FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
slazem se...ozbiljne zemlje su uvele strogi ignore na ovakve stvari...cak nece ni kameru da usmjere na tu stranu!
ovdje se od muhe pravi slon,izbori dolaze,a ovakve stvari politicarima na obadvije strane dodju kao kec na desetku,u cilju skretanja paznje sa stvarnih problema,i sto vise ovi narodi nemaju sta jesti!
zato bi bilo dobro da moderatori brisu apsolutno svaki post danas vezan za ove ispade...ali da budu dosljedni,pa da isto urade i kad se u banjaluci desi..a ne jedno zataskavati,a drugo preuvelicavati....naravno,nije dovoljan ovaj portal,ali eto,kao prvi korak...kad bi i ostali posli tako raditi,ignorisati ovakve stvari,to bi se vrlo brzo smanjilo...
a ovako...veceras ocekujem da ovo bude udarna vijest u svim dnevnicima!
a sutra specijalne emisije,sa sosciolizima koji ce istrazivati uzroke,psiholozima,politicarima koji ce vuci na svoju stranu..
iskreno,kad se ovako nesto desi,mene samo jedna stvar zanima...a to je da ne padne mrtva glava,i da nema tesko povrijedjenih...ostalo,manje vise,nebitno...i da,drago mi je sto se borac vratio na teren,pa i po cijenu ovog poraza!
ovdje se od muhe pravi slon,izbori dolaze,a ovakve stvari politicarima na obadvije strane dodju kao kec na desetku,u cilju skretanja paznje sa stvarnih problema,i sto vise ovi narodi nemaju sta jesti!
zato bi bilo dobro da moderatori brisu apsolutno svaki post danas vezan za ove ispade...ali da budu dosljedni,pa da isto urade i kad se u banjaluci desi..a ne jedno zataskavati,a drugo preuvelicavati....naravno,nije dovoljan ovaj portal,ali eto,kao prvi korak...kad bi i ostali posli tako raditi,ignorisati ovakve stvari,to bi se vrlo brzo smanjilo...
a sutra specijalne emisije,sa sosciolizima koji ce istrazivati uzroke,psiholozima,politicarima koji ce vuci na svoju stranu..
iskreno,kad se ovako nesto desi,mene samo jedna stvar zanima...a to je da ne padne mrtva glava,i da nema tesko povrijedjenih...ostalo,manje vise,nebitno...i da,drago mi je sto se borac vratio na teren,pa i po cijenu ovog poraza!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- SarajlijaTM
Nisam nimalo impresioniran igrom ekipe koja je do 17tog kola bila prva.sreca vasa pa imate bodova za evropu,ako se ne raspadnete i ako vas ne dokrajce odgođene tuzbe
A da je slucajno Jović bio na mjestu onog linijskog do istoka,makar bi jedan offside od ona 4 svirao
Bio sam bas u liniji s njim i jasno vidio.Smetljar je sve pokusao,al dzaba mu
A da je slucajno Jović bio na mjestu onog linijskog do istoka,makar bi jedan offside od ona 4 svirao

-
- Kontakt:
Tačno, ali bi i Amar svirao makar jedan faul za Borac unutar 20 m. U ne kvalitetnoj predstavi Borac vrlo ravnopravan. Moglo je biti i drugačije.SarajlijaTM je napisao/la:Nisam nimalo impresioniran igrom ekipe koja je do 17tog kola bila prva.sreca vasa pa imate bodova za evropu,ako se ne raspadnete i ako vas ne dokrajce odgođene tuzbe
- storm_raider
- Kontakt:
Pa eto bili smo bolji za taj jedan gol, ali imali ste i vi prilika... Avdukic je svasta nesto branio danas, a vasi igraci su se u nekim situacijama 2 na 1 ili 4 na 2 dobro zeznuli... Odigrali ste muski, ono na tribinama ne treba ni spominjati!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Neslažem se s tobom da treba zataškavati nego se vrlo javno obračunati sa ovim pojavama. Mjesto zbivanja je ne bitno.Armageddon2012 je napisao/la:slazem se...ozbiljne zemlje su uvele strogi ignore na ovakve stvari...cak nece ni kameru da usmjere na tu stranu!
-
- Kontakt:
Spomenuo bi ti da je bilo u BL.storm_raider je napisao/la:Pa eto bili smo bolji za taj jedan gol, ali imali ste i vi prilika... Avdukic je svasta nesto branio danas, a vasi igraci su se u nekim situacijama 2 na 1 ili 4 na 2 dobro zeznuli... Odigrali ste muski, ono na tribinama ne treba ni spominjati!
- storm_raider
- Kontakt:
Nadji mi post gdje sam spomenuo, a bilo je u BL. Ne lupaj ako vec nisi u stanju da normalno odgovoris na post. Ovaj idiotluk na tribinama treba iskorijeniti i slazem se sa Armagedonom da ne treba uopste tim likovima davati mjesto za paznju. Ja dodjem na bodrim tim koji volim, a nemam nista protiv navijaca koji navija za svoj tim i on je tu valjda iz istog razloga kao i ja.Rade Paprica 9 je napisao/la:Spomenuo bi ti da je bilo u BL.storm_raider je napisao/la:Pa eto bili smo bolji za taj jedan gol, ali imali ste i vi prilika... Avdukic je svasta nesto branio danas, a vasi igraci su se u nekim situacijama 2 na 1 ili 4 na 2 dobro zeznuli... Odigrali ste muski, ono na tribinama ne treba ni spominjati!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- champions1921
Kako komentarisete izjavu Jovica da je Zelji teze pao nastavak polusezone od cetiri kola nego Borcu kada uzmemo u razmatranje cinjenicu da je Zeljo u tom nastavku osvojio 12 od mogucih 12 bodova a Borac samo 1 bod??
Na sta je vas strateg mislio??
Na sta je vas strateg mislio??
BUDI ŽELJO !!!
Strateg je mislio da su njegovi gladni, a Zeljini umorni i malo manje gladni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Armageddon2012
- Kontakt:
jović je ciljao na to da je željezničar počeo sa pripremama bar mjesec dana prije borca,i zbog plzena,i zbog naše besparice,mislivši da je igračima želje svega više preko glave...
ali naravno da izjava nema veze s vezom,jer mi pripreme faktički nismo ni imali,onda se može misliti koliko nam je "odgovarao" ovaj nastavak od 4 kola...kamo sreće da je završilo sa petnaestim kolom,jer u ova 4 kola "proljećnog" dijela,osvojili smo samo bod
da se završilo kad je trebalo,mi bi otišli na zimsku pauzu sa +7 u odnosu na želju,a ovako idemo sa -4!!
ali naravno da izjava nema veze s vezom,jer mi pripreme faktički nismo ni imali,onda se može misliti koliko nam je "odgovarao" ovaj nastavak od 4 kola...kamo sreće da je završilo sa petnaestim kolom,jer u ova 4 kola "proljećnog" dijela,osvojili smo samo bod

