45` minut, 2:0 za City.Fecox je napisao/la:nemogu da vjerujem da ću past Galatu 3+,od 7 min. jednako stoji 2:0![]()
i de nek neko metne City-M'brough (U-21),makar da rezultat znam,ako ove gore prođem neki čudom
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- DrinaJedina
- Kontakt:
Jel mi može neko dat' direktan link da pratim koševe Navarra i Pleiss-a (iz Laborala) ? 

Od Holanđana sam odigrao jedino Almere- Jong Twente golova i naravno evo poluvrijeme nema golova. Jedina utakmica bez golova što mi se inače stalno dešava, kolika god ponuda kod Holanđana bila ja uvijek uhvatim za onaj jedan gdje se zakuca utakmica s 1 golom maksimum. 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
NavarroDrinaJedina je napisao/la:Jel mi može neko dat' direktan link da pratim koševe Navarra i Pleiss-a (iz Laborala) ?
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... 443432&z=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Pleiss
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... TE4659&z=1" onclick="window.open(this.href);return false;
You'll never walk alone.
- DrinaJedina
- Kontakt:
Hvala brat moj!Believe je napisao/la:NavarroDrinaJedina je napisao/la:Jel mi može neko dat' direktan link da pratim koševe Navarra i Pleiss-a (iz Laborala) ?
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... 443432&z=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Pleiss
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... TE4659&z=1" onclick="window.open(this.href);return false;

puuu **** te mezar i šugava Galata,pa kud makar ne primiše jedan,e Bože Bože ovo nema niđe na dunjaluku definitivno !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Takođe.ramos4 je napisao/la:Jao ovog Karlsruhe prave slape ja ih cekam domacin daje gol

Prepade me bre sa ovim psovkama, ja konto galata 2 : 2Fecox je napisao/la:puuu **** te mezar i šugava Galata,pa kud makar ne primiše jedan,e Bože Bože ovo nema niđe na dunjaluku definitivno !
Glory Glory Man United!
ne se sikirat' bre
nije tvoje da se prepadaš 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
**** ti ovaj marsej hadalji jedni imam 1x ljudi ih raznesose
Imam i ja na ulog 20 KM... gledam utakmicu na areni i ne vjerujem, nantes ko barcelona!nemaime je napisao/la:**** ti ovaj marsej hadalji jedni imam 1x ljudi ih raznesose
Glory Glory Man United!
Anderson8 je napisao/la:Imam i ja na ulog 20 KM... gledam utakmicu na areni i ne vjerujem, nantes ko barcelona!nemaime je napisao/la:**** ti ovaj marsej hadalji jedni imam 1x ljudi ih raznesose
nije nant toliko dobar kolko su ovi losi
Bravo Efes, ovo treba znat ... mamicu vam poganu. 

ma to turci, niste ga odavno zalomili
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- betting1902
- Kontakt:
- DrinaJedina
- Kontakt:
Hajde Navarro još samo jedan koš života ti ! 

Jao Efesa, dao samo 28 poena u drugom poluvremenu. 

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Taman pođoh i ja da ih pohvalimKurbla je napisao/la:Ma bravo Seltiče

Gol uz dosta sreće,al' doduše nije im sudac čist penal svirao da čistiji ne može biti

I nemoj se ba prijatelju ljutiti i srditi zbog pojedinaca,nego nam ostavi pokoji prijedlog tamo na glavnoj temi

You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.