Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Evans out-Jones in ...Jones na poziciju desnog beka a Smaling na poziciju stopera
Welback out,Berbatov in
Welback out,Berbatov in
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da sam se ismij'o jednom Fletcherovom pasu. Što bi rek'o jedan stari komentator:"Čudan način dodavanja. Jako i nikome."
United i SAF-a ne treba nikad otpisivati. Čisto sumnjam da će odigrati ovako slabo i 2. poluvrijeme. Eh, pitanje je sad da l' je Mancini naučio nešto iz prethodnog poraza od SAF-a? Da l' će opet biti nadigran u 2. pouvremenu?
Meni ovo miriše na X, al' ne bih se iznenadio da plavi Manchester odnese sva 3 boda sa OT-a.

United i SAF-a ne treba nikad otpisivati. Čisto sumnjam da će odigrati ovako slabo i 2. poluvrijeme. Eh, pitanje je sad da l' je Mancini naučio nešto iz prethodnog poraza od SAF-a? Da l' će opet biti nadigran u 2. pouvremenu?

Meni ovo miriše na X, al' ne bih se iznenadio da plavi Manchester odnese sva 3 boda sa OT-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Lose,lose,vezni red kritican.
Jones in,Chicharito ili Berbatov i Valencia po meni.
Cudi me da nema ni jedan vezista koji moze uci,mislim bas onaj neki centralni vezni,mada ih i nemamo puno,giggs nije u sastavu,cleverley povrijedzen,Carricka nema..
Jones in,Chicharito ili Berbatov i Valencia po meni.
Cudi me da nema ni jedan vezista koji moze uci,mislim bas onaj neki centralni vezni,mada ih i nemamo puno,giggs nije u sastavu,cleverley povrijedzen,Carricka nema..
Prvo i prvo cestitke Balonji na lijepom snalazenju.
Imali smo vise od igre ali ne stvaramo sanse nikako, nije ovo onaj United sa pocetka sezone to je sada definitivno. Welbeck je totalno odsjecen, steta za onaj pas sto mu nije prosao za Rooneya koji se bori zaista ali vidi se da je i on malo ispao iz forme. Nani nije nijednom probio po onoj strani ako se dobro sjecam.
Odbrana nije losa uopste a izdvojio bih Evansa pred golom na povratnu glavom Rooneya, covjek fula volejom loptu i udara je kukom.
Bog te vidio, hajd` kontam stoper pa ne zna pred golom ali daj bar pogodi loptu pa neka i ode u jagode ali nemoj mi je fulati pred golom.
U drugom dijelu moramo drasticno promijeniti igru, fali dodavanja i trke kod kaznenog prosotra vise, izmjene pozicija...jednostavno kada dodjemo do kaznenog nemamo rjesenja jer se Welbeck obicno gura sa stoperima, ocerkuje dodavanje pa da se onda on okrene i nesto pokusa. Ne! Trci, kreci se, izbjegni ga i dobij loptu u prostor, tako ces jedino i dati gol ovakvoj ekipi Citya. Bit` ce tesko ovo okrenuti a prije tekme sam govorio da bi mozda i bio zadovoljan bodom sada sam siguran u to, bit` cu zadovoljan bodom ovdje jer nam slijedi tuce "laksih" meceva.
Welbeck out Hernandez in
Evans out Jones in
I mozda i mozemo nesto, ovako NISTA!
Imali smo vise od igre ali ne stvaramo sanse nikako, nije ovo onaj United sa pocetka sezone to je sada definitivno. Welbeck je totalno odsjecen, steta za onaj pas sto mu nije prosao za Rooneya koji se bori zaista ali vidi se da je i on malo ispao iz forme. Nani nije nijednom probio po onoj strani ako se dobro sjecam.

