FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posjeta će ovisiti i od rezultata utakmica koje se večeras igraju, mada sam siguran da će u obje te utakmice biti pobjede domaće ekipe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ihtijarevic.Evander je napisao/la:Ko je kriv sto sutra nece biti vise od 3000 ljudi na stadionu?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slazem se iako si izdao džemat.High je napisao/la:Posjeta će ovisiti i od rezultata utakmica koje se večeras igraju, mada sam siguran da će u obje te utakmice biti pobjede domaće ekipe.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A nekad je raja zeljno iscekivala tekmu. Sad niko i ne prica o Sarajevu.
Hvala upravi sto je raji ogadila fudbal i sto je otjeral ljude sa tribina.
A malo nam treba, dokaz je ona sezona sa Mehom Kodrom...
Hvala upravi sto je raji ogadila fudbal i sto je otjeral ljude sa tribina.
A malo nam treba, dokaz je ona sezona sa Mehom Kodrom...
-
- Kontakt:
Kakva vam je prica dobro iko i dolazi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja za krivca vidim onog debila Trbica kao i kompletan pr kluba. Nesposobni uhljebovici ne bi znali dovesti raju na stadion kad bi imali seriju od 50 pobjeda za redom!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
PR i marketing ne postoje. Vrhunac im je klip od 12 sekundi na fb.FrancescoTotti je napisao/la:Ja za krivca vidim onog debila Trbica kao i kompletan pr kluba. Nesposobni uhljebovici ne bi znali dovesti raju na stadion kad bi imali seriju od 50 pobjeda za redom!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Atmosfera pred tekmu mlohava cuna. Najvise boli sto su klub, sto nam je klub udaljen maksimalno od nas navijaca! A to nije bas jednostavno za postici. Ja xu uvijek biti tu, ali pravac kojim idemo je jarak! Svalit cemo se u jarak. Ako Celik ostane, Velez kad ude imat cemo posjetu kao Olimpik sto je zalosno.FrancescoTotti je napisao/la:Ja za krivca vidim onog debila Trbica kao i kompletan pr kluba. Nesposobni uhljebovici ne bi znali dovesti raju na stadion kad bi imali seriju od 50 pobjeda za redom!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Velez pajdo ima posjetu kao i mi sad. Pr fenomenalan, komunikacija sa navijacima cvjeta. Dok je kod nas pola ljudi koji ZAISTA prate klub BANOVANO od strane onog glupog kretencine koji vodi fb stranicu. Veceras cemo dobit lekciju od kona o pr-u i privlacenju mase na stadion.
Zasto nikoga nije briga o tome, zasto svi sute, zasto se ne radi da bude bolje ne znam.. Nisam pametan.
Zasto nikoga nije briga o tome, zasto svi sute, zasto se ne radi da bude bolje ne znam.. Nisam pametan.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cija prica, kakva prica?ultrasegamega je napisao/la:Kakva vam je prica dobro iko i dolazi.
Na posjetu utice necija prica?
Na posjetu utice to sto klub ide u pogresnom pravcu, sto je igra katastrofa, sto se nema sta vidjeti, sto se ne ocekuje nista, sto se pozitivno nista ne desava, sto niko ne vidi da ce sutra biti bolje.
Niko nama nije kriv sto se nismo izdigli iz ove zabokrecine sa ulaskom tana,iako teska srca cestitam im na izgradnji tribine,koliko infrastruktura znaci vidjeli smo kroz izgradnju akademije koja daje rezulate,sad sto mi tu djecu odmah tusimo bez minute u prvom timu je neka nova temaFrancescoTotti je napisao/la:Velez pajdo ima posjetu kao i mi sad. Pr fenomenalan, komunikacija sa navijacima cvjeta. Dok je kod nas pola ljudi koji ZAISTA prate klub BANOVANO od strane onog glupog kretencine koji vodi fb stranicu. Veceras cemo dobit lekciju od kona o pr-u i privlacenju mase na stadion.
Ovo nije mjerilo, ali je indikator sta se desava i kakvo je stanje. Prije dvije godine bilo je preko 3000 ovih oznaka DOLAZIM, a vidi sad jedva preko 200.
Kusturice, Selimovicu, BP i svi ostali, je li vas stid na kakve ste grane doveli klub?

Kusturice, Selimovicu, BP i svi ostali, je li vas stid na kakve ste grane doveli klub?

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa racunaj da je 2 milje ljudi banovano pa i ne mogu nista kliknut... 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Pa racunaj da je 2 milje ljudi banovano pa i ne mogu nista kliknut...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lazne sarajlije prodale 7.000 karti za 4 sata a ima do tekme jos 5 sati. Zamisli kako bi nama prijalo nesto takvo jer imamo vise navijaca ali hajde..
Moze li se skupit 7.000 sutra. Euforija je Tito, a kod nas je umrla davno. Sutra 2 0
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Moja dva jarana, koji se deklarisu kao naviijaci Sarajeva, bili su na par utakmica u sezoni kad smo uzeli titulu, bili zadnji put na Gladbahu, odose danas da gledaju Zelju.MortemHz je napisao/la:Lazne sarajlije prodale 7.000 karti za 4 sata a ima do tekme jos 5 sati. Zamisli kako bi nama prijalo nesto takvo jer imamo vise navijaca ali hajde..
Ljudi vole vidjeti nesto pozitivno.
Znaci, puskom ih ne bi mogao natjerati da dodju na Kosevo. A fakat su nasi navijaci, ali razocarani sa svim, apsulutno ih ne zanima nasa liga i nas fudbal. Ljudi vise nisu budale. Ne mozes im muddapod bubrege prodavati.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sjeti se pretprosle godine sampionske sezone i onih zadnjih pet sest utakmica na kosevu kad je prosjek bio 15-20 hiljada i to uz ovako syeban pr. Doslovno raja dosla bez poziva (mada je dovoljan poziv bio plasman kluba tada na tabeli).MortemHz je napisao/la:Lazne sarajlije prodale 7.000 karti za 4 sata a ima do tekme jos 5 sati. Zamisli kako bi nama prijalo nesto takvo jer imamo vise navijaca ali hajde..
Kone sada imaju euforiju zbog nove tribine, uz strasan rad cijele njihove pr sluzbe koji ih nabrijavaju cijelu godinu pa samo budale iznenadjuje danasnja posjeta.
Da su nasi levati uradili ono sto su trebali uraditi.Eh...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi su to navijaci?Evander je napisao/la:Moja dva jarana, koji se deklarisu kao naviijaci Sarajeva, bili su na par utakmica u sezoni kad smo uzeli titulu, bili zadnji put na Gladbahu, odose danas da gledaju Zelju.MortemHz je napisao/la:Lazne sarajlije prodale 7.000 karti za 4 sata a ima do tekme jos 5 sati. Zamisli kako bi nama prijalo nesto takvo jer imamo vise navijaca ali hajde..
Ljudi vole vidjeti nesto pozitivno.
Znaci, puskom ih ne bi mogao natjerati da dodju na Kosevo. A fakat su nasi navijaci, ali razocarani sa svim, apsulutno ih ne zanima nasa liga i nas fudbal. Ljudi vise nisu budale. Ne mozes im muddapod bubrege prodavati.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 01 apr 2017, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.