FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 01 apr 2017, 23:47

nukleusmember je napisao/la:nadam se samo da neće biti kiše,može i zima i vjetar,na to sam već oguglao,ne dopada mi se baš ideja da dulja bude u špicu ali eto,valjda će čala to poredati kako treba

VVVBK
Neće biti kiše.

https://www.wunderground.com/q/zmw:00000.406.14654

VVVBK
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 apr 2017, 23:48

Jest ružan termin, pogotov nakon pobjeda konkurenata. Kiksati ne smiješ, a s pobjedom ne možemo u euforiju posle :mrgreen:
Bit će yebeno bez Ahmeta i ovih što nedostaju mada, ja vjerujem u pobjedu.

Vidim, dosta prepirke oko marketinga za utakmicu. Mislim da je više do raje koja nije mnogo zainteresirana, s razlogom, zbog načina vođenja kluba.
Klub se udaljio od navijača. Svako malo neke skupštine i promjene, nova imena, novi direktori a napretka nema. Nikakvih konkretnih stvari. Nikakve komunikacije na relaciji navijači-uprava. Često iskaču informacije i o finansijama, gdje ima dima ima i vatre, ko imalo razmišlja glavom i prati situaciju u i o ko kluba može zaključiti da dosta stvari ne štima.

Ono što mene najviše nervira, a vjerujem i većinu navijača, je to što ne znamo šta očekivati u budućnosti, koji je cilj i plan kluba od narednje sezone i kakve su ambicije vlasnika upravljačkih prava? Sa trenutnom situacijom ne možemo biti optimistični za budućnost kluba.

Zanima me da li će sljedeće sezone cilj i ambicija kluba biti titula, da svi u klubu, od onih koji vode klub i igrača jasno i glasno na pitanja odgovaraju sa riječi titula. Da li ćemo sljedeće sezone biti jači i konkurentniji, odlazak Duljevića, najboljeg našeg igrača je izvjesno, bit će teško nadomjestiti njegov odlazak pogotovo ako transfer rok bude sličan ovom prošlom..

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 02 apr 2017, 00:02

Ma moze se hiljadu razloga naci zasto je mala posjeta. Istina je da u Upravi nema neko ko bi se posvetio navijacima, ali je isto tako istina da smo mi mentalitet koji se lozi na izjave tipa "grupne faze", "necemo da igramo na oranicama", "bolji smo od partizana". Jbg ne mozemo nikako postici neku idealnu sredinu.
Ono po cemu cu pamtiti ovu sezonu jeste borba igraca, izuzev par tekmi poput posljednje. Naravno ta borba je proizvod Calinog rada i na cemu mu svaki put zahvaljujem. Zbog toga mi je ova generacija draza od nekih prethodnih. I zbog toga treba ovu ekipu bodriti maksimalno do kraja.
Ne trebamo se stiditi historije, ali 71 godinu postojimo kao FK Sarajevo i zasto se marketing ne bavi nasim imenom po kojem smo uvijek bili prepoznatljivi. Zbog toga smo uvijek bili simbol glavnog grada (za razliku od plavog merhameta) i zbog toga su nas uvijek mrzili u ostalim gradovima. Uostalom toliko cesto su nas kone nazivale drugim imenima osim Sarajevo i ovime potvrđujemo njihovo ismijavanje naseg kluba.
Ime mog kluba, ime mog grada! :salut:
Zadnja izmjena: fico, dana/u 02 apr 2017, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 02 apr 2017, 00:02

hilmo je napisao/la:Neko ko se stidi Torpeda nije navijač FK Sarajevo
+1

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 apr 2017, 00:08

Ubit cemo ih ko slobodanka nas :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2017, 00:09

Bice ovo ebena tekma. Said dobio udarac na treningu, upitan za sutra.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 apr 2017, 00:10

Ma Amer mora igrati u napadu..ne moze bez klasicnog napadaca, makar Amer ne igra glavom kao Ahmet (ili ne igra kad je okrenut ledjima protivnickom golu), ali eto, trazi u prostor loptu, pa pokusati tako...uz Hebiba, Crnkica i Dulju, dosta ih se moze 'uvuci' iza odbrane i - zabiti :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2017, 00:15

Lakoste je napisao/la:Bice ovo ebena tekma. Said dobio udarac na treningu, upitan za sutra.
Koji ga kreten udari. :facepalm: Znaju svi da je kao domina, ako ga dohvatis ode sve u helac!
1 april je prosao. :think:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 apr 2017, 00:17

Pobjeda pa kakva bilo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 apr 2017, 00:21

Danas lagano 2:0 :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Edoni
Kontakt:

Post Postao/la Edoni » 02 apr 2017, 00:21

SiouxLukavac je napisao/la:Jest ružan termin, pogotov nakon pobjeda konkurenata. Kiksati ne smiješ, a s pobjedom ne možemo u euforiju posle :mrgreen:
Bit će yebeno bez Ahmeta i ovih što nedostaju mada, ja vjerujem u pobjedu.