U drugom dijelu moramo drasticno promijeniti igru, fali dodavanja i trke kod kaznenog prosotra vise, izmjene pozicija...jednostavno kada dodjemo do kaznenog nemamo rjesenja jer se Welbeck obicno gura sa stoperima, ocerkuje dodavanje pa da se onda on okrene i nesto pokusa. Ne! Trci, kreci se, izbjegni ga i dobij loptu u prostor, tako ces jedino i dati gol ovakvoj ekipi Citya. Bit` ce tesko ovo okrenuti a prije tekme sam govorio da bi mozda i bio zadovoljan bodom sada sam siguran u to, bit` cu zadovoljan bodom ovdje jer nam slijedi tuce "laksih" meceva.
Welbeck out Hernandez in
Evans out Jones in
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa sta da rade kada Nani i Jang ne mogu proci bekove Sitija ni pomocu trikova!? Uz to, slabo se otkrivaju, posebno Nani,.. Zalijepe se uz aut liniju, a kad dobiju loptu ne mogu sa njom nista napraviti. Velbeka nema ni na mapi.Cartman je napisao/la:Slabo, slabo. Dodju do 30 metara i onda nista. Opet vezni red problem po obicaju. I u napadu i u odbrani. Fletcher poceo dobro, nastavio kriminalno. Smalling isto tako vrlo los. Molit Boga za neko cudo, ali crno nam se pise.
Po meni su Flecer i Anderson najbolji igraci na terenu. Izdominirali su brojcano nadmocniji vezni red Sitija. Al' jednostavno nemaju kome dodati, kada se napadaci jako lose otkrivaju.
Mislim da bi bilo dobro ubaciti Cicarita umjesto Velbeka. Mozda cak ne bi bilo lose ubaciti Parka umjesto Velbeka i Runija gurnuti u samu spicu,.
Treba im Fergi reci da sutaju sa 20 metara, jer ce puno lakse 'zalutati' neki dalekometni sut, nego sto ce sitnim pasovima proci kroz sumu nogu.
Sve u svemu, slaba igra Mance,.. Siti bezveze, iz prve akcije dadose gol. Bice ovdje svasta u drugom poluvremenu. Nadam se boljoj tekmi, prvenstveno od Mance, jer je ostalo jos puno rezerve u igracima,.. Ako ne proradi tim, onda se treba nadati nekoj bravuri Runija, Nanija ili Janga

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Clichy sam neutralisao cijelu desnu stranu crvenih. City discipliniran, pametan, došli po rezultat. Ipak, mislim da će Fergie izmjenama navući neki gol i uzeti bod, ako ne i okrenuti ovo.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Anderson ponajbolji u prvom poluvremenu. U nastavku probati preokrenuti sa Jonesom, Valenciom (ili Parkom) i Berbom ( ili Hernandezom)
Nani, Young i Rooney moraju puno više dati u nastavku (ako ostanu u igru). Ovo dosad je loše.
Nani, Young i Rooney moraju puno više dati u nastavku (ako ostanu u igru). Ovo dosad je loše.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- majestic24
- Kontakt:
Ko ima jako dobar stream neka postavi link
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
dajte nesto sto ne stopa jbt
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evans. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
crveni ,jao,jao
kad nece ,nece

kad nece ,nece

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
fali vam ovdje jedan dobar veznjak prvih pet minuta drugog poluvremena manchester united nemoze lopte da iznese na polovicu citya .
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E jbg!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://www.sportp2p.eu/watch/_mancheste ... ester_city
Meni ovaj Janez nimalo ne stopa.
E moj Evansu, upropasti tekmu,.. Pusti ga, sta ga rusis kada je do kraja 45 minuta. Sa crvenim je rjesio pitanje pobjednika. Da je Siti u toj akciji postigao gol, Junajted bi opet imao sanse,.. Ovako je gotovo.
Meni ovaj Janez nimalo ne stopa.
E moj Evansu, upropasti tekmu,.. Pusti ga, sta ga rusis kada je do kraja 45 minuta. Sa crvenim je rjesio pitanje pobjednika. Da je Siti u toj akciji postigao gol, Junajted bi opet imao sanse,.. Ovako je gotovo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- majestic24
- Kontakt:
Trpaj samo za Fergusona kad drka sa sastavom
-
- Kontakt:
nista treba cestitat gradjanima razvalili su nas danas , dugo je prvenstvo nemojte ljudi kukat borice se nas manco , GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !!!!!
**** Evans Fergusonu mater u pi*ku...Nzm koji qurac ga forsira da igra a lik debilcina :S
Rooney88 je napisao/la:Prvo i prvo cestitke Balonji na lijepom snalazenju.
Imali smo vise od igre ali ne stvaramo sanse nikako, nije ovo onaj United sa pocetka sezone to je sada definitivno. Welbeck je totalno odsjecen, steta za onaj pas sto mu nije prosao za Rooneya koji se bori zaista ali vidi se da je i on malo ispao iz forme. Nani nije nijednom probio po onoj strani ako se dobro sjecam.Odbrana nije losa uopste a izdvojio bih Evansa pred golom na povratnu glavom Rooneya, covjek fula volejom loptu i udara je kukom.
Bog te vidio, hajd` kontam stoper pa ne zna pred golom ali daj bar pogodi loptu pa neka i ode u jagode ali nemoj mi je fulati pred golom.
Welbeck out Hernandez inPa daj molim te kada ste to imali više od igre.Očito ne gledamo istu utakmicu.Nisam navijač Citya ali daj malo objektivnosti.Igra vam ne liči ninašto,niste imali par dobrih dodavanja u cijeloj tekmi do sada ,a po tebi imali više od igre,koje igre hrkljuša...
Evans out Jones in
TRPAJ !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.