FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 02 apr 2017, 22:31

Uopšte se nisam iznervirao. Pa Titam ovo danas je puna šaka brade, ja sam očekivao da nas čak i osuše. To što su nekima utakmice protiv Olimpica, Viteza ili Travnika slagale da ova ekipa zna igrati lopte je druga tema.

Tona kornera, niti jedan ma ni u gol aut da šut bude. Isto važi i za prekide. Stvarno nekad se čovjek zapita da li to radi s loptom na treningu. :shock:

Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2017, 22:32

BelminM23 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la: Nisi valjda Zensko. :mrgreen:
Koji cemk racku u Evropi, da nas sve sa tribina odvuku kola hitne pomoci. :lol:
Nemoj me ni u te aždaje svrstavati :mrgreen:

Jest vala, samo hitna hoda haha :lol:

Vidis da sam puko, ovo je od Centarsuteva sa lijeve strane. Nema sta drugo. :crazy:
Edit: hoce me neko obradovati i reci da nema kapitena u tuzli?
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 02 apr 2017, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 02 apr 2017, 22:32

Sredina najveci problem,toliko smo losi na sredini da ovakav said mora igrati.Gurnuti ga i reci mu da nemora ulaziti u duele uopste samo nek stoji i dodaje loptu posto je takav korisniji od ovih krampi sto imamo u sredini terena.Koliko je beskorisna sredina terena i koliko su tu losi igraci ne postoji rijec da se to opise.Pa mi se nalazimo na super poziciji s obzirom kakve fantaziste, galaktikose,egzibicioniste imamo u sredini terena.Evo nadjoh rijec saric i rustemovic dosadni,toliko su losi da ih je takav smor gledati da ce me otjerati od sarajeva posle 20 godina i jos kad doddje radovac skupit cu muda da se ubijem.Tako su dosadni na terenu tako su tromi tako ljeni sasivarevic bi sad s 50 godina vise zivosti pokazo na terenu od njih.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 apr 2017, 22:33

kupus army je napisao/la:Bolje bi se osjećao da sam sa Klickom 11 rundi boksao :oops:
Eki možeš 11 rundi izdržati s Kličkom... Ja bih se samonokatuirato na istrčavanju u ring.
Samo Saraj'vo.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 apr 2017, 22:34

Ma i Cala, vala nikakav trener...
1946~

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 apr 2017, 22:34

Čali i stručnom štabu zamjerim samo izjave da su zadovoljni ekipom.
Mada znam da nije tako - nisu zadovoljni, čim su tražili pojačanja u svakoj liniji, to znači najmanje 3 igrača jer su oni imali cilj i plan da idu na trofeje dok su pred njih postavili cilj EVROPA i ono što su mogli ispoštovati iz kluba je samo da postojeću ekipu zadrže, ekipu koja može izboriti evropu, ali da bude ispred Zrinjskog i Željezničara, teško.

Cilj je EVROPA, imaš te igrače na raspolaganju, možeš li izboriti evropu sa tim igračima? Mogu. Jesi li zadovoljan ekipom kojoj je cilj evropa? Jesam. Može li ova ekipa do titule? Teško.
Tako je vjerovatno i bilo na relaciji klub - stručni štab.

Čala i stručni štab su trebali javno reći da su zadovoljni ekipom jer je pred njima postavljen cilj evropa, mada su oni težili višim ambicijama tj. tituli ali da ih za to klub nije ispoštovao. Izjave da su zadovoljni ekipom im pravo zamjerim.

Bilo kako bilo, gospodinu Čali niko ništa ružno ne treba reći. Pa kad bi sve do kraja izgubili i batalili kup, on nije kriv. S njim ćemo izboriti evropu, a da je ostao onaj glavić kurtić, mi bi bili ispod i Radnika i Slobode.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 apr 2017, 22:34

Primorac je napisao/la:kad ceš ti shvatiti da nedim nije išao na probe nego na pregovore i njemu je najteze što ne igra pred najboljim navijacima na svijetu
ne valja lagat u Portugalu je bio na probi, on ne pregovara nego klub pregovara, tek kad se klubovi dogovore priča se sa igračem....
nemoj se služit lažima, to nije fino, čak suprotno....

meni je isto najteže, što me vas dvojica handrite u vezi lika koji je junior nakon ovakve tekme....a evo glave ako ste tekmu gledali uopšte teletext navijači...
PitarBordo je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Bolje bi se osjećao da sam sa Klickom 11 rundi boksao :oops:
Eki možeš 11 rundi izdržati s Kličkom... Ja bih se samonokatuirato na istrčavanju u ring.
ja bi sam sebi zapeo i ciljao na onu ring-curu :D
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 apr 2017, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 02 apr 2017, 22:35

Nikad mi nećemo bit ozbiljna ekipa dok nam je vođa navale Amer Bekić, i dok nam je zadnji vezni Rustem paša

btw. Dulju ne dirajte, s kojom lakoćom igra taj momak :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 apr 2017, 22:36

