NK Zvijezda Gradačac

Garfield
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Garfield » 03 feb 2015, 21:03

zmaj348 je napisao/la:
Garfield je napisao/la:Znam da nije pitanje primjerno ovoj temi i izvinjavam se zbog toga, ali me moram da pitam da li se imaju kupiti u Gradaccu negdje stripovi... Da li ima negdje na kiosku ili tako sličnim objektima?
teško da ćeš momče naći sugovornika na tu temu,ovdje su ipak sve malo stariji forumaši 30-40 god...
Takvi danas jedino i čitaju stripovi, teško će danas vidjet neko dijete sa stripom.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 feb 2015, 21:06

Kako stoji u izvjestaju parirali smo u prvom poluvremenu.Vjerovatno je Šegrt u prvom dijelu dao priliku startnoj postavi ,a u drugom dijelu dao sansu ostalim igračima sto je i rezultiralo porazom.Vazno je imati startnih 11.koji se mogu suprostaviti ovakvim ekipama,a ostali samo da povremeno začepe rupe.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 feb 2015, 21:37

Garfield je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
Garfield je napisao/la:Znam da nije pitanje primjerno ovoj temi i izvinjavam se zbog toga, ali me moram da pitam da li se imaju kupiti u Gradaccu negdje stripovi... Da li ima negdje na kiosku ili tako sličnim objektima?
teško da ćeš momče naći sugovornika na tu temu,ovdje su ipak sve malo stariji forumaši 30-40 god...
Takvi danas jedino i čitaju stripovi, teško će danas vidjet neko dijete sa stripom.
sada si me bacio u razmišljanje da li su preživjeli moji(Dylan Dog,Mister No)moram to sutra potražiti :)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2015, 22:07

vatreni je napisao/la:Kako stoji u izvjestaju parirali smo u prvom poluvremenu.Vjerovatno je Šegrt u prvom dijelu dao priliku startnoj postavi ,a u drugom dijelu dao sansu ostalim igračima sto je i rezultiralo porazom.Vazno je imati startnih 11.koji se mogu suprostaviti ovakvim ekipama,a ostali samo da povremeno začepe rupe.
Samo Buba nije poceo od startera...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 feb 2015, 08:22

Evo malog rezimea našeg prelaznog roka pa da čujem komentare. Bojim se da će biti grčevita borba za opstanak(s tim da imena uvijek neznače siguran opstanak)
1.Većina konkurenata sa kojima će mo se boriti za opstanak su se dobro pojačala sem Drine i Mladosti.
2.Nama otišla dva iskusna igrača, došao jedan iskusan i dvojica(ili trojica neznam šta je sa tim Haračićem) polovnjaka sumnjive kvalitete.
3. Puno teži raspored na proljeće nego što smo imali u jesen, + što idemo gotovo svim ekipama sa kojima će mo se boriti za ostanak.
4. Jedini plus je što je Petar duže sa ekipom i da proba to posložiti.
Kada podvučemo sve, tri minusa i jedan plus, mislim da nam predstoji grčevita borba za opstanak. Zato ipak mislim da će naši otvoriti oči i probati po povratku iz Turske dovesti još 1-2 provjerena igrača.
Svim silama se treba boriti da se izbori opstanak, jer ukoilko se nedaj Bože ispadne više povratka nema!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 feb 2015, 10:14

Ko se to pojacao? Jedino je Celik doveo par dobrih igraca. Mladost, Radnik, Sloboda, Drina? Sve nula bodova.
Za mene je ovo dobro odradjen prelazni rok, s obzirom da je i sam Segrt rekao kako je glavni cilj zadrzati kostur ekipe, i samo malo pokriti mjesta na kojim smo najtanji. Uostalom ovo je zimski prelazni rok. Bombe treba ocekivati na ljetnom a ne sad.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 feb 2015, 10:52

theboss_RD07 je napisao/la:Ko se to pojacao? Jedino je Celik doveo par dobrih igraca. Mladost, Radnik, Sloboda, Drina? Sve nula bodova.
Za mene je ovo dobro odradjen prelazni rok, s obzirom da je i sam Segrt rekao kako je glavni cilj zadrzati kostur ekipe, i samo malo pokriti mjesta na kojim smo najtanji. Uostalom ovo je zimski prelazni rok. Bombe treba ocekivati na ljetnom a ne sad.
Za Mladost i Drinu sam i napisao da se jedino nisu pojačali. Sloboda je do sada dovela tri provjerena igrača: Zebu(koji je i dana danas sa svojim znanjem baba za našu ligu), Krpića, Bekića. Radnik je doveo Žižovića i još par igrača da sad nenabrajam imena ali što je veoma bitno doveli su Mladena Krstajića(gromada od imena za naše uslove, što se tiče sportskih radnika koji trenutno kod nas rade možda i najveće ime uz Mehu Kodru trenera Sarajeva) za sportskog direktora, gdje možemo vidjeti koliko su ozbiljno shvatili zadatak ostanka u premier ligi.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 feb 2015, 13:53

Drina je dovela Dejana Blagojevića i Nemanju Boškovića bivše mlade reprez. Srbije i Crne Gore kao i golmana Gorana Cokorila,nije da su bez pojačanja :hmmmmm: ali imaju jako težak raspored...

