FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam ali meni je Amoah bio los..pogotovo drugo i fakat je bezveze da Gasala gasimo, ali eto. Drugo je sto prosjecni bosnjo cim vidi crna i kad doda loptu njemu je to 10x bolje nego bilo ko drugi. Beca je odlicno odigrao , pogotovo defanzivno par klizecih prekino kontre. Hodzic je daleko najbolji nas igrac i najkonstantiji. Iza njega Santos. Ali niko nece ni da spomene ili da vidi da je presudno bilo Bender kad akide 1 na 1.
Samo jos jednom da kazem da su Manijavi najveca snaga kluba i da to klub mora vise da koristi.
Samo jos jednom da kazem da su Manijavi najveca snaga kluba i da to klub mora vise da koristi.
Beca sinoc na momente dobar, na momente prelos. Nikad mi nece bit jasno da si dijete Zelje, igraci Sloge idu u kontru, on se setka na centru, lagano trci, a Hodza koji je dijete Gradine gine po terenu, trci lijevo desno, sve hoce da stigne (a njih dvojica igraju istu poziciju). Beca kad hoce da igra to je top, ne znam sta se desava, al se skroz ulijenio u posljednje vrijeme... Amoah zna igrat lopte, poceli su vise njega koristit nego Santosa, vec ga je stigao umor oko 70. minute... i nejasno mi je sto ga Mulalic nekad ne zamijeni sa Santosom, nek ih rotira, to se u pionirima radi yebo ga ledJugJugJug je napisao/la: ↑19 sep 2022, 11:56Ne znam ali meni je Amoah bio los..pogotovo drugo i fakat je bezveze da Gasala gasimo, ali eto. Drugo je sto prosjecni bosnjo cim vidi crna i kad doda loptu njemu je to 10x bolje nego bilo ko drugi. Beca je odlicno odigrao , pogotovo defanzivno par klizecih prekino kontre. Hodzic je daleko najbolji nas igrac i najkonstantiji. Iza njega Santos. Ali niko nece ni da spomene ili da vidi da je presudno bilo Bender kad akide 1 na 1.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Durakovic iz Igmana jedan od boljih bekova lige, bar ono sto sam ja upratio. Strasnu lijevu nogu ima, odlican centarsut mislim da bi bio veliki upgrade u odnosu na MalicariGonTM je napisao/la: ↑19 sep 2022, 11:36Tranzicija u nas je PREOGROMAN problem... haj što se griješe pasovi, sinoć su par put istrčali kontru, i idu 3 na 8 znači... Štilić gurne do Amoaha, ovaj hudnjak ide sam, Santos lijevo, Štila tu negdje, njih 8 u odbrani, a naši do centra došli i šetkaju se... dok je kod Sloge tranzicija fantastična, imaju prebrze igrače i samo naprijed idu čim osvoje loptu, što mi se svidjelo kod njih. To nama treba, primjerice kad bi imali njihovog beka, mislim da se Kujundzic zove, igrao u Borcu dvije-tri sezone, ono je pravi moderni bek koji ide, gazi, ne staje... isti je tip igrača i Duraković iz Igmana, i njega treba zaganjat, plus je naše dijete. Znači naša tranzicija 0 bodova, to se treba popravit podhitno, trebamo imat uvijek 5-6 igrača u završnici
- Bersaga
- Kontakt:
Nismo stvorili veliki broj prilika kao u prethodnim utakmicama ali svakako još jedna potpuno zaslužena pobjeda. Sloga nimalo naivna ekipa i pozitivno sam iznenađen da smo im dali gol iz prekida s obzirom na broj gorostasa koji su im bili na terenu. Odmoriti koji dan i onda se lagano spremati za Leotar, bit će to preteška utakmica. Vraća se Cocalić a nadam se da će se i Gasal oporaviti. Idemo dalje, svi zajedno, svi k'o jedan i da nastavimo sa ovakvom posjetom. Neko napisa da nema pite da nas bude 7000
Manijaci prekucavanje po ko zna koji put
@ExBlueone bašum sagosum prijatelju, rahmet mu duši a porodici sabur.

