FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trebalo je kone odvesti i otresti u Butmiru da nam ne habaju teren na Kosevu. Jbg cuvati za neke ozbiljnije utakmice 

U novi boj ...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑03 nov 2020, 09:10Mozda ostaviti Fanima na klupi, i onda ga uvesti u 60 toj da koristi umor zeljine odbrane![]()
Naravno, uslov je da nasi u 60 minuta dobro izmore njihove igrace, ako je to moguce.. i onda on da uleti, da mu guramo lopte u prostor i da pravi razliku u posljednjih 30 minuta igre...
Ja bih to nazvao slatkim mukama

Ovako ja razmisljam:
-Pri pocetku utakmice(0:0) mislim da bi Fanimo imao vise sani za bjeg, obzirom na brzinu. Cini mi se da je Fanimo i defanzivno korisniji ? Velkoski je polivalentniji i moze dati vise u sredini terena. Ako bi poceo Fanimo desno,onda bi Tatar igrao lijevo gdje vise pruza nego desno, ako bi poceo Krste onda bi Tatar vjerovatno desno. Ne treba zanemariti ni one situacije iz Tuzle(Sloboda), gdje je Matthias iz nicega zabio 2 gola.
Mislim da bi Fanimo vise "izmorio" odbranu Zelje u prvih 60 min. i onda bi svjez Krste napao odbranu. Naravno sve zavisi kako ce se rezultat kretati, ako bi ne dao Bog oni rano poveli onda bi Krste bio korisniji na postavljenu(zatvoreniju) odbranu, ako bi mi aBd poveli onda bi brzi Fanimo bio prava opasnost po odbranu protivnika.
S druge strane iskustvo igranja sa Zeljom, forma ,voljni momenat i zelja da se nametne selektoru Makedonije i mozda nekim menadzerima iz Azije.
Naravno blizi se i istek ugovora Krsti, novi ugovor je takodje veliki motiv kapitenu. Ja bih da Matthias pocne.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma pocet ce krste 99%. Mislim da je jedino upitno Andrej ili Tino.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Braco hordasi..Koji rezultat ocekujete sutra..Ja kazem 5-0
3-1

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ne smije biti upitno. Andrej.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- egocentrik
- Kontakt:
Jel nagađanje bomba ili???
Bio bi red da i mi ubodemo s kakvim shipcem
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Past ces na guzove kad vidis
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la: ↑03 nov 2020, 11:26Kakvo zakivanje eksera, jbt dvije godine se pise to posljednji ekser pa nista.
Mene apsolutno ne zanimaju po pitanju toga da li ce se ugasiti ili opstati. Svejedno mi i bas nikakvu emociju nemam po pitanju toga.
Samo me zanima da mi zadrzimo ovaj nivo i da u dogledno vrijeme unaprijedimo i igraci kadar i organizaciju kluba. Nama titula garantuje iskorak i samo me to zanima.
Isto razmisljam. Maj 2021 g. ce sve reci. Sve dok nam ovakav protivnik bude vrlo bitan konkurent, onda nam treba jos veci napredak i poboljsanje u svim segmentima kluba. Meni Zeljo ne smeta dok god smo na min. +4 boda. Nije neka tajna da Zeljo radi u bas otezanim finansijskim uslovima, tako govore i njihovi navijaci. Meni ne smeta Zeljo, cak da ih nema recimo 3-4 godine(recimo scenario Celik), nedostajali bi nam, mozemo mi vodjeni antagonizmom pricati sta hocemo. Pobjede nad Borcem,TC,Zrinjskim...i neka "dominacija" nad tim klubvima nije ni blizu kad je u pitanju Zeljo.
Ne kazem da ponasanje A. Osima u zadnjih 15-tak godina ne zasluzuje bas dobru provokaciju, ali "gospodsku" provokaciju. Ne mozemo zaboraviti one provokacije s kartama,virslama i likovanje za 5:2 itd...
Osojiti Titulu kad Amar vodi Zelju, a slavi se 100-snjica kluba bi dugotrajno ostavilo traga na onoj "komsijskoj" zajebanciji.
PS. Priznaj da bi nam pobjede u naredna dva meca znacile dominaciju u najavi.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 12:46Nedima ne bi bilo lose vratiti u naše redove momak ima 21 god od njega tek dolazi ono najbolje i sigurno ima jos prostora za napredak. Ali isto tako dovesti ga kao 2 napadaca, a za prvog da imamo jednog kapitalca koji ce njemu samom pomagati kod razvoja i uz kojeg ce napredovati.
Ako SS i Hadzic smatraju da je dobar za FKS, onda mu treba dati neku garanciju za minute. Znaju to strucni u Klubu kako se uspostavlja ugovor.
Iskreno bolje je Hadzicu igrati 90 min. u MDK i naci selameta u Sloveniji i sl. drzavama, nego izgubiti godinu dana na klupi naseg Kluba.
Nedima bih potpisao na 4 god. jer je dobar spic. Onakve golove nama,Zelji,Radniku ne moze dati "onako" igrac. Rado bih ga vidio kao spica FKS.
Ma zinedina stavit da se ne svadjaju
NEMA NAZAD
2:0 aBd. Hare i Rahman, radi fantasyja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jedino mi I Feynord nemamo poraza u ligi u Europi u 2020 godini.
Da su kojim slucajem kone na nasem mjestu, to bi se pisali hvalospjevi, ovako niko ne prati. Jbt samo mi i Feynord bez poraza...
Da su kojim slucajem kone na nasem mjestu, to bi se pisali hvalospjevi, ovako niko ne prati. Jbt samo mi i Feynord bez poraza...
Zamisli zavrsit godinu u takvom stilu.

15.10.2013.
U novembru imamo samo jedan poraz u derbijima, onaj prošlogodišnji. Pored toga tri pobjede (ako se ne varam). Inače nam je sretan ovaj novembar.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kova
Hebib Miličević Dupova(c) Pidro
Oremuš Pejovic
Benjo Amar Fanimo
Hare
Ja bi vako sutra
Hebib Miličević Dupova(c) Pidro
Oremuš Pejovic
Benjo Amar Fanimo
Hare
Ja bi vako sutra
Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MaroonWhite1946, Proximic, SamoDaKazeem i 38 gostiju.