Sumnjam, ne trosi uopste masne rezerve.High je napisao/la:Kasni li Saidu plaća?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sumnjam, ne trosi uopste masne rezerve.High je napisao/la:Kasni li Saidu plaća?
Fol neki bioritam, jesu KenChoo pitali za to.Lakoste je napisao/la:Bajo moj, ko ce platiti struju ako se nema za plata
Zasto zaboraviti,omladinci su uvijek u vrhu i redovno igraju za reprezentaciju.To znaci da ljudi s djecom rade korektno.SiouxLukavac je napisao/la:Znate li vi ko trenira omladince?
Da vas podsjetim:
Zaboravite omladince.
jes, al u qurcu!fks74 je napisao/la:Zasto zaboraviti,omladinci su uvijek u vrhu i redovno igraju za reprezentaciju.To znaci da ljudi s djecom rade korektno.SiouxLukavac je napisao/la:Znate li vi ko trenira omladince?
Da vas podsjetim:
Zaboravite omladince.
Poenta onog sto sam napisao je da Nedim treba raditi trenirati i nametnuti se Cali a ne ici po probama . ovi si izvukao iz konteksta te price . malo nespretno napisano s moje stranePitarBordo je napisao/la:Znači Čala misli da mali nije klasa?bordobijeli je napisao/la:stvarno mislite da ga Cala nebi koristio da je klasa
BABUKAMemara je napisao/la:![]()
bar ti ne bi trebao pušiti šuplju...valjda je poenta op i akademije izbaciti igrača....time se mjeri uspjeh...otišlo par jačih igrača na probe i trpe rezultati, nekoliko ih pozvano za repku, itd. a gledajući samo tabelu pojedinci bi vene rezali već....FrancescoTotti je napisao/la: jes, al u qurcu!
Ovo se slazem,poenta akademije i jeste da izbacuje igrace,a ne primarno da osvaja trofeje u omladinskim kategorijama.DenchiNL je napisao/la:bar ti ne bi trebao pušiti šuplju...valjda je poenta op i akademije izbaciti igrača....time se mjeri uspjeh...otišlo par jačih igrača na probe i trpe rezultati, nekoliko ih pozvano za repku, itd. a gledajući samo tabelu pojedinci bi vene rezali već....FrancescoTotti je napisao/la: jes, al u qurcu!![]()
![]()
Burberry46 je napisao/la:Super za uslove u kampu, reflektori i večernji trening
U pravim kampovima sok i cokoladice djabicaLakoste je napisao/la:Da li akademci uzimaju ove cokoladice na teku
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bordo10, bordobijeli, broj6, Direktorcic, Giuseppe1, Hamagara, HariTz, jurisicduska, Kyle88, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sanfrancisco, Velaxsa i 106 gostiju.