Premijer liga BiH - aktuelno

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 okt 2025, 18:20

TheTruth34 je napisao/la:
04 okt 2025, 17:28
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 okt 2025, 17:26
Pact1921 je napisao/la:
04 okt 2025, 17:23

Ma mogu vasi pobjediti i 16-0 kad Sarajevo ima trenutno jednog igraca iz te famozne akademije da trenutno igra za prvu ekipu i najgori je golman lige . I to naravno on je inace rezervni golman ali je Banić povrijedjen pa on mora igrati . Jeste da i Banić je u zadnjih 6 utakmica primio 12 golova pa ni on nije nista bolji .
Lupaš gluposti, Mušija uopšte nije produkt akademije.
Prvo pretraži na internetu, pa onda piši.
Znači nemate nikog iz te famozne akademije ni blizu prvog sastava :mrgreen:? Aferim
Ja, i? :D
Moram te podsjetiti da po tom pitanju smo apsolutno broj 1 u BiH, jer volio bih čuti cifre drugih klubova, i koliko su oni od svojih produkta uzeli novaca u zadnjih 5 godina?
Sada nema, apsolutno da će opet u budućnosti biti, pogotovo ako je suditi prema U17 selekciji koju sad za sad Dupovac odlično vodi, što se i danas pokazalo. No, otom potom, idem previše daleko, mogu sutra ti momci "propasti".
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 okt 2025, 18:20

mosarajvosa83 je napisao/la:
04 okt 2025, 18:08

Ma.ja ba,zato vi grdne pare uzeste za vase talente a mi ni marke,uostalom bio Musija il neki gambijac ili neko ko je od malena u akademiji nema nikakve veze,vazno da je nas igrac,mada vazda su se kone hvatale bilo crga pa sad evo i ovog.
Sto se tice para svaka cast
U ligi niko gorih igraca nije prodao za bolje pare
Uostalom karijere vasih prodanih igraca dovoljno govore
Evo jedini Kovacevic nesto napravio, a i on u losijem klubu od Hadziahmetovica
Zolotic klupa u Noahu, osvojio Belgijsku i igrao Portugalsku, a Cimirot se vratio u Sarajevo
Dizdarevic klupa nasem Karicu u Velezu…
Sehic u Baniku klupa, a Pidro klupa u Velezu
Hajradinovic reseta za Kasimpu, Varsanovic klupa u Genclerbirli
Visca legenda lige u kojoj su vasi igraci klupa
Stilic proglasen u najboljih 11 Poljske lige svih vremena
Ni igraca poput Stilica niste napravili
Kvalitet Zukanovica je nedostizan za vas, a Dzeku ne moramo ni spominjati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 okt 2025, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 04 okt 2025, 18:25

04 okt 2025, 18:20
04 okt 2025, 17:26

Lupaš gluposti, Mušija uopšte nije produkt akademije.
Prvo pretraži na internetu, pa onda piši.
Znači nemate nikog iz te famozne akademije ni blizu prvog sastava :mrgreen:? Aferim
Moram te podsjetiti da po tom pitanju smo apsolutno broj 1 u BiH, jer volio bih čuti cifre drugih klubova, i koliko su oni od svojih produkta uzeli novaca u zadnjih 5 godina?
Sada nema, apsolutno da će opet u budućnosti biti, pogotovo ako je suditi prema U17 selekciji koju sad za sad Dupovac odlično vodi, što se i danas pokazalo. No, otom potom, idem previše daleko, mogu sutra ti momci "propasti".
Izvini brat, ali koga qrc boli, koliko se para uzelo... Eto te ko Mirvić :mrgreen:

Zna se, ko su i šta su Željina djeca, od reprezentacije pa do karijera.. Ko što neko napisa gore iznad, vi od Džeme niste kvalitet izbacili..

