukovi![]()
![]()
![]()
![]()
Vozi me na Pale preko ledina
- Probisvjet
- Kontakt:
Rezultat skupstine bi trebao biti onakav kakvog ga politicko rukovodstvo opstine ocekuje. Zbog davanja sredstava.sloboda je napisao/la:Zna li neko kad je ta skupstina i sta se moze ocekivati jesul sabovici jos u njoj i njima slicni ako ima neko kakav dobar info bez rekla kazala
U skupstini sjede ljudi koji ne mogu namaknuti para ni da se kupe kreme za kopacke!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako je tako, onda je za ocekivati da ce skupstina podrzati ideju.Probisvjet je napisao/la:Rezultat skupstine bi trebao biti onakav kakvog ga politicko rukovodstvo opstine ocekuje. Zbog davanja sredstava.sloboda je napisao/la:Zna li neko kad je ta skupstina i sta se moze ocekivati jesul sabovici jos u njoj i njima slicni ako ima neko kakav dobar info bez rekla kazala
U skupstini sjede ljudi koji ne mogu namaknuti para ni da se kupe kreme za kopacke!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
harry_90 je napisao/la:Kada ce se defintivno znati stav navijaca i kad ce nas Gracic odhebati ?? AKo ovo propadne znamo kome se sjetit uze i sire familije![]()
Cuj ti levata hoce da spoje Olimpic sa 1919 iz licnih razloga,a ovoj Slobodi zele metak u celo...rinaka gospodo,nece biti po nasem,vala nece ni po vasem
Koliko ja skonta to ti hoće Gracić jer je to jedina opcija. U svakom slučaju staroj slobodi organizujte jednu dostojnu sahranu, mislim da bi od navijača makar to trebala dobiti. A onda heja heja olimpic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da ce ici u tom smjeru._dreamer_ je napisao/la:Ako je tako, onda je za ocekivati da ce skupstina podrzati ideju.Probisvjet je napisao/la:Rezultat skupstine bi trebao biti onakav kakvog ga politicko rukovodstvo opstine ocekuje. Zbog davanja sredstava.sloboda je napisao/la:Zna li neko kad je ta skupstina i sta se moze ocekivati jesul sabovici jos u njoj i njima slicni ako ima neko kakav dobar info bez rekla kazala
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Cista inteligencija! Bravo! Ima li prehlade?dime je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Kada ce se defintivno znati stav navijaca i kad ce nas Gracic odhebati ?? AKo ovo propadne znamo kome se sjetit uze i sire familije![]()
Cuj ti levata hoce da spoje Olimpic sa 1919 iz licnih razloga,a ovoj Slobodi zele metak u celo...rinaka gospodo,nece biti po nasem,vala nece ni po vasem
Koliko ja skonta to ti hoće Gracić jer je to jedina opcija. U svakom slučaju staroj slobodi organizujte jednu dostojnu sahranu, mislim da bi od navijača makar to trebala dobiti. A onda heja heja olimpic.

- SultanSulejman
- Kontakt:
Jedan mali OFF:
Milijarda riječi!

Milijarda riječi!

super slika !!
a evo i @probisvijeta sa trakom na celu.,iznad slova RE"
shala brate !!
a evo i @probisvijeta sa trakom na celu.,iznad slova RE"

