FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Horde i sjever svaka cast. Ostalo sve za zaborav, tuzna noc ali ****. Valja nam se boriti. Ko te nije volio nije ni obolio.
HahahahahhahHigh je napisao/la:Crnkića postaviti na istočnu tribinu, kad već ne zna igrati, nek motivira raju da navija, što radi odavno.
Pa sta ce samo onako i moze podici ljude na tribinama, kad smo tuta, ali ipak je jedan od rijetkih koji ima muda da povuce loptu, krene u dribling pa nekad i uspije.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kad povede istok mi se sjebaliLakoste je napisao/la:Horde i sjever svaka cast. Ostalo sve za zaborav, tuzna noc ali ****. Valja nam se boriti. Ko te nije volio nije ni obolio.

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Sarić je dobar play, samo ne može on ulazit u duele i fizikaner biti....Rustem je za to a on se nije vidio prvo kompletno, u drugom je srušio Obradovića jednom i Bekić je dobio dosta duela naprijed, borio se...Dulja se krio, Almira Bekića su par puta dooobro naljepili, Crnkić isto nevidljiv totalno....Anđušića uvest u onakvu tekmu je ludost...odmah lego...ovo smo trebali dodat još jednog u sredinu...ali jbg kad imamo krila na izvoz a svega 2 da valjaju...remA1 je napisao/la:Ma bio je i Rustem solidan noćas, al' govorim za inače... igrači bez dvije čiste, Sarić isto. Malo je u ovom sastavu igrača koji zaslužuju nositi dres Sarajeva... a kapiten traku na lakat stavioDenchiNL je napisao/la:
Amer je solidno odigrao, da su ga bogdo češće tražili ovi solisti od igrača oko njega, možda bi sad više poena imali....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije meni toliki problem što ne možemo do titule, nije meni ni toliki problem što pojedinci ne znaju osnove fudbala.... Ali me boli najviše što igrači šute i ne prilaze sudiji dok im saigrač leži na travi nakon krvničkog starta. Pa yebemu majku imate li imalo srca, jel vam krivo kad vam sudija ne svira faul?! Pa žalite se, udarajte i vi njih, pokažite da imate makar malo srca. Jel moguće da su vam u glavi samo pare i kurve???
I samo da čestitam gospodi koja je danas yebala mater Čali. Neka vas je sram i stid! Otjerali ste Husrefa, Kodru i sad bi još i Čalu da tjerate?? Logično je da se mora braniti sa ovakvim panjevima. Od govana se ne može napraviti pita!!!
Pitanje za sve vas, ako znamo kuda klub ide, hoćemo li onda odustati, prestati dolaziti na Koševo? Hajmo odma ključ u bravu???
I samo da čestitam gospodi koja je danas yebala mater Čali. Neka vas je sram i stid! Otjerali ste Husrefa, Kodru i sad bi još i Čalu da tjerate?? Logično je da se mora braniti sa ovakvim panjevima. Od govana se ne može napraviti pita!!!
Pitanje za sve vas, ako znamo kuda klub ide, hoćemo li onda odustati, prestati dolaziti na Koševo? Hajmo odma ključ u bravu???
SARAJEVO
Na fb-u je bio odličan komentar.
Ekipa nam je takva da je ovo bila realnost i prije početka sezone smo to znali i svi smo nešto ovako predviđali, čemu čuđenje.
Ove godine ima boljih ekipa od nas, treba biti realan.
Ekipa nam je takva da je ovo bila realnost i prije početka sezone smo to znali i svi smo nešto ovako predviđali, čemu čuđenje.
Ove godine ima boljih ekipa od nas, treba biti realan.
+1Lakoste je napisao/la:Horde i sjever svaka cast. Ostalo sve za zaborav, tuzna noc ali ****. Valja nam se boriti. Ko te nije volio nije ni obolio.
Zabili ga pakasi iz ofsajda
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zapad je prvi poveo.Bordomen je napisao/la:Kad povede istok mi se sjebaliLakoste je napisao/la:Horde i sjever svaka cast. Ostalo sve za zaborav, tuzna noc ali ****. Valja nam se boriti. Ko te nije volio nije ni obolio.![]()
Steta za rezultat..
Sjever i navijanje odavno nije bilo na visem i boljem nivou.
Svaka cast.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kasno je sad kritikovati. O nekim stvarima se trebalo pricati za vriejem pauze. Svako ko je ovekivao drugi scenariji, nerealan je. Ova ekipa nema kvalitet, to je mogao vidjeti svako ko je zelio da pogleda realno.
Mi sad trebamo pricati sta slijedece sezone. Sta uraditi da se klub podigne iz goovana u koja je upao. Cala i igraci su najmanje krivi za ovo sve.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Mi sad trebamo pricati sta slijedece sezone. Sta uraditi da se klub podigne iz goovana u koja je upao. Cala i igraci su najmanje krivi za ovo sve.
Duljeviću, **** ti tromajku narandžastu!! Selam za džemat nakon odsustva. Iduće kolo Tuzla, znate šta treba! Podmaz bacite..
#TanovaPrĆija

