BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
pa majku jbo jel ovo normalno, nisam gledo goreg igraca
jel on zaradjuje sta od ovog svog tenisa, nabijem i njeg i ovaj njegov tenis na k...c
jel on zaradjuje sta od ovog svog tenisa, nabijem i njeg i ovaj njegov tenis na k...c
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
ma koga ce pobijedit u antaliji s ovom igrom ? tamo tesko da ima losijih od ovoganewton_heath_lyr je napisao/la:Ove ces ti godine Tomo popola sobu placati sa Aldinom u Antaliji.

Eh sad ko covjek da navijam za Rama, da onaj supak ne udje u MD UO.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mozda mu se posreci da bude igrao protiv Setkica.gentile je napisao/la:ma koga ce pobijedit u antaliji s ovom igrom ? tamo tesko da ima losijih od ovoganewton_heath_lyr je napisao/la:Ove ces ti godine Tomo popola sobu placati sa Aldinom u Antaliji.
BosnaE
Hajd, barem imaju svi oni sedmicu više za turnire do kraja godine
Repka bez Mirze i Damira u sastavu je neozbiljna
Ethel je napisao/la:Eh sad ko covjek da navijam za Rama, da onaj supak ne udje u MD UO.
Mene bi bilo stid to napisat haha

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
BGM iskren da budem i sa njima dovjicom u ovoj formi smo neozbiljni .shminka je napisao/la:Hajd, barem imaju svi oni sedmicu više za turnire do kraja godine
BosnaE
Mene bi bilo stid ne doci na David Cup, da igram Challenger kako bi usao u MD i ispadnem u drugom kolu istog od igraca koji je duplo slabije rangiran od mene.remA1 je napisao/la:Ethel je napisao/la:Eh sad ko covjek da navijam za Rama, da onaj supak ne udje u MD UO.
Mene bi bilo stid to napisat haha
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tomo kao i Aldin mogu uzeti ekser i reket na ekser. Ovo je sramotno! Kao i košarkaši u-20 i vi fino počite nečim drugim da se bavite, za vas sport nije.
Izgubili smo gdje nismo smjeli izgubit. Kad ćeš više ovako dobru šansu dobit? Da ne bude Dimitrova mogli smo lagano proći, ali kako kad imaš debile u ekipi koji ne mogu 700+ igrača dobit.
Izgubili smo gdje nismo smjeli izgubit. Kad ćeš više ovako dobru šansu dobit? Da ne bude Dimitrova mogli smo lagano proći, ali kako kad imaš debile u ekipi koji ne mogu 700+ igrača dobit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- EdoMajka100
- Kontakt:

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da je Damir igrao, dobili bismo ovo lagano...šteta što Dimitrova nećemo ponovo ugostitinewton_heath_lyr je napisao/la:BGM iskren da budem i sa njima dovjicom u ovoj formi smo neozbiljni .shminka je napisao/la:Hajd, barem imaju svi oni sedmicu više za turnire do kraja godine

Zato ćemo ugostiti Đokovića u novembru 

Upravo sam ovako nešto htio da napišem..Unofficialpage je napisao/la:Tomo kao i Aldin mogu uzeti ekser i reket na ekser. Ovo je sramotno! Kao i košarkaši u-20 i vi fino počite nečim drugim da se bavite, za vas sport nije.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Davis Cup je nistaaaaaaa! Ne razumijete?! Nista!!!
Imamo igraca u Top100, koji igra na ATP nivou, u Grand Slamu (dva puta trece kolo), osvoijo je toliko futuresa i challengera, ovo je vazno! I samo ovo.
Imamo igraca u Top100, koji igra na ATP nivou, u Grand Slamu (dva puta trece kolo), osvoijo je toliko futuresa i challengera, ovo je vazno! I samo ovo.
Ma jbg kako god bolji je on nego oni sto su nam otkazivali nastup u proslosti, ili sto sad otkazuju nastupe
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- EdoMajka100
- Kontakt:
thelightblue je napisao/la:Davis Cup je nistaaaaaaa! Ne razumijete?! Nista!!!
sta rece i osta ziv

Ovo je definicija sramote i brukanja
,u rangu su sa U20 kosarkasima (malo bolje upuceniji znaju o cemu se radi) covjek gubi od 700+ igraca na svijetu i to ga dere covjek sa 3-0 mec koji nam je mogao omogucit prolaz u visi rang s obzirom na to s kime bi igrali u sljedecoj rundi posto vjerovatno dimitrov ne bi igrao, hebo ti nas mentalitet ajmo mi gore bez damira ko sisa madjare dobicemo mi njih i bez njega cak ce se i selektor malo skinuti da zaigra sta fali ne mora se placat termin
,ionako cemo ih dobit, treba neko sad fino da ih zapita od nasih novinarcica kad se vrate sta ono bi , kakva je ono sramota da se uradi neka analiza al nema od tog nista, i damir vazda trubi kako jedva ceka da s reprezentacijom udje u visi rang a sad je pokazao kako mu je bitnije par hiljada KM, a jos je se i on izblamiro u san benedetu, zato ih sve nabijem na onu stvar od damira preko mirze pa do tome i selektora i savjetujem im da se malo ugledaju na AmelaTuku onako se zemlja predstavlja, halalite na duzem postu ,zavrsicu sa onom nasom znas ti hebo ti nas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.