Lakoste je napisao/la:Evander je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Ne znas pozadinu Caline izjave. Ne da mi se vise objasnjavati. Ko je upucen zna se koja se postava uigravala ovu sedmicu i Said je bio u prvih 11. Dobio je udarac u lozu na predzadnjem treningu. Vi mislite sta hocete.
Jojjj istu pricu trubis vec godinu dana, a situacija ista.
Hoce li igrati slijedecu protiv Slobode?
U sustini, da li ce poceti iti jednu bitnu utakmicu, kad nemamo problema sa ostalim igracima?
Hoces da kazes da nije planiran da igra u prvoj postavi?
https://www.facebook.com/pg/FudbalskiKl ... 9665757380
Ekipa u zelenim markerima uigravala se za danasnju utakmicu.
Pavlovic, Hodzic, Balic, Novakovic, Bekic, Rustemovic, Saric, Duljevic, Husejinovic, Hebibovic, Crnkic. Na predzadnjem treningu se desile 2 povrede. Pavlovic i Said. Kod Saida nije u pitanju koljeno nego loza.
Planiran jest, ali pitanje je da li bi bio planiran da ne fali Ahmetović, Ivetić i Mihojević.
Moraš i sam priznati da su ga povrede baš dosta koštale i da u njegovoj karijeri više teško da bude konstantan s minutažom, pa makar to bilo jedno poluvrijeme svake sedmice.
Još nije spreman a sjeti se kad je došao i od kad se sprema?
Kažeš da je spreman nekih 70 minuta, nabroji mi utakmice koje je odradio kvalitetno 60-70 minuta?
Nažalost, svako malo ga nešto muči, neke povrede i izostanci.
Šta ja znam, volio bi naravno više od svega da su povrede prošlost i da je Said full spreman jer je majstor i kao takav bi bio Wagner, Ordagić, Duljević, Stevanović, Lendrić, Ahmetović... u jednom.
Ali na njega ozbiljnije ne možemo računati, naravno, može nam valjati, on je majstor i 20 minuta mu je potrebno da riješi utakmicu.
Od njega očekivati da uveže 3-4 utakmice u prvoj postavi i da ih odradi nekih 60-70 minuta, mislim da je nemoguće.