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 04 okt 2025, 18:28

Pact1921 je napisao/la:
04 okt 2025, 18:03
NoDi80 je napisao/la:
04 okt 2025, 17:27

Musija je dosao prosle godine iz Mladost Doboj Kaknja

Dzabe ga napadas, to potvrdjuje da je u pravu
Jos gore da ni Musija nije iz vase akademije, a prvih je 11 I jedin i jedni igra od u21
A bukvalno sami sebe ukopali . Nama koliko god loš bio OP trenutno on je nama proizveo najboljeg golmana lige Muftica i Madzida Šošica koji je sa 18 godina otišao iz Željezničara pa se opet vratio koji je isto jedan od najboljih igrača lige. I to su naravno igrači koji trenutno igraju za nas .
Ma.ja ba,zato vi grdne pare uzeste za vase talente a mi ni marke,uostalom bio Musija il neki gambijac ili neko ko je od malena u akademiji nema nikakve veze,vazno da je nas igrac,mada vazda su se kone hvatale bilo crga pa sad evo i ovog.
Ma uzmite vi i milijarde što se mene tiče ali ste u eri tih velikih transfera i dovodjenja zvijezda uzeli jedan kup i to kup gdje je UNFKS reklo da je namješteno . Samo što je meni fascinatno da svi vaši ti veliki transferi svi ti igrači su propali isto kao da im je napuhana cijena bila i da zapravo nisu vrijedili te pare . Vrhunac karijere jednog igraca kojeg proda FK sarajevo da igra za redovno klub u Turskoj koji je 10 na tabeli iz godine u godinu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 okt 2025, 18:30

AlemC85 je napisao/la:
04 okt 2025, 12:57
rishovski je napisao/la:
04 okt 2025, 11:23
Hrammm1921 je napisao/la:
04 okt 2025, 11:17
Ne znam sta glume ovi pijacari fakat?

Igraju najgori fudbal , najblizi su ispadanju.
Jedno su želje vas pojedinih koji podržavate Želju i dodvoravate se ustašama... To samo govori o vama. A Velež ispast neće i nećete se imati čime naslađivati na kraju sezone.
2005 godine sam bio na Grbavici, na sjeveru s rajom, gledali smo kup utakmicu, jos dok je Dzeko igrao za mitomane. Od prve minute, psovke i uvrede, narocito zapada i dijela sjevera, prvo protiv Dzeke, da je kloc, psovanje svega u porodici istome. Onda kasnije, kad su pocele psovke protiv Veleza i Starog Mosta, gdje psuju sve zivo, pa onda svi u glas kletve o ponovnom rusenju Mosta, pa onda psovke kako je HVO trebao sve pobiti i na kraju, podrska Svinjama iz medjugorja. Sve smo bili snimili i htjeli predati medijima, ali smo odustali, na molbu, nekoliko normalnih Manijaka tada. Eto to je taj seljo, trag vam se zametnuo. :x
Lazes bijedo Hrasnicka koja navija za pijačare.
Lazes životom.
2005 je Velez bio drugoligas i tek je 2006 usao u prvu ligu tako da nije bio opasnost u kupu.
2006 je dosao na Grbavicu, Mostarci i Mostarke koji zive u Sarajevu dosli u crvenim dresovima na utakmicu na sve tribine.
Šalovi se mijenjali, mi kupili Vladavica od vas 2005.
Zasto izmisljas uhljupe?
Sve do zadnje rijeci si slagao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 okt 2025, 18:37

NoDi80 je napisao/la:
04 okt 2025, 17:46
Pendulum je napisao/la:
04 okt 2025, 17:45
E čuj Zuka .. :rol:
Mislim neko zukinog mentalnog sklop , jer i on voli slagat

Uzmite makar bod zrinjskom
Svakako ste ispod njih, nek nam ne pusu za vratom, a mi cemo radniku da vam ne pobjegnu :rol:
Molite se i za velez, jer sloga ja malo dalje od radnika
Ja sa bodom presretan, vjeruj mi.

Pogledaj temu za 10. kolo i očekivanja i kako sam prognozirao vaš susret.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 04 okt 2025, 18:38

Suđenja na utakmici Jedinstvo - Čelik, dobro sudac nije pokušao zabit gol za Čelik

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 okt 2025, 18:39

NoDi80 je napisao/la:

