FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 02 apr 2017, 11:53

ultrasegamega je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:
Ili ti namjerno lazes ili tebe neko laze. Ovo provjereno znam da nije istina.

Inace se vidi neka promjena u marketingu i ovim tekstilom u zadnje vrijeme, svidjaju mi se ideje. Pretpostavljam da je napokon dato nekome da dizajnira kako treba.

I da Torpedo :thumbup:
Momci iz "Bosnian Kingdom" su poceli da rade stvari za Fan Shop sto se tekstila tice i odma se vidi napredak.
:thumbup: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 02 apr 2017, 11:56

Tek sam za derbi u Bosni pa zato pitam :D

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 02 apr 2017, 11:57

USTANI ISTOK !

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 02 apr 2017, 12:23

@Lakoste zašto čitavu sedmicu najavljuješ uriniranje Saida, a sad kao udarac? To je baš šuplja i trolanje, prihvati to da Said neće više zaigrati kao nekada, ali daleko od toga bilo da mi je želimo da bude kao nekada. Klub nema euforiju i jasan cilj, to još više udaljava navijače a bgm i ne trude se oko navijača nešto.
Danas Pavlović, Novaković, Balić, Hodžić, Bekić, Saćić, Rustemović, Duljević, Hebibović, Crnkić i Bekić. 3:1 neka bude sa ok igrom ja prezadovoljan.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2017, 12:26

hzzavidovici je napisao/la:@Lakoste zašto čitavu sedmicu najavljuješ uriniranje Saida, a sad kao udarac? To je baš šuplja i trolanje, prihvati to da Said neće više zaigrati kao nekada, ali daleko od toga bilo da mi je želimo da bude kao nekada. Klub nema euforiju i jasan cilj, to još više udaljava navijače a bgm i ne trude se oko navijača nešto.
Danas Pavlović, Novaković, Balić, Hodžić, Bekić, Saćić, Rustemović, Duljević, Hebibović, Crnkić i Bekić. 3:1 neka bude sa ok igrom ja prezadovoljan.
Ne zamjeri, ali je smijesno.
Saćić

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 02 apr 2017, 12:28

Adilovic danas na golu, Bojan se povrijedio. Bilo je planirano Said da pocne ali se zali na naku laksu povredu zadnjih par dana pa nece ni na klupi biti.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 02 apr 2017, 12:29

Imamo li ikakve sanse da dovedemo ovog Ordagica , klasa igrac

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2017, 12:30

Kosorić i Okić: Dat ćemo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata protiv Sarajeva
http://www.klix.ba/clanak/170402029 :think:
Sta je Pavlovicu?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 apr 2017, 12:35

Orangina85 je napisao/la:Adilovic danas na golu, Bojan se povrijedio. Bilo je planirano Said da pocne ali se zali na naku laksu povredu zadnjih par dana pa nece ni na klupi biti.
:problem:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 apr 2017, 12:39

Orangina85 je napisao/la:Adilovic danas na golu, Bojan se povrijedio. Bilo je planirano Said da pocne ali se zali na naku laksu povredu zadnjih par dana pa nece ni na klupi biti.
O boze sacuvaj

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 apr 2017, 12:50

Ma Lakoste je poceo biti naporan sa Saidom. Da ne odigra niti minute do kraja ove sezone, on ce reci da ce slijedece prvenstvo biti najbolji igrac. Said je bivsi i to je to. Moze ponekad odigrati, kad nema ko drugi i bljesnuti na trenutak. Ali od njega ozbiljnog fudbalera, na kojeg mozes racunati svaku utakmicu, vise nema. Frajer od kako je dosao kod nas, ne da nije popravio fizicko stanje, nego se dodatno ugojio i zapustio. Ona Calina izjava je bila dovoljna svakom onom ko ima zdrav razum.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2017, 12:52

Ne znas pozadinu Caline izjave. Ne da mi se vise objasnjavati. Ko je upucen zna se koja se postava uigravala ovu sedmicu i Said je bio u prvih 11. Dobio je udarac u lozu na predzadnjem treningu. Vi mislite sta hocete.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 apr 2017, 12:52

Bojan Pavlović, Marko Mihojević, Perica Ivetić, Samir Radovac, Said Husejinović, Mersudin Ahmetović.. kakva ce ovo samo patnja biti, nadam se da cemo uspjeti pobijediti.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 apr 2017, 12:59

Lakoste je napisao/la:Ne znas pozadinu Caline izjave. Ne da mi se vise objasnjavati. Ko je upucen zna se koja se postava uigravala ovu sedmicu i Said je bio u prvih 11. Dobio je udarac u lozu na predzadnjem treningu. Vi mislite sta hocete.
Jojjj istu pricu trubis vec godinu dana, a situacija ista.
Hoce li igrati slijedecu protiv Slobode?
U sustini, da li ce poceti iti jednu bitnu utakmicu, kad nemamo problema sa ostalim igracima?

