skoroalen je napisao/la:Jok, dva razlike za nas.High je napisao/la:Neriješeno protiv Radnika.

Anđušić je cirkus igrač, smlata i panj.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
skoroalen je napisao/la:Jok, dva razlike za nas.High je napisao/la:Neriješeno protiv Radnika.
Ja mislim protiv Zrinjskogoldtown1990 je napisao/la:Moze li mi neko reci kad je nas "najbolji igrac" a ujedno i kapiten zadnji put zabio (mislim na loptu u protivnicku mrezu a ne nekoj djevojci)? Hvala
sutra bi mu đenaza bila da je igrao večeras...šteta što nisi gledao tekmuPrimorac je napisao/la:Nemojte molim vas vise spominjati da nedim ne moze igeari u prvom timu pored ovakvih napadaca
Ne glupiraj se molim te, sudija korektno odradio posao, uz par greskica na obje strane. Ne mozes nikako sudiju krivit, ali nikako. Za ovo su krivi svi, od uprave, do strucnog staba koji nema muda da mijenja ovih 11 kretena, vec se u 80 min izmjena radi, nemaju muda da na kosevu stisnu zube i napadnu, vec damo gol i to nam je limit, ne dao Bog dva da damo, onda igraci koje necu komentarisati, vec cu samo reci da ne zasluzuju ni da se bave fudbalom pojedinci a kamo li da igraju za Sarajevo. Ovim remijem i Evropa je uzdrmana.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ovo je za plakati kakvo je sudjenje
Sent from my E6653 using Tapatalk
gledao sam utakmicu pa zato i pišemDenchiNL je napisao/la:sutra bi mu đenaza bila da je igrao večeras...šteta što nisi gledao tekmuPrimorac je napisao/la:Nemojte molim vas vise spominjati da nedim ne moze igeari u prvom timu pored ovakvih napadaca
nadam se da su povukli ponudu Duljeviću, taj nema šta igrat kod nas više....
Primorac je napisao/la: gledao sam utakmicu pa zato i pišem
Pa sta je mogao????BICA je napisao/la:Cala povuko pravi potez sa ovim izmjenama,hahahahaha![]()
![]()
smijesni smo drama