FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Hajdeee molim teee, hajdeeee
Veca na golu

Veca na golu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
FredPerry123 je napisao/la:

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ne mogu da vjerujem 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Djermanovic dobija nase drzavljanstvo, Antolovic pred odlazak u Tursku i Veca napokon postaje prvi golman tima.
Dan je dobro poceo...
Dan je dobro poceo...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
zablistaj Veca !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Naam se da naši znaju da i Lendric može uzeti naše državljanstvo..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Tiago je rekao da zeli nase drzavljanstvo.
Da li ce biti jos neka pridoslica uskoro, ako Antolovic ode, Veca prvi a ko rezevni golman ? U utorak nova utakmica pa kasnije jos jedna sa Velezom, nadam se da ce do puta u Antaliju da se vidi prvih 11. i tamo nas cekaj utakmice protiv protivnika po mjeri, samo da sve prođe bez povreda i problema.
Treba li da @psajdak reaguje, gdje su ti igraci ?

Da li ce biti jos neka pridoslica uskoro, ako Antolovic ode, Veca prvi a ko rezevni golman ? U utorak nova utakmica pa kasnije jos jedna sa Velezom, nadam se da ce do puta u Antaliju da se vidi prvih 11. i tamo nas cekaj utakmice protiv protivnika po mjeri, samo da sve prođe bez povreda i problema.
Treba li da @psajdak reaguje, gdje su ti igraci ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jaozinho22
- Kontakt:
Svakako da nam je potreban iskusan golman,dva mlada golmana uz Ćemana trećeg baš i nije neko rješenje.
Neću gledat po transfermarktu i lupat gluposti tipa Pletikose i Hasagića ali bi neko tipa Lučića,Bobića pa čak i Nurkovića bio sasvim solidno rješenje koje bi bilo na klupi a opet konkurencija Veci da se ne opusti.
Neću gledat po transfermarktu i lupat gluposti tipa Pletikose i Hasagića ali bi neko tipa Lučića,Bobića pa čak i Nurkovića bio sasvim solidno rješenje koje bi bilo na klupi a opet konkurencija Veci da se ne opusti.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Po meni mi imamo dva vrlo dobra mlada golmana, Vecu i Ćemana s tim što bi trebalo dovesti nekog starijeg čisto radi iskustva a i da se ovi naši ne opuste previše
. Još kad bi Stana uletio ih...

Ja mislim da smo mi zavrsili sa dolascima, ceka se jos taj 1-2 jer jos malo gotove pripreme u Međugorju to ce da proleti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne znam koliko je dobro više gomilati igrače jer i ovo je dosta, samo treba sve uigrati, to se vidjelo sa Brotnjom da fali uigranosti, previše je bilo srljanja. Ne pamtim da smo ikad doveli ovoliko igrača na pauzi a to smo nažalost bili prinuđeni. Na ljeto će biti druga priča. Mislim da je ovo dosta, pravi trener će od ovoga svašta napraviti ako šta da hoće.
Možda griješim ali u utakmici protiv Brotnja nisam vidio nikaka iskorak u pogledu organizacije igre, nadam se da nećemo opet igračima izmišljati pozicije. Ali ovo je tek prva pripremna, vidjećemo kako će ići ali bih volio da malo više eksperimentiše sa postavkom, ipak su ovo pripreme.
Možda griješim ali u utakmici protiv Brotnja nisam vidio nikaka iskorak u pogledu organizacije igre, nadam se da nećemo opet igračima izmišljati pozicije. Ali ovo je tek prva pripremna, vidjećemo kako će ići ali bih volio da malo više eksperimentiše sa postavkom, ipak su ovo pripreme.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ispala malom prilika i ima pola godine da je maksimalno iskoristi.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u Vasardu ! 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nekako mislim da je Veca u boljoj situaciji nego Seha sto je bio. Malo je branio u kupu, pa i neke ligaske tekme nakon crvenog Antolovicu u Sirokom. Pokazao je kvalitet i koliko se sjecam nije imao nekih kikseva. Uglavnom mislim da ce opravdati povjerenje, opravdati svoj talenat, ali pokazati jos jednom kako se kod nas radi ali i vjeruje nasoj djeci. Mislim da cemo za njega bolje pare uzeti nego za Sehu ali u komadu bez cekanja
.
Sretno Veca i vjerujemo u tebe!!!

Sretno Veca i vjerujemo u tebe!!!
-
- Kontakt:
Zatisje pred buru 

Jako i na treningu, niko se ne štedi. Definitivno nam treba još 2-3 igrača da bi Edis mogao ovo da uradi što je zamislio.
Bogme se odlično na treninzima radi 

prvih 11 mi otprilike imamo i u našoj situaciji je gotovo nemoguće dovesti nekoga ko bi iz prve postave izbacio amira, memiju, bekrića, zolu, stevanovića, kosorića, pa i tiaga i lendrića...idealno bi bilo još 1-2 sličnog kvaliteta zbog povreda i kartona.