NK Zvijezda Gradačac

DevilsAdvocate
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la DevilsAdvocate » 30 jan 2015, 00:14

Ma realno gledano ni jedan od ovih igraca koji su na probi a potpisat ce ugovor recimo brazilac,japanac,radovanovic,haracic, nece predstavljat neko pojacanje u samom smislu te rijeci nego su tu samo da zakrpe rupe koje su nastale odlaskom pojedinih igraca(Demic, eventualno Jakovljevic) a i neke rupe koje su tu vec odavno poput lijevog beka i golmana. Ali opet posao koji rade ovi ljudi koji su sada u upravi zajedno sa trenerom Segrtom je veliki napredak za Zvijezdu jer ne sjecam se kad smo zadnji put na jednoj polusezoni sacuvali citav kostur tima sa odlaskom samo jednog ili dva igraca iz rotacije i za koje su se nasle adekvatne zamjene bez bezpotrebnih troskova i nagomilavanja nekorisnih igraca na klupi. Ja sam optimista s obzirom da je Zvijezda na kraju polusezone izgledala veoma dobro pogotovo nakon pobjede nad Borcem i nesretno prosutih bodova u Mostaru dok u ekipi vlada pozitivna atmosfera i mislim da opstanak nece doci u pitanje ni u jednom djelu sezone s obzirom da vec sada ima barem 3-4 dosta losijih ekipa ispod nas a Zvijezda koja je vec dosta napredovala ima sve predispoziije da napreduje jos vise. Samo jos fale i da se vrate navijaci na tribine jer je posjeta zadnjih godina sramotna...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 30 jan 2015, 01:07

astra1922 je napisao/la:izgleda da je od momaka na probi samo ostao dzenan haracic.radovanovic i brazilac su potpisali.i mislim da je to to sto se tice dolazaka osim ako koga ne prodamo u turskoj.
meni samo zao imamovica jer je momak veliki potencijal.al trener najbolje zna ko mu treba i ko mu moze biti od koristi
Taj Haracic igrao za Segestu proslu polusezonu, inace igrac Belupa, ogorceni su bili u Sisku na njega.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jan 2015, 08:03

astra1922 je napisao/la:izgleda da je od momaka na probi samo ostao dzenan haracic.radovanovic i brazilac su potpisali.i mislim da je to to sto se tice dolazaka osim ako koga ne prodamo u turskoj.
meni samo zao imamovica jer je momak veliki potencijal.al trener najbolje zna ko mu treba i ko mu moze biti od koristi
Još jednom potpisujem prelazni rok nula bodova. Jedin plus je što je od bitnih igrača otišao samo Ivan Jakovljević.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 30 jan 2015, 09:15

combe je napisao/la:
Još jednom potpisujem prelazni rok nula bodova. Jedin plus je što je od bitnih igrača otišao samo Ivan Jakovljević.
ma nama samo nedostaje jedan dobar zadnji vezni,ako naši na tu poziciju dovedu jednog dobrog igrača za mene bi prelazni rok bio dobar...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 jan 2015, 13:03

combe je napisao/la:
Eto gospodine nula bodova, s obzirom da bi ti to mogao bolje odradit, ajd nam dovedi Ibisevica u tim. I eto ako mozes jos i Dani Alvesa posto nam je klimava situacija na beku.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jan 2015, 13:30

theboss_RD07 je napisao/la:
combe je napisao/la:
Eto gospodine nula bodova, s obzirom da bi ti to mogao bolje odradit, ajd nam dovedi Ibisevica u tim. I eto ako mozes jos i Dani Alvesa posto nam je klimava situacija na beku.
Niti sam rekao da bi mogao bolje odradit niti to tražim. Znam kakva je finansijska situacija i reako sam sto puta do sada da bi bio zadovoljan da svake godine izborimo opstanak. Nego mi je puna kapa VAS nadri forumaša, koji svaki prelazno rok dovodite neka bajna pojačanja i pričate o tome(po vašim pričama čovjek bi mogao skontati da će doći Ibišević isl.) Pa mi smo po vama do sada davno trebali igrati evropu jer čitajući vaše postove pred početak svake sezone mi smo vrh.A za pisanja o stadionu da negovorim to je priča za sebe. VI čim čujete da neko na čaršiji nešto šapne trčite i ovdje pišete neistine. Ima samo par forumaša koji iznose tačne informacije ovo ostalo sve kaš.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jan 2015, 14:18

ajde ba combe samo ti nesto crvas. ekipa nam cijela na okupu uigranija i iskusnija za jednu sezonu.sta ce ti ista bolje.ta ista ekipa je zadnjih par kola igrala prelijep fudbal i uz malko srece je opstanak mogao i biti obezbjeden.trenutno smo pokriveni na svim pozicijama i imamo kvalitet za ono sto zelimo. samo nedaj boze nekih povreda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 30 jan 2015, 14:37