Sto se tice para svaka cast
U ligi niko gorih igraca nije prodao za bolje pare
Uostalom karijere vasih prodanih igraca dovoljno govore
Evo jedini Kovacevic nesto napravio, a i on u losijem klubu od Hadziahmetovica
Zolotic klupa u Noahu, osvojio Belgijsku i igrao Portugalsku, a Cimirot se vratio u Sarajevo
Dizdarevic klupa nasem Karicu u Velezu…
Sehic u Baniku klupa, a Pidro klupa u Velezu
Hajradinovic reseta za Kasimpu, Varsanovic klupa u Genclerbirli
Visca legenda lige u kojoj su vasi igraci klupa
Stilic proglasen u najboljih 11 Poljske lige svih vremena
Ni igraca poput Stilica niste napravili
Kvalitet Zukanovica je nedostizan za vas, a Dzeku ne moramo ni spominjati
nemoj ih ovoliko pisati nodi :rol:

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 04 okt 2025, 18:45

Ja sam mislio da kroz decenije je najveća mržnja izmedju Borca i Rudara,ali Željo i Velež su prešli igricu 😅😅😅

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 okt 2025, 18:46

Zigazaga je napisao/la:
04 okt 2025, 18:45
Ja sam mislio da kroz decenije je najveća mržnja izmedju Borca i Rudara,ali Željo i Velež su prešli igricu 😅😅😅
sta ocekivat od smecara psuju drzavu u kojoj zive valjda se kunu u hercegovinu a psuju bosnu :rol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 okt 2025, 18:48

04 okt 2025, 18:25

Izvini brat, ali koga qrc boli, koliko se para uzelo... Eto te ko Mirvić :mrgreen:

Zna se, ko su i šta su Željina djeca, od reprezentacije pa do karijera.. Ko što neko napisa gore iznad, vi od Džeme niste kvalitet izbacili..
Pa ja sam realan, ne žive klubovi od have nego od novca, mislim da je najbolji pokazatelj kakav rad imaš u mlađim kategorijama kroz količinu novca zarađenog od njih.
To što mi imamo greške na odlukama vezanim za prvi tim je nešto drugo, i ja nemam problem da budem kritičar, prolistaj moje postove pa ćeš vidjeti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 04 okt 2025, 18:56

Je li Dobojlije rutiniraju včs buduće drugoligaše iz predgrađa Mostara?
04 okt 2025, 18:48
04 okt 2025, 18:25

Pa ja sam realan, ne žive klubovi od have nego od novca, mislim da je najbolji pokazatelj kakav rad imaš u mlađim kategorijama kroz količinu novca zarađenog od njih.
To što mi imamo greške na odlukama vezanim za prvi tim je nešto drugo, i ja nemam problem da budem kritičar, prolistaj moje postove pa ćeš vidjeti.
Ja ipak mislim da je najbolji pokazatelj njihove karijera i dostignuća u karijeri..

Da je moj klub i da me zanimaju samo pare, složio bih se s tobom..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2025, 19:22

Samo da se stimcu sjetim najmilijij. Kao sto rekoh kad je dosao, odlican klub za njega, ksenofobni fasisti privlace ksenofobne fasiste.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 04 okt 2025, 19:37

Zidnisatzidni je napisao/la:
04 okt 2025, 16:15
Argentina je napisao/la:
04 okt 2025, 15:21
Ove rasprave bivsih Ultrasa i RA, isto kad u kafani raspravljaju je li Vratnik ili Vrbanjusa bolja i da su imali talente koji su za Reala, ali ih kafana sjebala.

Ne zna se sta je smjesnije i vise retardirano. Losi vam klubovi, lose vam bile i grupe, sve lose da losije ne noze biti. U totalno paralelnim univerzumima zivite.

Ovi u proslosti sjecajuci se Borusija i kupova Jugoslavije, ovi ne znaju koje godine su osnovani ni da li su zriNski ili zriNJski, hoce da pokazu da su razliciti, a sve isto sranje i malcice drugacije pakovanje - Mostarci.
Sramota je samo da vi glumite gospodu i najveće a Sve tanko slabo se akcija a i kad ima ide čekićanje, čakijanje i gađanje bakljama s 40 metara Mostar zadnjih godina možda najaktivniji u državi
Što i ne čudi s obzirom da su tu i nacionalne tenzije ali ipak...
Nisam te nista skontao sta si napisao, ali ne mijenja cinjenicu da su navijavi Veleza i Zrinjskog skoro isti, a zeljeli bi i jedni i drugi da su razliciti. Sprdnja kako god okrenes.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 04 okt 2025, 19:39

