FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dosle ozbiljnije ekipe i odmah problem...nesto slicno kad smo zaredali Slobodu i kone kuci nerijeseno pa izgubili u Mostaru. U medjuvremenu smo napravili nestvaran niz pobjeda ali ruku na srce pobijedjivali smo uglavnom slabije ekipe, neke i uz dosta srece. Takvih sad nema, osim Krupe mozda koja ce ovu ligu 6 statirati i svi ce je pobijediti. Sa ostalim ce bit tesko, evo i vidjeli smo to u zadnja dva kola...pocinjemo kaskati, ako ne dobijemo u Tuzli mozemo se komotno oprostiti od prvenstva i okrenuti se kupu kao spasu ove sezone.
Hebala nas Europa, sta cemo tamo ako ce klub ici u istom ovom smijeru?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vjeruj da se nista promijeniti nece. Mozda jedino na gore.bordobijeli je napisao/la:Problem Sarajeva je uprava FKS odnosno vecinski vlasnik koji ne ulaze nista specijalno vec drugu sezonu nema ambicija,pojacanja. Ne znam koji je nacin al nesto se mora mjenjati ovo nije dobro
upravu si druze ali i sam znas da smo sami sebi prepusteni i da nam je to jedini izvor finansiranja.....Evander je napisao/la:Hebala nas Europa, sta cemo tamo ako ce klub ici u istom ovom smijeru?

Nije ovo ono sto smo ocekivali, Tan out !!!

04.10.2009 !!
ma svakako, ovo nije do stručnog štaba uopšte...ovo je mlada ekipa i nemaš čvrstine nikakve u sredini, pičić kapiten, šuti ko zaliven...istukli nas ko djecu...nema niko sa autoritetom da zagalami na terenu...da ih trzne, da se vrate, da ne grizu na Radnikove fore, da ti oni ne nabijaju svoj način igre i tempo....sve im je to pošlo za rukom večeras....derali smo ih na početku, čučnuli su od straha..nikad ne bi ni Kosorić, ni zeljković mogli stić one prodore i ubacivanje da smo nastavili onim tempom....ali onda kreću sa lupanjem i jednog po jednog su svakog iz napada doooobrooo nagazili...Bekić najgore prošo...i to nas je razbilo....Sarajlijica1946 je napisao/la:Zaklet na Bordo Bijele Boje....
Podrska MEHMEDU JANJOSU!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cali i njegovom SŠ treba dati podrsku do kraja sezone kako god da se zavrsi.
Od njega ocekujem da na kraju javno progovore o stanju u klubu,jer je vidljivo da idemo u skroz krivom smjeru,bar to mogu.
Od njega ocekujem da na kraju javno progovore o stanju u klubu,jer je vidljivo da idemo u skroz krivom smjeru,bar to mogu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tacno sam se bojavao ovoga, uigravali citavo vrijeme sa Saidom, ostanes bez prvog napadaca i onda mozes nabijati do sutra. A kapitena ne zelim da komentarisem.
Yebem li im boga retardiranog i nesposobnog
- kupus army
- Kontakt:
Bolje bi se osjećao da sam sa Klickom 11 rundi boksao 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima li neki mudonja da postavi tabelu. 

Crnkića postaviti na istočnu tribinu, kad već ne zna igrati, nek motivira raju da navija, što radi odavno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ja stvarno ne razumijem što želite(ti i Primorac) da momak od 18 godina nastrada, kada su batine večeras dobili i 5 godina stariji....špic koji je igrao je zabio što je dobio, ostalo su nam se krila, playevi, kapiteni oprobali kao špicevi....izgleda da im ne ide....šta bi to djete uradilo protiv Kosorića???zagorski je napisao/la: U pravu si ti,Nedim nema ni mase ni kilaze. Djaba mu sto zna igrati i sto je decko rasni strijelac kad metar i vaga kazu NE
da li smo gledali istu tekmu??? kada ćete shvatiti da Nedim hoće van , da hoće da igra ne bi išao na probe nego bi prošao pripreme i bio uz prvi tim??zašto forsirate priču da mu neko neda nešto? kad sam ne želi???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Daleko sam od mudonje, nisam ih nikada ni imao, ali eto malo se iznervirao, pa evo nam tabela, jedina dobra stvar što su malo dalje ovi dole ispod, pa će bit valjda ta Europa

Sve mogu razumjetu, i loš dan, i povrede, ali da jedna ekipa ne zna izvesti prekid (korner, slobodnjak) više od dvije godine, e to ne mogu.
Čujemo se sutra..
Čujemo se sutra..
-
- Kontakt:
ma sa ovim igračima i treće mjesto je ogroman uspjeh realno,žao mi je što said nije igrao jer bi dulja igrao umjesto hebiba valjda koji je antifudbaler realno,andjušić još veći ruku na srce,protiv slobode ne očekujem apsolutno ništa,nadam se samo časnom porazu od 1 ili 2 razlike,kup isto,kakav kup kakvi bakrači,hvatajmo se trećeg mjesta i poklopimo se ušima
VVVBK
VVVBK
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:
Daleko sam od mudonje, nisam ih nikada ni imao, ali eto malo se iznervirao, pa evo nam tabela, jedina dobra stvar što su malo dalje ovi dole ispod, pa će bit valjda ta Europa
Nisi valjda Zensko.

Koji cemk racku u Evropi, da nas sve sa tribina odvuku kola hitne pomoci.

kad ceš ti shvatiti da nedim nije išao na probe nego na pregovore i njemu je najteze što ne igra pred najboljim navijacima na svijetu
Nemoj me ni u te aždaje svrstavatiSarajlijica1946 je napisao/la: Nisi valjda Zensko.![]()
Koji cemk racku u Evropi, da nas sve sa tribina odvuku kola hitne pomoci.

Jest vala, samo hitna hoda haha

Da je neko tada rekao da je greska dolazak Tanai prodaja kluba pljuno bi ga po sred face !!
Podrska Mehmedu Janjosu !!! Glavu gore legendo !!!

Podrska Mehmedu Janjosu !!! Glavu gore legendo !!!

04.10.2009 !!
Evropa nam cilj ? Nama ? FK Sarajevu u ovoj kukuruz ligi, koji je bio šampion dvaputa u bivšoj jugi i igro isine finala kupa šampiona !? To nam dovoljno !? Yebem upravi i vlasniku krv i kosti i pomrle koji su nas doveli da nam to bude domet ! Igračima seljacima koji su došli iz piz.de materine u Sarajevo kojima je ovo vrh u karijeri. Mrš u tri pič.ke materine ! Pun mi je ku.rac ovih karinaša na terenu !