Manijaci prekucavanje po ko zna koji put

@ExBlueone bašum sagosum prijatelju, rahmet mu duši a porodici sabur.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Samo zamislite kakav bi jug bio da je tribina slicna sjeveru i blize terenu. Kakva bi atmosfera bila i koliki bi to plus bio...
Nesto kontam, zar ekipe kao Rudar Prijedor, Sloga Doboj i sl. imaju bolje skaut sluzbe. Kako mi nikada ne mozemo naci igrace kao Santos, Amoah ili ovaj Kulenovic od sinoc? Kod nas uvijek neki poluamateri zavrse.
Kulenović je prošle sezone zajedno sa njima dvojicom igrao u Rudaru..odigrao je 25 tekmi i dao jedan gol.
- lijevapolutka
- Kontakt:
kod one akcije nije samo Malić kriv. ondje je prvo Drina bez potrebe kreno u solo prodor kroz šumu igrača, niko ga nije zatvorio i izgubio loptu, odnosno pogrešan pas dao. pa kad su krenuli u kontru Galić je trebao faulirati onog 99 sto je gurno loptu a citav vezni red gleda kako ovi igraju i na kraju Malić laganim korakom trci za onim momkomNerminFatic je napisao/la: ↑19 sep 2022, 11:54Ali kod prve sanse Sloge, kako nas Malic ko bekan prati sta rade na nasoj desnoj strani gostujuci igraci umjesto da u sprintu se vrati. I dok on razgleda, i trckara, pored njega lik protutnja jer vidi ogromnu rupu u odbrani i, bezbeli Malic ga ne moze stici. Vile su nas pronosale tada. Da su dali gol, tek bi onda parkirali dva busa pored gola i ne smijem pomisliti kakva bi to patnja bila.
moSa ljoŽe
Ma OK, svi imaju amplitude u karijeri, neki vise , neki manje. Poenta je da mi godinama ne znamo dovoditi igrace. Nazire se nabolje dovodjenjem Santosa, Amoaha, Hodzica...ali daleko je to jos od neke ozbiljne transfer politike. Nadam se da ce se u buducnosti mnogo vise posvetiti tome, a ne dovodjenje preko jarana koji ima nekog menadzera koji ima ''talentovanog'' malca koji je zabiljezio 3 utakmice u trecoj svedskoj ligi.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pa i Santos je dao 1-2 prošle sezone?voltron30 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 13:56Ma OK, svi imaju amplitude u karijeri, neki vise , neki manje. Poenta je da mi godinama ne znamo dovoditi igrace. Nazire se nabolje dovodjenjem Santosa, Amoaha, Hodzica...ali daleko je to jos od neke ozbiljne transfer politike. Nadam se da ce se u buducnosti mnogo vise posvetiti tome, a ne dovodjenje preko jarana koji ima nekog menadzera koji ima ''talentovanog'' malca koji je zabiljezio 3 utakmice u trecoj svedskoj ligi.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ne znam šta ste vi pojedini gledali ali mene je Amoah oduševio jučer. Pogotovo kad nabije sebi loptu u for, nema šanse da ga zaustave bekovi, što je bio slučaj i jučer. Sjajne lopte dijelio, imao par grešaka ali Bože moj. Pa i Vini Junior pogriješi ybt led. Ali zato ima R1 kad stisne sa dobrim trokutom od igrača kad mu šalje loptu može ko bez šale ići jedan na jedan iskosa....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
a to bi trebao da ima svaki ozbiljan klub, skaute koji ce znati traziti , procijeniti igrace, jer tu lezi ogroman uspjeh u takvim stvarima, jer poslije radis iskorak i u evropi, i prodajes igrace, ma sve se vrti oko toga...ali eto valjda ce i Zeljo i ostali klubovi nadoci po tom pitanju.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Zao mi je druze..ExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Krenuo sam na utakmicu, pozdravili se, zaželio je sreću našem Želji, a ja mu kažem kad se vratim da me čeka da komentarišemo tekmu. U 75. minuti mi, dolazi poruka i poziv.
Poz svima. Čuvajte sebe svoje najmilije.
Basum sagosum..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- svrakino1921
- Kontakt:
Basum sagosumExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Krenuo sam na utakmicu, pozdravili se, zaželio je sreću našem Želji, a ja mu kažem kad se vratim da me čeka da komentarišemo tekmu. U 75. minuti mi, dolazi poruka i poziv.
Iskreno saučešće druže tebi i tvojoj porodici.ExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Basum sag olsun, nek si ti ziv i zdrav i svi ostali u porodici, a starom da Allah dragi podari lijepi Dzennet.ExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Kontam nesto da gurnemo njega u spic a gasala na kriloJugJugJug je napisao/la: ↑19 sep 2022, 11:56Ne znam ali meni je Amoah bio los..pogotovo drugo i fakat je bezveze da Gasala gasimo, ali eto. Drugo je sto prosjecni bosnjo cim vidi crna i kad doda loptu njemu je to 10x bolje nego bilo ko drugi. Beca je odlicno odigrao , pogotovo defanzivno par klizecih prekino kontre. Hodzic je daleko najbolji nas igrac i najkonstantiji. Iza njega Santos. Ali niko nece ni da spomene ili da vidi da je presudno bilo Bender kad akide 1 na 1.

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
NerminFatic je napisao/la: ↑19 sep 2022, 11:54Ali kod prve sanse Sloge, kako nas Malic ko bekan prati sta rade na nasoj desnoj strani gostujuci igraci umjesto da u sprintu se vrati. I dok on razgleda, i trckara, pored njega lik protutnja jer vidi ogromnu rupu u odbrani i, bezbeli Malic ga ne moze stici. Vile su nas pronosale tada. Da su dali gol, tek bi onda parkirali dva busa pored gola i ne smijem pomisliti kakva bi to patnja bila.
Ima lijep snimak kako Hodzic gleda sta se desava na desnoj strani a nece da potrci i zatvori u sredini.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- MocMahale444
Amoah bio vise nego dobar na krilu, sta pise lik
On komotno moze igrati napadaca a Gasal na krilu protiv Leotara.
Santos je ok ali moze puno bolje kao da je usporio od kako je Amoah dosao.
Hodzic igra MashAllah
Mislim svi su bili solidni samo eto Malic malo slabije.
Edis mora popraviti izmjene, tajming i da preozna ko je umoran i los a ko nam treba i moze jos igrati.
Bender nas je spasio ono da su pogodili tek tad bi bila tegoba.

On komotno moze igrati napadaca a Gasal na krilu protiv Leotara.
Santos je ok ali moze puno bolje kao da je usporio od kako je Amoah dosao.
Hodzic igra MashAllah

Mislim svi su bili solidni samo eto Malic malo slabije.
Edis mora popraviti izmjene, tajming i da preozna ko je umoran i los a ko nam treba i moze jos igrati.
Bender nas je spasio ono da su pogodili tek tad bi bila tegoba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️