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PODRSKA CALI I STRUCNOM STABU!
SVE RASTJERATI, ONI MORAJU OSTATI!
SVE RASTJERATI, ONI MORAJU OSTATI!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mene samo zanima ko profula loptu u jedinoj sansi koju smo imali u drugom poluvremenu?
Nisam vidio zbog jokera razmahao se frajer psovajuci
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
jao i ševko okić nam ga zavuk'o i to možda fkt iz ofsajda,grozota baš,bez dulje iduće sezone ćemo vrlo vjerovatno igrati ligu za opstanak
VVVBK
VVVBK
- dynamodresden1
BordoBolesnik je napisao/la:Ovo je bilo - dno dna!
Taktika povuci se pa igraj kontre na svom terenu?![]()
Lafo neke mini pripreme za vrijeme utakmica repke? Pa ovi nasi ne mogu meda, vise se valjali nego igraci Radnika.
Igrace ne vrijedi komentarisat ali kapitena ipak moram! J.bem ja njega i onog ko mu je dao tu kapitensku! Obicni cirkusant, sve sto mozes vidjet na terenu je neki dribling ali frajko nema puno veze sa tekmom narocito sa protivnickim golom, ima nove roza kopacke, daBogda ti ne ponudili ni 100KM da produzis, mrs iz kluba ubleho!!!
Moze li mi neko reci sta ovaj klub ima od 2000 bolesnika koji stalno dolaze? Sta je svrha dolaska? Nit mozes navijat, vidis da ne mogu vise od ovog!
Prva dva mjesta nemas sta gledat, titula se rijesava izmedju Zrinjskog i Zelje a mi kako igramo Boga moliti da nas Radnik ne stigne pa i Sloboda jer kako (ne)igramo sve je moguce.
Ne mogu a da ne napisem slijedece. Inace se ovdje stalno zalim na to kako nasa uprava nista ne radi, izvnjavam se ovom prilikom tim istim ljudima jer su pokazali da nesta ipak mogu i znaju a to je da na tekme koje su poprilicno slabo posjecene obezbijede toliko broj redara i policije da se sj.bes. Bravo majstori sve vam j.ebem!

- f0rest1946
- Kontakt:
Amer Bekic..FrancescoTotti je napisao/la:Mene samo zanima ko profula loptu u jedinoj sansi koju smo imali u drugom poluvremenu?
Boli nas briga, najorganizovaniji smo klub i nemamo dugova 

-
- Kontakt:
Da malo ubijem negativu, znam da će vam bit lakše kad pročitate.

- PitarBordo
- Kontakt:
Vako smo i prošle sezone govorili i onda prozvani pljuvačima, kaže "samo crnite"... Onda došla ova sezona, čak i gora od prethodne i ista raja pokušavala da dopre do ostatka i opet dobivali samo etikete i uvrede... A evo, na kraju, po ko zna koji put ko god je realno gledao vidio je ovako nešto.
Ali smo zato najorganizovaniji klub u regiJonu i nemamo dugova [šatro]. Plus imamo trening centar i četri reda stolica uz teren!!!
Za ove što su me vrijeđali u PP neumoljivo jer "crnjačim" i "pljujem", evo uslikao sam vam sjever. Da ne bude posle Dino levat.

Ali smo zato najorganizovaniji klub u regiJonu i nemamo dugova [šatro]. Plus imamo trening centar i četri reda stolica uz teren!!!
Za ove što su me vrijeđali u PP neumoljivo jer "crnjačim" i "pljujem", evo uslikao sam vam sjever. Da ne bude posle Dino levat.

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Pena i 36 gostiju.