shala brate !!
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja. To je to.SultanSulejman je napisao/la:Jedan mali OFF:
Milijarda riječi!
Navodno kako saznaje vidiportal FK Olimpic je odustao od fuzije !!
Navodno su se, u cijelu ovu priču umiješale "dvije struje" iz Rudarske 2. koje su od Gracića na drugom sastanku održanom u Sarajevu tražile svoje lične interese, nakon čega je čelni čovjek "Vukova" odustao od fuzije.
Navodno su se, u cijelu ovu priču umiješale "dvije struje" iz Rudarske 2. koje su od Gracića na drugom sastanku održanom u Sarajevu tražile svoje lične interese, nakon čega je čelni čovjek "Vukova" odustao od fuzije.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gluposti. Ako je Olimpic rekao da ce cekati do skupstine FK Sloboda, onda ce cekati. Zasto bi dva dana nakon svog zasjedanja donijeli ovakvu odluku? Cak i da jesu, zasto bi Gracic rekao da nema nikakav komentar? Gracic bi vec i sam rekao da nema od ovoga nista da su navodi istiniti.harry_90 je napisao/la:Navodno kako saznaje vidiportal FK Olimpic je odustao od fuzije !!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Odmah da se razumimo ja sam od prvog dana bio za Nijazovu ideju, ali izgleda da kojekakvi Musići i slični te samoproklamovane legende ne vide sebe u tome._dreamer_ je napisao/la:Gluposti. Ako je Olimpic rekao da ce cekati do skupstine FK Sloboda, onda ce cekati. Zasto bi dva dana nakon svog zasjedanja donijeli ovakvu odluku? Cak i da jesu, zasto bi Gracic rekao da nema nikakav komentar? Gracic bi vec i sam rekao da nema od ovoga nista da su navodi istiniti.harry_90 je napisao/la:Navodno kako saznaje vidiportal FK Olimpic je odustao od fuzije !!
Nadam se da će vam ovo ipak se realizirati, jer navijači i simpatizeri kluba snose najmanju krivicu za trenutnu situaciju i nije fer prema vama da vam i ovo oduzmu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma jasta. Oni objavljuju sta neko nije rekao. Glupost._dreamer_ je napisao/la:Gluposti. Ako je Olimpic rekao da ce cekati do skupstine FK Sloboda, onda ce cekati. Zasto bi dva dana nakon svog zasjedanja donijeli ovakvu odluku? Cak i da jesu, zasto bi Gracic rekao da nema nikakav komentar? Gracic bi vec i sam rekao da nema od ovoga nista da su navodi istiniti.harry_90 je napisao/la:Navodno kako saznaje vidiportal FK Olimpic je odustao od fuzije !!
Vidi portal necu da pogledam, a kamo li da procitam nesto. Bave se pretpostavkama na izjavama forumasa.
Nijaz Gracic bi to objavio, medjutim sigurno ne preko ovog portala jer je obavjesten i zna da njima ne treba davati nikakve izjave! Zna da su mahalasi i ublehe.
Ja bi zamolio forumaša ekran da nam objasni dokle je se došlo oko fuzije..Momak ima najfriškije informacije..
OFK Gradina Srebrenik
- Probisvjet
- Kontakt:
Brcko87 je napisao/la:Ja bi zamolio forumaša ekran da nam objasni dokle je se došlo oko fuzije..Momak ima najfriškije informacije..
Brcko87 je napisao/la:Nemojte se sušit s ovim izjavama..Probisvjet je napisao/la:Gracić dobiva klub u velikom sredistu sa zapocetom izgradnjom stadiona, navijacima...
Sloboda se rjesava dugova, dolaze igraci, Olimpic se integrise u Slobodu, SLoboda ostaje, samo dobiva dodatni naziv i automatski igra PL. Nije to losa zamisao, to su uradili neki klubovi na zapadu.
Evropa ne bi bila daleko, a posjeta bi bila sigurno dobra.Čovjek je napustio Sarajevo sa boljim stadionom i navijačima..lakše je takvim radit sa manjim ekipamama gdje nema ko šta puno pametovat..Ko će uzet klub sa tolikim dugovima..Vidim ti proturi ovu priču i narod povjerova,pravo se uživiše..
![]()
Mogli bi vas pojačat Tosunovic,Zoletić,Mikelini..trenutno nemaju klubove pa najvjerovatnije da vama dolaze..Nebi vam loše bilo da dovedete Amira Hamzića..I on je trenutno bez kluba,jest da je u godinama al moje mišljenje da bi razvaljivo federalku..
Jesi li to mozda povjerovao da ima oko te price nesto. Ovako si pisao prije nekoliko dana.![]()
Mislim da je taj pretplatnik ekran trenutno nedostupan
Možda je banovan. Puno toga je znao.

Ovo je bio jedan od prvih postova na ovu temu oko fuzije..nije niko bio izašao u javnost s ovom pričom osim što je ekran bio napisao post..mislio sam da je šuplja..svi griješimo.. :)Zato i pitam forumaša ekran da nam napiše dokle je došlo pošto se iz ovog posta vidi da je znao ovu informaciju prije svi medija..ima informacije iz prve ruke..nisi ni ti loš loš,imaš i ti dobre informacije..Probisvjet je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:Ja bi zamolio forumaša ekran da nam objasni dokle je se došlo oko fuzije..Momak ima najfriškije informacije..Brcko87 je napisao/la:Nemojte se sušit s ovim izjavama..Probisvjet je napisao/la:Gracić dobiva klub u velikom sredistu sa zapocetom izgradnjom stadiona, navijacima...
Sloboda se rjesava dugova, dolaze igraci, Olimpic se integrise u Slobodu, SLoboda ostaje, samo dobiva dodatni naziv i automatski igra PL. Nije to losa zamisao, to su uradili neki klubovi na zapadu.
Evropa ne bi bila daleko, a posjeta bi bila sigurno dobra.Čovjek je napustio Sarajevo sa boljim stadionom i navijačima..lakše je takvim radit sa manjim ekipamama gdje nema ko šta puno pametovat..Ko će uzet klub sa tolikim dugovima..Vidim ti proturi ovu priču i narod povjerova,pravo se uživiše..
![]()
Mogli bi vas pojačat Tosunovic,Zoletić,Mikelini..trenutno nemaju klubove pa najvjerovatnije da vama dolaze..Nebi vam loše bilo da dovedete Amira Hamzića..I on je trenutno bez kluba,jest da je u godinama al moje mišljenje da bi razvaljivo federalku..
Jesi li to mozda povjerovao da ima oko te price nesto. Ovako si pisao prije nekoliko dana.![]()

OFK Gradina Srebrenik
- Probisvjet
- Kontakt:
Informacija je da nema novih informacija, bar za javnost.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 6 gostiju.