Tona kornera, niti jedan ma ni u gol aut da šut bude. Isto važi i za prekide. Stvarno nekad se čovjek zapita da li to radi s loptom na treningu.

Ma hajte molim vas.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BelminM23 je napisao/la:Nemoj me ni u te aždaje svrstavatiSarajlijica1946 je napisao/la: Nisi valjda Zensko.![]()
Koji cemk racku u Evropi, da nas sve sa tribina odvuku kola hitne pomoci.![]()
Jest vala, samo hitna hoda haha
Eki možeš 11 rundi izdržati s Kličkom... Ja bih se samonokatuirato na istrčavanju u ring.kupus army je napisao/la:Bolje bi se osjećao da sam sa Klickom 11 rundi boksao
ne valja lagat u Portugalu je bio na probi, on ne pregovara nego klub pregovara, tek kad se klubovi dogovore priča se sa igračem....Primorac je napisao/la:kad ceš ti shvatiti da nedim nije išao na probe nego na pregovore i njemu je najteze što ne igra pred najboljim navijacima na svijetu
ja bi sam sebi zapeo i ciljao na onu ring-curuPitarBordo je napisao/la:Eki možeš 11 rundi izdržati s Kličkom... Ja bih se samonokatuirato na istrčavanju u ring.kupus army je napisao/la:Bolje bi se osjećao da sam sa Klickom 11 rundi boksao
Druze ja se apsolutno slazem sa tobom ali mislim da raja vise misli na to da nije ni do europe koliko se boji sta ce biti za godinu dvije zbog onog utrpanog **** i ovih jadova iz uprave....Stroj1946 je napisao/la:Evropa nam cilj ? Nama ? FK Sarajevu u ovoj kukuruz ligi, koji je bio šampion dvaputa u bivšoj jugi i igro isine finala kupa šampiona !? To nam dovoljno !? Yebem upravi i vlasniku krv i kosti i pomrle koji su nas doveli da nam to bude domet ! Igračima seljacima koji su došli iz piz.de materine u Sarajevo kojima je ovo vrh u karijeri. Mrš u tri pič.ke materine ! Pun mi je ku.rac ovih karinaša na terenu !
Amer je solidno odigrao, da su ga bogdo češće tražili ovi solisti od igrača oko njega, možda bi sad više poena imali....remA1 je napisao/la:Nikad mi nećemo bit ozbiljna ekipa dok nam je vođa navale Amer Bekić, i dok nam je zadnji vezni Rustem paša
btw. Dulju ne dirajte, s kojom lakoćom igra taj momak
Ma bio je i Rustem solidan noćas, al' govorim za inače... igrači bez dvije čiste, Sarić isto. Malo je u ovom sastavu igrača koji zaslužuju nositi dres Sarajeva... a kapiten traku na lakat stavioDenchiNL je napisao/la:Amer je solidno odigrao, da su ga bogdo češće tražili ovi solisti od igrača oko njega, možda bi sad više poena imali....remA1 je napisao/la:Nikad mi nećemo bit ozbiljna ekipa dok nam je vođa navale Amer Bekić, i dok nam je zadnji vezni Rustem paša
btw. Dulju ne dirajte, s kojom lakoćom igra taj momak
Ma ti si pljuvac.PitarBordo je napisao/la:Manite me i Dulje... Pa koliko je danas kornera imao i prekida nije ubo jednom našeg igrača... To što on predribla jednog, drugog i onda saplete se kod trećeg i izgubi loptu - ništa to ne znači na koncu za ekipu.
Što kaže Hilmo haman dvije godine kornera ne znamo izvest.
Primorac je napisao/la:ti bogami pod hitno mjenjaj dilera taj te ubi
Klub iz Lisabona pozvao je Hadžića na sedmodnevni boravak u svojoj akademiji
manje laži , bit ćeš mi dražiGet to know the best moments of Nedim Hadzic, 17-year-old Bosnian forward FK Sarajevo, who will test in Seixal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.