Malo dvojbene situacije,i ja se slazem da je bitno da je ostaka ekipa na okupu sa trenerom, ali oper otisao ivan. Otisao ddemica slazem se sa combetom, svi su ili vecina pisala doce 4 5 provjerenih igraca, ovo ono. A mozda je samo radovanovic provjeren ali vidjet cemo na terenu, u brazilca nisam siguran jer sam gledao koji trening, al valjda dodje do sebe do pocetka sezone. Mozda je ovo dovoljni za opstanak ali nije onako kako je vecina najavljivala, pocevsi s piskom itd. Vidite u bijeljini krstajic presjednik doveli su 2 3 iskusna i dobra igraca i nisu za otpisati. Imamo do boga **** raspored to nam treba biti jasno.
sve za nasu zvijezdu !!!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 jan 2015, 16:05

combe je napisao/la: Niti sam rekao da bi mogao bolje odradit niti to tražim. Znam kakva je finansijska situacija i reako sam sto puta do sada da bi bio zadovoljan da svake godine izborimo opstanak. Nego mi je puna kapa VAS nadri forumaša, koji svaki prelazno rok dovodite neka bajna pojačanja i pričate o tome(po vašim pričama čovjek bi mogao skontati da će doći Ibišević isl.) Pa mi smo po vama do sada davno trebali igrati evropu jer čitajući vaše postove pred početak svake sezone mi smo vrh.A za pisanja o stadionu da negovorim to je priča za sebe. VI čim čujete da neko na čaršiji nešto šapne trčite i ovdje pišete neistine. Ima samo par forumaša koji iznose tačne informacije ovo ostalo sve kaš.
Eto ja sam taj koji je napisao da ce istocna tribina biti natkrivena do kraja ove godine, isto kao sto ce biti postavljena plasticna trava.
Vidimo se za 10 mjeseci. Tad cemo ponovo popricati ;)

@vijestifriske Krstajic ima sto godina. Sad kakav jest nije kvalitet ni za druge federalne. Eto pamti sta ti kazem. Vidices. Ko da bi on uopste dosao u ovu nasu "Premijer" ligu da moze bolje

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 30 jan 2015, 16:11

combe je napisao/la: Niti sam rekao da bi mogao bolje odradit niti to tražim. Znam kakva je finansijska situacija i reako sam sto puta do sada da bi bio zadovoljan da svake godine izborimo opstanak. Nego mi je puna kapa VAS nadri forumaša, koji svaki prelazno rok dovodite neka bajna pojačanja i pričate o tome(po vašim pričama čovjek bi mogao skontati da će doći Ibišević isl.) Pa mi smo po vama do sada davno trebali igrati evropu jer čitajući vaše postove pred početak svake sezone mi smo vrh.A za pisanja o stadionu da negovorim to je priča za sebe. VI čim čujete da neko na čaršiji nešto šapne trčite i ovdje pišete neistine. Ima samo par forumaša koji iznose tačne informacije ovo ostalo sve kaš.
Eto ja sam taj koji je napisao da ce istocna tribina biti natkrivena do kraja ove godine, isto kao sto ce biti postavljena plasticna trava.

@vijestifriske Krstajic ima sto godina. Sad kakav jest nije kvalitet ni za druge federalne. Eto pamti sta ti kazem. Vidices. Ko da bi on uopste dosao u ovu nasu "Premijer" ligu da moze bolje
jel se ti zajebajes ili ne rzumijes i ne poznajes fudbal. Mladen Krstajic bivsi igrac shalkea je presjednik Radnika iz Bijeljine a ne pojacanjen :crazy: :crazy: :crazy: :rol:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 30 jan 2015, 16:12

Krstajić je presjednik Radnika a ne igrač :D

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 jan 2015, 16:27

A pardon, moja greska. Ovdje prvi put i cujem da je dosao tamo. Tako da nisam uopste razmisljao hahaha :rol:
Samo sam preletio preko tvog posta pa me dodatno zbunilo to sto si, odmah nakon toga, napisao kako su doveli 2 3 pojacanja :rol:

e svasta :facepalm:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 jan 2015, 14:18

Ekipa je vec u Turskoj a nigdje ni jedne informacije da su otisli, ni jedne slike pred polazak :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 feb 2015, 12:25

Eto stigli su. Nek im je sretno na ovim prijateljskim. Da ne bude povreda. I nakon svega nek im bude sretan povratak u Gradačac. I da aBd sve sameljemo iduce polusezone slika slika

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 feb 2015, 08:02

kada se igra prva utakmica u Turskoj? ajde Vi što imate igrače na facebook-u radite šta,ispitujte ih :)

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 03 feb 2015, 11:08

zmaj348 je napisao/la:kada se igra prva utakmica u Turskoj? ajde Vi što imate igrače na facebook-u radite šta,ispitujte ih :)
Utakmica je na rasporedu danas protiv Gornika.Ne znam u koliko je tacno sati mislim da je u 15:00
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 feb 2015, 18:56

Danas smo igrali protiv Górnik Łęczna oni su 11 u svojoj ligi a nasi momci su izgubili sa 2 :0
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 03 feb 2015, 20:21

Znam da nije pitanje primjerno ovoj temi i izvinjavam se zbog toga, ali me moram da pitam da li se imaju kupiti u Gradaccu negdje stripovi... Da li ima negdje na kiosku ili tako sličnim objektima?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 feb 2015, 20:54

nedžad je napisao/la:Danas smo igrali protiv Górnik Łęczna oni su 11 u svojoj ligi a nasi momci su izgubili sa 2 :0
poraz kao poraz nikada nije dobar ali eto dobro smo se držali prvo poluvrijeme,baš me interesuje u kakvom smo sastavu igrali...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 feb 2015, 20:59

Garfield je napisao/la:Znam da nije pitanje primjerno ovoj temi i izvinjavam se zbog toga, ali me moram da pitam da li se imaju kupiti u Gradaccu negdje stripovi... Da li ima negdje na kiosku ili tako sličnim objektima?
teško da ćeš momče naći sugovornika na tu temu,ovdje su ipak sve malo stariji forumaši 30-40 god...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.