FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Prenosi li iko utakmicu ?
heheeh cuj nisam rekao da ce real pobijediti nadam se suprotnom ja sam samo realan ----tyler durden je napisao/la:Ne znam kako uopste mozete govorit da je Real favorit al etBez obzira sto je Barca neuigrana,oni su evropski i spanski prvaci
Mada nemam nista protiv tih vasih prognoza pobjede Reala

e'o lista sa kanalima koji prenose,ako nemas ni jedan od ovih k'o ja 'vako,onda ces se patit sa linkovima...Bosco je napisao/la:Prenosi li iko utakmicu ?

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
T-MAC je napisao/la:e'o lista sa kanalima koji prenose,ako nemas ni jedan od ovih k'o ja 'vako,onda ces se patit sa linkovima...Bosco je napisao/la:Prenosi li iko utakmicu ?![]()

Možda AS iznenade, nada zadnja umire, oni iz TK su mi neshto syebali net, jedva google otvorim.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja isto moram pitat prenosil iko utakmicu (da mi imamo na kablovkoj
), il cu opet morat gledat u Akademiji sa 25 metara udaljenosti. Makar mi je Akademija do sad bila sretna, jednom gledo Barcu kod njih, 5:0 protiv Reala.

I ja moram na netu gledat
Ali zato u prvenstvu vi cete se patit sa streamovima, a ja ko' hadzija na Areni 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Na Špot ajnc, i odmah nakon tekme "sport clips" 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ima na SK i na Sport 1 ja ne znam gdje da gledam.Dal da slušam na našem jeziku pa se nerviram,ako bude navijao za Barcu ili da slušam Švabu i učim njemački 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja najvise volim gledat bez komentatora, al takve streamove nikad ne mogu naci kad je barca u pitanju.
Eto i mene onda gore. Nema ni na Areni bem ga ja..Donnie Darko je napisao/la:Ja isto moram pitat prenosil iko utakmicu (da mi imamo na kablovkoj), il cu opet morat gledat u Akademiji sa 25 metara udaljenosti. Makar mi je Akademija do sad bila sretna, jednom gledo Barcu kod njih, 5:0 protiv Reala.
pitanje za zenicane.. da li prenosi onaj tve sto ga mi imamo na tk.. danas gledam neka najava kao al sad ne znam jel taj program il neki drugi njihov posto imaju 5-6
ustvari imamo li mi ijedan od ovih programa sto prenose 

ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisu do sad prenosili. znam da sam uvjek prvo gledao kod njih, i nikad nista. neznam hocel veceras.Scof1eld je napisao/la:pitanje za zenicane.. da li prenosi onaj tve sto ga mi imamo na tk.. danas gledam neka najava kao al sad ne znam jel taj program il neki drugi njihov posto imaju 5-6ustvari imamo li mi ijedan od ovih programa sto prenose
Nije mi jasna arena,ima otkupljenu primeru,mogli su i ovo obezbjediti.L_blancos je napisao/la:Eto i mene onda gore. Nema ni na Areni bem ga ja..Donnie Darko je napisao/la:Ja isto moram pitat prenosil iko utakmicu (da mi imamo na kablovkoj), il cu opet morat gledat u Akademiji sa 25 metara udaljenosti. Makar mi je Akademija do sad bila sretna, jednom gledo Barcu kod njih, 5:0 protiv Reala.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ja sam dva el clasica gledao na netu i napatio se kao nikad u životu
Oba ligaška , prvi smo pobjedili 5-0 , a drugi remizirali 1-1 , zato sam nabavio arene i sportklubove i nema više patnje

Oba ligaška , prvi smo pobjedili 5-0 , a drugi remizirali 1-1 , zato sam nabavio arene i sportklubove i nema više patnje

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nadam se da će Barca večeras ostvariti dobar rezultat i da ćemo gledati pravu tekmu sa dosta golova.
Otprilike sastav ?
Otprilike sastav ?
FK Pjetlovi
Ovako nesto najavljuju, mada cisto sumnjamreds je napisao/la:Nadam se da će Barca večeras ostvariti dobar rezultat i da ćemo gledati pravu tekmu sa dosta golova.
Otprilike sastav ?

Don't hate what you don't understand.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cekaj, imamol mi na kablovskoj DSF? prije smo imali, sad ga nemogu nac.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jel imamo onda taj SAT1M A J S T O R je napisao/la:DSF je SAT1Donnie Darko je napisao/la:Cekaj, imamol mi na kablovskoj DSF? prije smo imali, sad ga nemogu nac.

ja sam trazio al nisa uspio naci..Donnie Darko je napisao/la: jel imamo onda taj SAT1

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.