Stroj1946 je napisao/la:Evropa nam cilj ? Nama ? FK Sarajevu u ovoj kukuruz ligi, koji je bio šampion dvaputa u bivšoj jugi i igro isine finala kupa šampiona !? To nam dovoljno !? Yebem upravi i vlasniku krv i kosti i pomrle koji su nas doveli da nam to bude domet ! Igračima seljacima koji su došli iz piz.de materine u Sarajevo kojima je ovo vrh u karijeri. Mrš u tri pič.ke materine ! Pun mi je ku.rac ovih karinaša na terenu !
Druze ja se apsolutno slazem sa tobom ali mislim da raja vise misli na to da nije ni do europe koliko se boji sta ce biti za godinu dvije zbog onog utrpanog **** i ovih jadova iz uprave.... :roll: :roll: :roll: :roll: .
PS zelim mu isto sto i ti

Sta nam uradise sa nasim Sarajevom......... :puke:
04.10.2009 !!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 02 apr 2017, 22:36

na Sjeveru ni vode nije bilo :damn:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 02 apr 2017, 22:37

ti bogami pod hitno mjenjaj dilera taj te ubi

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2017, 22:37

KAPITENU PRODUZI!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 apr 2017, 22:38

remA1 je napisao/la:Nikad mi nećemo bit ozbiljna ekipa dok nam je vođa navale Amer Bekić, i dok nam je zadnji vezni Rustem paša

Amer je solidno odigrao, da su ga bogdo češće tražili ovi solisti od igrača oko njega, možda bi sad više poena imali.... :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 apr 2017, 22:39

Kako mi je zao Cale oci suzne i u Tuzli i danas poslije utakmice daje sve od sebe al ocito da nema podrske .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 apr 2017, 22:39

Manite me i Dulje... Pa koliko je danas kornera imao i prekida nije ubo jednom našeg igrača... To što on predribla jednog, drugog i onda saplete se kod trećeg i izgubi loptu - ništa to ne znači na koncu za ekipu.

Što kaže Hilmo haman dvije godine kornera ne znamo izvest.
Samo Saraj'vo.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 02 apr 2017, 22:40

Ovo je bilo - dno dna!
Taktika povuci se pa igraj kontre na svom terenu? :facepalm:
Lafo neke mini pripreme za vrijeme utakmica repke? Pa ovi nasi ne mogu meda, vise se valjali nego igraci Radnika.
Igrace ne vrijedi komentarisat ali kapitena ipak moram! J.bem ja njega i onog ko mu je dao tu kapitensku! Obicni cirkusant, sve sto mozes vidjet na terenu je neki dribling ali frajko nema puno veze sa tekmom narocito sa protivnickim golom, ima nove roza kopacke, daBogda ti ne ponudili ni 100KM da produzis, mrs iz kluba ubleho!!!
Moze li mi neko reci sta ovaj klub ima od 2000 bolesnika koji stalno dolaze? Sta je svrha dolaska? Nit mozes navijat, vidis da ne mogu vise od ovog!
Prva dva mjesta nemas sta gledat, titula se rijesava izmedju Zrinjskog i Zelje a mi kako igramo Boga moliti da nas Radnik ne stigne pa i Sloboda jer kako (ne)igramo sve je moguce.

Ne mogu a da ne napisem slijedece. Inace se ovdje stalno zalim na to kako nasa uprava nista ne radi, izvnjavam se ovom prilikom tim istim ljudima jer su pokazali da nesta ipak mogu i znaju a to je da na tekme koje su poprilicno slabo posjecene obezbijede toliko broj redara i policije da se sj.bes. Bravo majstori sve vam j.ebem!

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 02 apr 2017, 22:40

DenchiNL je napisao/la:
remA1 je napisao/la:Nikad mi nećemo bit ozbiljna ekipa dok nam je vođa navale Amer Bekić, i dok nam je zadnji vezni Rustem paša

Amer je solidno odigrao, da su ga bogdo češće tražili ovi solisti od igrača oko njega, možda bi sad više poena imali.... :salut:
Ma bio je i Rustem solidan noćas, al' govorim za inače... igrači bez dvije čiste, Sarić isto. Malo je u ovom sastavu igrača koji zaslužuju nositi dres Sarajeva... a kapiten traku na lakat stavio :nene:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2017, 22:42

PitarBordo je napisao/la:Manite me i Dulje... Pa koliko je danas kornera imao i prekida nije ubo jednom našeg igrača... To što on predribla jednog, drugog i onda saplete se kod trećeg i izgubi loptu - ništa to ne znači na koncu za ekipu.

Što kaže Hilmo haman dvije godine kornera ne znamo izvest.
Ma ti si pljuvac. :puke:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 apr 2017, 22:42

Primorac je napisao/la:ti bogami pod hitno mjenjaj dilera taj te ubi
Klub iz Lisabona pozvao je Hadžića na sedmodnevni boravak u svojoj akademiji
Get to know the best moments of Nedim Hadzic, 17-year-old Bosnian forward FK Sarajevo, who will test in Seixal
manje laži , bit ćeš mi draži :pinokio: :kafa:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 02 apr 2017, 22:42

Dulja ima haos dobar prvi korak ali ga ne zna iskoristiti ili pokusa onda kad ne treba

ostalo meni slabo(u vezi Dulje)
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.