FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la slani grad » 11 mar 2011, 13:14

Dirk je napisao/la:Nista jos nije sigurno mozda se i nece ici, a onda bi na tapetu dosla uprava FKS koja nije nista uradila za nas da budemo bezbjedni dole i da nam obezbjede veci broj mjesta 8-)
dole ste vi...a mi smo gore... :D
sad ozbiljno...nadam se da ce tekma proc u redu bez incidenata i sa gromoglasnom podrskom sa obje strane...takodze mislim da ce vas sve pustit u box na D tribini i da je ovo sa brojem od 200 ljudi samo fol ....taj box moze primit 600 ljudi bez problema i njima ce bit lakse vas iskontrolisat na tribini nego da jedan dio vracaju nazad..recimo...bolje je i za njih da budete svi na jednom mjestu..u svakom slucaju..sretno sutra i jednima i drugima...neka pobjedi Sloboda ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2011, 13:16

Samo da nesto dodam, Velez uzima 200% ne pitajte me sto sjeticete se mene poslije tekme, sad zamisli da pobijedis Slobodu, idemo njima ako zelis da budes prvak igraj muski klepi ih gore kosto smo ih znali klepiti ili odigraj nerijeseno pa da vidis kako ce se onda zakuhati, ides Travniku kojem nista ne treba, uzmi to...ljudi da smo pametni mi i komsinice sve se moze dogovoriti, odigrati tako da derby odluci prvaka...znam sta vam govorim...pozzzz

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 mar 2011, 15:20

Dirk je napisao/la:Nista jos nije sigurno mozda se i nece ici, a onda bi na tapetu dosla uprava FKS koja nije nista uradila za nas da budemo bezbjedni dole i da nam obezbjede veci broj mjesta 8-)
Prljaca je pokusao da nam obezbjedi veci broj mjesta, slao dopise, ali :roll: ....

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 mar 2011, 15:26

Izgleda da je samo upravi Slobode u cilju da se fudbal igra bez navijaca. :twisted:

Sta je li se to sprema neka kradja,bolje je i ne ici jer mnogi momci imaju prijave tako da im nove najmanje trebaju.

Nek se srami Tuzla i njena urpava.

Nije ni cudo sto ihsmatraju seljacima i mesarima.Fuj,fujeva.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 16:04

cuj seljacima :shock: :shock: :shock: ..ko nas to ba smatra seljacima?..pa mi i nemamo upravu, ja barem tako mislim :)...kako znam, kod nas je jos uvjek ona prinudna uprava...i izvini, ali mi nismo seljaci nikad bili..i jeli nam to kaze zenicanim majketi?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 mar 2011, 16:08

SaltCityAttack je napisao/la:cuj seljacima :shock: :shock: :shock: ..ko nas to ba smatra seljacima?..pa mi i nemamo upravu, ja barem tako mislim :)...kako znam, kod nas je jos uvjek ona prinudna uprava...i izvini, ali mi nismo seljaci nikad bili..i jeli nam to kaze zenicanim majketi?
Dado Hairlija je :D

Kazem ti ja politika koju provodi vasa uprava je prava seoska i evo kako citam svi iz glavnog grada su se okomili na Tuzlu i Sloboda i stavljaju ih u isti rang sa Travnikom.Ti podrzavas potez da nam zabrane da na tribinu gdje moze stati 600 navijaca puste samo 150.
STa mi sad trebamo da odabremo 150 ljudi a 400 da ostane u SArajevu.Zbog cega ?

Mi necemo da se dijelimo izmedju sebe i ako i dalje ostanete na tome da nam se ustupi 150 mjesta onda i ocekujte da sutra u Tuzli uopste ne bude gostujucih navijaca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2011, 16:09

SaltCityAttack je napisao/la:cuj seljacima :shock: :shock: :shock: ..ko nas to ba smatra seljacima?..pa mi i nemamo upravu, ja barem tako mislim :)...kako znam, kod nas je jos uvjek ona prinudna uprava...i izvini, ali mi nismo seljaci nikad bili..i jeli nam to kaze zenicanim majketi?
On je navijac sarajeva,samo izgubio okladu pa nosi avatar Sabica :lol:
Megamon je napisao/la:Izgleda da je samo upravi Slobode u cilju da se fudbal igra bez navijaca. :twisted:

Sta je li se to sprema neka kradja,bolje je i ne ici jer mnogi momci imaju prijave tako da im nove najmanje trebaju.

Nek se srami Tuzla i njena urpava.

Nije ni cudo sto ihsmatraju seljacima i mesarima.Fuj,fujeva.
Smiri se malo ;) ne moras nikog vrijedjat,ni tebe niko ne vrijedja..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 mar 2011, 16:11

Ja znam da nisu krivi navijaci Slobode sto se ovo desava i nemojte mi ubacivati rijeci.Ja sam rek'o da vas svi smatraju seljacim zbog vase uprave.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 16:21

Megamon je napisao/la:Ja znam da nisu krivi navijaci Slobode sto se ovo desava i nemojte mi ubacivati rijeci.Ja sam rek'o da vas svi smatraju seljacim zbog vase uprave.