Vidim, dosta prepirke oko marketinga za utakmicu. Mislim da je više do raje koja nije mnogo zainteresirana, s razlogom, zbog načina vođenja kluba.
Klub se udaljio od navijača. Svako malo neke skupštine i promjene, nova imena, novi direktori a napretka nema. Nikakvih konkretnih stvari. Nikakve komunikacije na relaciji navijači-uprava. Često iskaču informacije i o finansijama, gdje ima dima ima i vatre, ko imalo razmišlja glavom i prati situaciju u i o ko kluba može zaključiti da dosta stvari ne štima.

Ono što mene najviše nervira, a vjerujem i većinu navijača, je to što ne znamo šta očekivati u budućnosti, koji je cilj i plan kluba od narednje sezone i kakve su ambicije vlasnika upravljačkih prava? Sa trenutnom situacijom ne možemo biti optimistični za budućnost kluba.

Zanima me da li će sljedeće sezone cilj i ambicija kluba biti titula, da svi u klubu, od onih koji vode klub i igrača jasno i glasno na pitanja odgovaraju sa riječi titula. Da li ćemo sljedeće sezone biti jači i konkurentniji, odlazak Duljevića, najboljeg našeg igrača je izvjesno, bit će teško nadomjestiti njegov odlazak pogotovo ako transfer rok bude sličan ovom prošlom..
Sve lijepo receno. Prevelika distanciranost od navijaca i javnosti. Niko ne zna sta da ocekuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 apr 2017, 00:24

Totti, tekma je danas.
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2017, 00:32

Nije aprliska, u pitanju je loza. Ne koljeno. :D
Vjerujem da ce Said stisnuti zube. :kafa:

High

Post Postao/la High » 02 apr 2017, 00:40

Ponesite kišobrane. Said prska.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 apr 2017, 00:42

PitarBordo je napisao/la:Totti, tekma je danas.
Valjda pogodim tacan termin :thumbup:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MaroonSquad
Kontakt:

Post Postao/la MaroonSquad » 02 apr 2017, 00:54

Jarane sta dramite oko ove dukse torpedo. Ljudi napravili JEDAN artikal u tom fazonu koji je dio nase historije. Istina, vrlo kratak dio, ali je dio. Sav ostali asortiman je u fazonu FK Sarajevo kako i treba u biti da bude. Kome se svidja kupit ce je, kome se ne svidja nece i vozdra. Nema potrebe uopste diskutovati o ovim stvarima, nekima su ocigledno strumfovi stvorili kompleks tako sto su nas pojedini nazivali torpedo u fazonu kao da nas vrijedjaju time, a mogu oni nas zvati kako hoce al mi smo jedno jedino FK Sarajevo.

Sutra se nadati pobjedi, nece biti lako, a realno kad je i bilo. Sve je ovo u 5 deka sto bi se reklo, svako kolo nam to iznova pokazuje.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 apr 2017, 00:54

FrancescoTotti je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Totti, tekma je danas.
Valjda pogodim tacan termin :thumbup:
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 apr 2017, 01:05

MaroonSquad je napisao/la:Jarane sta dramite oko ove dukse torpedo. Ljudi napravili JEDAN artikal u tom fazonu koji je dio nase historije. Istina, vrlo kratak dio, ali je dio. Sav ostali asortiman je u fazonu FK Sarajevo kako i treba u biti da bude. Kome se svidja kupit ce je, kome se ne svidja nece i vozdra. Nema potrebe uopste diskutovati o ovim stvarima, nekima su ocigledno strumfovi stvorili kompleks tako sto su nas pojedini nazivali torpedo u fazonu kao da nas vrijedjaju time, a mogu oni nas zvati kako hoce al mi smo jedno jedino FK Sarajevo.

Sutra se nadati pobjedi, nece biti lako, a realno kad je i bilo. Sve je ovo u 5 deka sto bi se reklo, svako kolo nam to iznova pokazuje.
Upravo tako, kad jedan Manchester Utd. nema problem da pravi salove sa bojama i imenom pod kojim su prvobitno osnovani (Newton Heath) ne vidim problem oko ovog rekvizita sa nasim prvobitnim nazivom Torpedo, ipak smo osnovani pod tim imenom. Nego smo svi u nekoj letargiji sve crno vidimo, crnjacimo danima kao da smo u borbi za opstanak, a ne u situaciji u kakvoj jesmo, a to je borba za oba trofeja i ako imamo takvu ekipu kakvu imamo. Sutra pobijediti Radnik i gotovo pa sigurno obezbjedjen nastup u Evropi, sve preko toga dodatni bonus, samo podrska Cali i ekipi pa sta bude.

High

Post Postao/la High » 02 apr 2017, 01:08

SVI NA ISTOK!

Gdje je džematlija @joker90, da ga ko nije na kućnom pragu sačekao?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 apr 2017, 01:13

Izgleda neko ga ulovio :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Dave, ErosViverosViv, N3R3D, nedimmmm1337, pierce i 52 gosta.