Neutral je napisao/la:
04 okt 2025, 19:22
Samo da se stimcu sjetim najmilijij. Kao sto rekoh kad je dosao, odlican klub za njega, ksenofobni fasisti privlace ksenofobne fasiste.
Islamofasisti spojeni na haparate. :bih:
E brnjo sa Svinjarine pardon Podveleza :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 04 okt 2025, 19:42

Zidnisatzidni je napisao/la:
04 okt 2025, 16:04
LavoviGabela je napisao/la:
04 okt 2025, 15:01
opalaopala je napisao/la:
04 okt 2025, 09:14

Vidi shvatio sam razlog tvoje tolike frustracije, to sto vam je Admir Rahimic kupio citavu gabelu i to sto radis kod njega za 10 km i udaras kamen od kamen po brdu je tvoja stvar, kani se trovanja foruma. To sto ti debeli Rahimic zavuce kamen u analni otvor za cvaju je tvoja stvar i tvoje ponizenje, reci njemu u lice nemoj ovoliku frustraciju prosipat javno. Kupio vas covjek sa sitne pare i morate mu svi pusiti nesto slicno sto kabiri radi tvojim medjugorcima
Jel to onaj masni krmak sa Pijesaka, a za vas veliki fetivi mostarac, al ajde bar ima zube za razliku od :urnebes: brata
P.S Reci mu nek opere ruke prije objedovanja :mrgreen:
Papak nigdje niste ni mogli igrat kod "mrskih ustasa". U susjeda niste mogli prismrdit, kao ni u Posusšje i Široki, jedino vam Gabela i ostala i kumili ste dan i noc da ne igrate u Sarajevu. Na kraju vam Lujo pusto da više ne kmečite. Jedina mana morali smo poslije vas deratizaciju radit tribine kako vonjate i smrdite :bih: .
Puno nešto spominjete Zidova mora da vam ga je guro u pak, koliko sam čuo živi na istočnoj obali, pa de recite mu tastatura hooligans :urnebes:

Šta je pustio prihvatili objeručke oživila vam selendra oni malci pive i sokove nose sve pjevuše
Da nisi ti onaj mali što se pravio pametan pa dobio tač vlastitom tacnicom, to što smrdi uščuli se ti dečki s njive pravac na tribinu da zarade za mjesečnu pa nismo im ni zamjerili, nego počistite onu balegu oko stadiona malo sramota...
volio bi da ti mogu opisati kako su one majice smrdile neki dan...
Što se tiče zidova mislio je on može i s nama kao i s vama međutim morao je otići eno ti ga u Splitu da si živ i zdrav, ponekad dođe u Međugorje tamo ste mu i reprezentativce čuvali velike skinjare i huligani...
Krive info imaš seljacicu iz Gnojnica.
Derpas vam zivi na istoĆnoj obali, nemate muda da mu ista kažete, nego piskarate.
Nadaj se, za stadion, hoćeš da ti ugovor uslikam brnjo pa da vidis. Niste imali gdje igrati molili ste i kumili da vas se pusti.
Žali Bože, zaraza poslije vas samo sto nije krenula
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 04 okt 2025, 19:45

Navijaci galebe nek pristupe temi prva liga federacije . Ovdje guše sa nekim temama nikog ne zanimaju priče sa sela.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 04 okt 2025, 20:12

Mozemo li konstatirati nakon Mirvicevog razgovora za ss .ba da su Vicini pusikurci u ligi FK Sarajevo,SŠK Posusje,FK Listica,Sloga,Radnik i Rudar?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 okt 2025, 20:15

Zaboljesutra je napisao/la:
04 okt 2025, 20:12
Mozemo li konstatirati nakon Mirvicevog razgovora za ss .ba da su Vicini pusikurci u ligi FK Sarajevo,SŠK Posusje,FK Listica,Sloga,Radnik i Rudar?
Vico je samo Borcu i željjanu dao po 300 milja za licencu.

bordocrveni
Kontakt:

Post Postao/la bordocrveni » 04 okt 2025, 20:17

Pact1921 je napisao/la:
04 okt 2025, 19:45
Navijaci galebe nek pristupe temi prva liga federacije . Ovdje guše sa nekim temama nikog ne zanimaju priče sa sela.
Hahahaha

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Bordo10, Combattente87, zemuntrg, Zigazaga i 39 gostiju.