da se završilo kad je trebalo,mi bi otišli na zimsku pauzu sa +7 u odnosu na želju,a ovako idemo sa -4!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Bilo bi lijepo da nas Žuržinov napusti...
Znate li o kojem se klubu radi sto se tice Stokica?
Citam na transfermarkt da ga traze Zaglebie Lubin u Poljskoj, a gdje je otisao na probi u Koreji?
Citam na transfermarkt da ga traze Zaglebie Lubin u Poljskoj, a gdje je otisao na probi u Koreji?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vala sto vasi igraci vole preci u Sarajevo to je cudo jedno.
Marinko Mackic
Bojan Puzigaca
Vladan Grujic
Vule Trivunovic
Dusko Stajic
Nemanja Bilbija
Sljedeci je Srdjan Grahovac

Marinko Mackic
Bojan Puzigaca
Vladan Grujic
Vule Trivunovic
Dusko Stajic
Nemanja Bilbija
Sljedeci je Srdjan Grahovac

- AdiRajvosa
- Kontakt:
Sve i jedan od tih nabrojanih je ginuo u nasem dresu i bio jako profesionalan. Sve i jedan od tih igraca je bio miljenik nas sa tribina. Neki malo vise, Mackic i vule koji je i kapiten sada, a neki sasvim dovoljno.
Nema im se A prigovoriti za bilo sta. Jako korektni i profi. Nadam se da je slijedeci Grahovac.
Nema im se A prigovoriti za bilo sta. Jako korektni i profi. Nadam se da je slijedeci Grahovac.

Evo i potvrde.
Član Borca i mladi reprezentativac BiH na korak do Koševa?
Član Borca Srđan Grahovac nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa FK Sarajevo.Pregovori između čelnika Sarajeva i ovog sjajnoj mladog igrača su već započeli, a sve će biti poznato u narednim danima.
Grahovac je ove polusezone odigrao svih 15 utakmica u dresu Borca, postigao jedan gol i upisao tri asistencije. Prošle sezone nalazio se na korak od odlaska iz Borca, ali to se nije desilo i ostao je član tima iz Banja Luke.

Član Borca i mladi reprezentativac BiH na korak do Koševa?
Član Borca Srđan Grahovac nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa FK Sarajevo.Pregovori između čelnika Sarajeva i ovog sjajnoj mladog igrača su već započeli, a sve će biti poznato u narednim danima.
Grahovac je ove polusezone odigrao svih 15 utakmica u dresu Borca, postigao jedan gol i upisao tri asistencije. Prošle sezone nalazio se na korak od odlaska iz Borca, ali to se nije desilo i ostao je član tima iz Banja Luke.
Nije baš da vole, već je lova ključan faktor...
S druge strane Bučan i Raščić i nisu pokazali neki kvalitet u dresu Borca.
S druge strane Bučan i Raščić i nisu pokazali neki kvalitet u dresu Borca.
iz prve ruke nema govora da Grahovac predje u sarajevo :*
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Covjek demantovao u novinama prije 2 dana iz prve ruke,ovo je vec iz druga rukemaraBL je napisao/la:iz prve ruke nema govora da Grahovac predje u sarajevo :*

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
meni je 1 ruka ako sretnem momka u kaficu sammo ja nisam ulazio odavno na forum...arhimed89 je napisao/la:Covjek demantovao u novinama prije 2 dana iz prve ruke,ovo je vec iz druga rukemaraBL je napisao/la:iz prve ruke nema govora da Grahovac predje u sarajevo :*
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.