12DECRA
Kontakt:

Post Postao/la 12DECRA » 04 feb 2015, 14:54

http://www.rfcatyrau.kz/rus/news/460" onclick="window.open(this.href);return false;

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 04 feb 2015, 15:11

combe je napisao/la:Evo malog rezimea našeg prelaznog roka pa da čujem komentare. Bojim se da će biti grčevita borba za opstanak(s tim da imena uvijek neznače siguran opstanak)
1.Većina konkurenata sa kojima će mo se boriti za opstanak su se dobro pojačala sem Drine i Mladosti.
2.Nama otišla dva iskusna igrača, došao jedan iskusan i dvojica(ili trojica neznam šta je sa tim Haračićem) polovnjaka sumnjive kvalitete.
3. Puno teži raspored na proljeće nego što smo imali u jesen, + što idemo gotovo svim ekipama sa kojima će mo se boriti za ostanak.
4. Jedini plus je što je Petar duže sa ekipom i da proba to posložiti.
Kada podvučemo sve, tri minusa i jedan plus, mislim da nam predstoji grčevita borba za opstanak. Zato ipak mislim da će naši otvoriti oči i probati po povratku iz Turske dovesti još 1-2 provjerena igrača.
Svim silama se treba boriti da se izbori opstanak, jer ukoilko se nedaj Bože ispadne više povratka nema!!!
Slazem se sto se tice rasporeda mislim da tezi nismo imali u jednoj polusezoni vec dugo vremena s toga bit ce zahebano do bola. Prelazni rok nije minus ma koliko ti to crno gledao, dapace ja mislim da je veliki plus jer se ne sjecam kad smo uspjeli zadrzat kostur ekipe na polusezoni a kako je zvijezda izgledala zadnjih par kola mislim da sam s razlogom veliki optimista. O pojacanjima konkurenata je tesko govoriti jer sam znas koliko je ''provjerenih'' i ''zvucnih'' imena u Zvijedu dolazilo pa se ispostavilo da su samo cinili stetu u i okolo ekipe i da su bolja ova nasa djeca od 17-18 godina od njih tako da mislim u najmanju ruku ti tvoji plus minus su 2-2 a mozda i 3-1 u korsit a nikako 1-3 :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 feb 2015, 16:50

ja sam dosta uspio da dešifrujem,ali gdje iskopa ovaj tekst svaka ti čast :thumbup:

12DECRA
Kontakt:

Post Postao/la 12DECRA » 04 feb 2015, 20:07

I drugu smo utakmicu izgubili rezultatom 1 - 0
Primili smo go u 65 minuti.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 04 feb 2015, 20:15

A jesu i pojedinci i najavljivali cuda od transvera pa cak neke igrace iz bundeslige :crazy: a para nema.
Ja sam misljenja da gore od onog s dorom na pocetku nemoze hem nema igre hem trenera kondicije kod igraca a ni vizije danas je to sasvim druga prica a rezultati ce doc strpljenja treba.
druga stvar zvijezdi i netreba puno igraca sam da je Jakovljevic ostao bolje bi bilo sjetite se zadnji utakmica islamagic facic ordagic i... igrali su extra. :kafa:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 05 feb 2015, 23:42

Da hoce makar ove dvije preostale utakmice dobro odigrati da se ne vratimo ko popišani iz antalije xD
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 06 feb 2015, 07:45

uvijek kada smo loše igrali pripremne,dobro smo igrali u prvenstvu.Petar to dobro radi,ubacuje sve igrače da ima pravi uvid na koga može da računa a na koga ne..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 06 feb 2015, 13:19

Mi smo s petrom imali samo dva poraza. I to dva glupa poraza protiv Veleza i Zelje. Izvlacili smo bod iz Zvornika, iz Tuzle. Pa uspjeh u kupu... Ne znam zasto, ako tako nastavimo i sljedecu polusezonu, treba da brinemo za opstanak i placemo za 'pojacanjima'?
U klubu se radi bolje nego ikad. Prestanite samo kritikovat..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 06 feb 2015, 13:28

theboss_RD07 je napisao/la:Mi smo s petrom imali samo dva poraza. I to dva glupa poraza protiv Veleza i Zelje. Izvlacili smo bod iz Zvornika, iz Tuzle. Pa uspjeh u kupu... Ne znam zasto, ako tako nastavimo i sljedecu polusezonu, treba da brinemo za opstanak i placemo za 'pojacanjima'?
U klubu se radi bolje nego ikad. Prestanite samo kritikovat..
Upravo...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 06 feb 2015, 16:14

evo dobili smo prvu utakmicu CSMS lasi sa 2:0,Rumuni su odigrali do Zvijezde jednu utakmicu i pobijedili južnokorejski Pohang Steelers sa 3:0. hvala redakciji sportsport.ba na snimku,a i špijuni iz Sarajeva su vjerovatno imali šta da vide :)

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 06 feb 2015, 21:10

http://sportsport.ba/bh_fudbal/segrt-za ... koj/152870" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakav gospodin. Nevjerovatno. :tokralju: :tokralju:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 feb 2015, 22:11

Šegrt-gromada od čovjeka.Nevjerovatna skromnost i inteligencija.Trener koji vrijedi para i para.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.