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 02 apr 2017, 13:05

U meni gori želja sva ... :kafa: Dakle danas bi to moglo biti ovako Adilovic, Novaković Balić, Hodzic Bekić, Rustem Sarić, Crnkic Dulja Hebib, Bekić
Mislim da bi mogli dobiti lakše od ocekivanog
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2017, 13:08

Evander je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ne znas pozadinu Caline izjave. Ne da mi se vise objasnjavati. Ko je upucen zna se koja se postava uigravala ovu sedmicu i Said je bio u prvih 11. Dobio je udarac u lozu na predzadnjem treningu. Vi mislite sta hocete.
U sustini, da li ce poceti iti jednu bitnu utakmicu, kad nemamo problema sa ostalim igracima?
Hoces da kazes da nije planiran da igra u prvoj postavi?

https://www.facebook.com/pg/FudbalskiKl ... 9665757380

Ekipa u zelenim markerima uigravala se za danasnju utakmicu.

Pavlovic, Hodzic, Balic, Novakovic, Bekic, Rustemovic, Saric, Duljevic, Husejinovic, Hebibovic, Crnkic. Na predzadnjem treningu se desile 2 povrede. Pavlovic i Said. Kod Saida nije u pitanju koljeno nego loza.

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 02 apr 2017, 13:14

Sarajlijica1946 je napisao/la:
hzzavidovici je napisao/la:@Lakoste zašto čitavu sedmicu najavljuješ uriniranje Saida, a sad kao udarac? To je baš šuplja i trolanje, prihvati to da Said neće više zaigrati kao nekada, ali daleko od toga bilo da mi je želimo da bude kao nekada. Klub nema euforiju i jasan cilj, to još više udaljava navijače a bgm i ne trude se oko navijača nešto.
Ne zamjeri, ali je smijesno.
Saćić
Slučajno, kucano na mobitelu pa iz imenika. Naravno da sam mislio na Sarića. Do mene je jbg sto nisam pregledao post. :thumbup:
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 apr 2017, 13:36

Lakoste je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Pavlovic, Hodzic, Balic, Novakovic, Bekic, Rustemovic, Saric, Duljevic, Husejinovic, Hebibovic, Crnkic. Na predzadnjem treningu se desile 2 povrede. Pavlovic i Said. Kod Saida nije u pitanju koljeno nego loza.
Planiran jest, ali pitanje je da li bi bio planiran da ne fali Ahmetović, Ivetić i Mihojević.
Moraš i sam priznati da su ga povrede baš dosta koštale i da u njegovoj karijeri više teško da bude konstantan s minutažom, pa makar to bilo jedno poluvrijeme svake sedmice.
Još nije spreman a sjeti se kad je došao i od kad se sprema?
Kažeš da je spreman nekih 70 minuta, nabroji mi utakmice koje je odradio kvalitetno 60-70 minuta?
Nažalost, svako malo ga nešto muči, neke povrede i izostanci.

Šta ja znam, volio bi naravno više od svega da su povrede prošlost i da je Said full spreman jer je majstor i kao takav bi bio Wagner, Ordagić, Duljević, Stevanović, Lendrić, Ahmetović... u jednom.

Ali na njega ozbiljnije ne možemo računati, naravno, može nam valjati, on je majstor i 20 minuta mu je potrebno da riješi utakmicu.
Od njega očekivati da uveže 3-4 utakmice u prvoj postavi i da ih odradi nekih 60-70 minuta, mislim da je nemoguće.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2017, 13:39

Protiv Olimpica odigrao 60-ak minuta. Bio najbolji dao gol. Protiv Travnika odigrao citav mec, dao gol i odigrao sasvim korektno. U Tuzli za 20 minuta sto je usao pokazao vise nego komplet ekipa za 70.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 apr 2017, 13:41

Lakoste je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Mozda i jeste, ali iz razloga sto fali bruku drugih igraca.

Kad su svi raspolozivi, Said nece poceti do kraja prvenstva.

Istu pricu vrtis vec pola godine, a ne mijenja se nista. Nismo ba budale.
Said i profesionalni fudbal vise ne idu u istu recenicu.
Evo, ja ti garantujem da nece poceti niti jednu kljucnu utakmicu do kraja, ako su ostali iz ekipe dostupni da igraju.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee, Vanja8, Varijantas8 i 99 gostiju.