Ma ebiga eto i mi smo ostali bez sjevera i opet su sad otjerali narod , a zbog tribine se narod zeli i vratiti, ali uprava i postojeca tribina je nasu grupu puno kostala, a vjerovatno i ovo sad..pa na sjeveru bi ovo izgledalo odlicno sto je planirano zaista, ali ovo sad sto su nam ucinili stvarno sramota :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 mar 2011, 17:00

:lol: :mrgreen:

Znas sta bi dr.Arslanagic reko sta je ovo: :lol:

[youtube][/youtube]

Joj cirkusa i lige :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

semco
Kontakt:

Post Postao/la semco » 11 mar 2011, 17:31

U Tuzli neznaju sta ce sa 600 Hz.A zamislite samo kad bi pocela regionalana liga,Sloboda nebi mogla organizovati domacu utakmicu do sudnjeg dana.Uz sav respekt Fukarama al im moroni sjede u upravi.Ni MUP nista bolji nije

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 mar 2011, 18:02

Kako stvari stoje nece se ici dole ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

SaltCityAttack
Kontakt:

Re:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 18:06

semco je napisao/la:U Tuzli neznaju sta ce sa 600 Hz.A zamislite samo kad bi pocela regionalana liga,Sloboda nebi mogla organizovati domacu utakmicu do sudnjeg dana.Uz sav respekt Fukarama al im moroni sjede u upravi.Ni MUP nista bolji nije

ma dobro znamo to, samo eto opet zbog vas,oni nama ne daju sjever ebiga, sto znaci da ni fukare nece uci na A tribinu sigurno...ovako ce samo napraviti glupost, jer ce se silom zeljeti uci na sjever ...ebiga oni su skontali da je lakse vas sprovest preko sjevera i to znaci da fukare moraju biti na A tribini, a drugih razloga nema...znaci opet koliko toliko izlaze u susret gostujucim navijacima, dok ih boli kita za fukarama...pa oni da znaju da onaj narod ne dolazi zbog njih idiota, vec zbog toga jer su ponovo dobili svoju tribinu i zele se vratiti, a samo ovim ce otjerati i simpatizere kluba, a ne vjerne navijace
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Dirk
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la Dirk » 11 mar 2011, 18:10

SaltCityAttack je napisao/la:
semco je napisao/la:U Tuzli neznaju sta ce sa 600 Hz.A zamislite samo kad bi pocela regionalana liga,Sloboda nebi mogla organizovati domacu utakmicu do sudnjeg dana.Uz sav respekt Fukarama al im moroni sjede u upravi.Ni MUP nista bolji nije

ma dobro znamo to, samo eto opet zbog vas,oni nama ne daju sjever ebiga, sto znaci da ni fukare nece uci na A tribinu sigurno...ovako ce samo napraviti glupost, jer ce se silom zeljeti uci na sjever ...ebiga oni su skontali da je lakse vas sprovest preko sjevera i to znaci da fukare moraju biti na A tribini, a drugih razloga nema...znaci opet koliko toliko izlaze u susret gostujucim navijacima, dok ih boli kita za fukarama...pa oni da znaju da onaj narod ne dolazi zbog njih idiota, vec zbog toga jer su ponovo dobili svoju tribinu i zele se vratiti, a samo ovim ce otjerati i simpatizere kluba, a ne vjerne navijace
Kako stvari stoje sigurno se dole nece ici, jer nismo mi smo najbrojnija skupina na gostovanjima i 150 mjesta je smjesno i zalosno od vase uprave !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 18:13

jeste slazem se da je smjesno, jer D tribina moze primiti 600 ljudi...ma ja mislim da ce vas pustiti da udje koliko moze stati i ako dodjete ebiga...samo eto sto mi gubimo sjever zbog toga, a onda nas nece biti na A tribini sigurno, jer narod ce silom zeljeti uci na sjever...sad se postalvja pitanje kako ce obezbjediti da udjete i na tu D tribinu, kada ce fukare sa okupljanja pravo prema sjeveru, a tu ce ih garant armija kornjaca cekat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 11 mar 2011, 18:15

ma murija hoce belaj da napravi, njima nije u interesu da se navijaci smjeste kako treba a zajedno tu je i uprava Slobode koja ne radi samo na stetu Hz nego i na stetu svojih navijaca

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 mar 2011, 18:24

4 autobusa idu i to je to , zvanicno ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 mar 2011, 18:24

Idu cetiri busa i niko mimo busa nece moci uci.

Jadno.

semco
Kontakt:

Post Postao/la semco » 11 mar 2011, 18:32

Sto se tice navijaca vecina stvari je recena.Fudbaleri na terenu su stavljeni u drugi plan.Promjena trenera u Slobodi sigurno je poremetilo situaciju u Slobodi,kolko to ce se vidjeti sutra.Prateci ovu ligu sam primjetio sloboda kad god ostane bez trenera uvijek se pojavi ovaj covjek.I nikad im nista dobro ne donese.Mislim da je to sansa Sarajeva da uzme makar bod u gostima pa cak i tri,al sve zavisi kako ce Varesanovic postaviti igru.Iskustvo mi govori da ako se zadovolji sa remijem a rez na semaforu 0:0.Velike su sanse da Sarajevo izgubi npr u zadnjih pet,sest minuta utakmice

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2011, 18:33

Ajde dobro jeste losee jbg al bar mozemo otici tamo sjesti na tribinu s penzionerima i odgletat tekmu (u najgorem slucaju) i dajte ljudi prestanite se vrijedzati nisu ni fukare krivee sto nam njihova uprava i MUP TK nedaju vise mjesta!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.