Ne moze bolje

NAPRIJED PLAVI ALE !!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ondje je Ćulum dobio udarac među noge, kad je stao i izgubio loptu...ali nije bitno.Monolog je napisao/la:Čestitke. Nadam se da će Željo na Grbavici odigrati kao i u ligaškom okršaju, dakle da će osvojiti duplu krunu. Gledao sam prvih pola sata i nisam mogao više.
Btw, ko je onaj "visonja" što je izgubio loptu kod prvog gola? Pa samo diže ruke i ne mrda se.
valjda Baljić, mozda Danska1921 je napisao/la:Protiv koga je ono Baho govorio Beslija, Beslija.. Bolic.. GOL !!! ?
Moze li mi neko naci link te utakmice ?
protiv Spanije u Zenici, 2006.1921 je napisao/la:Protiv koga je ono Baho govorio Beslija, Beslija.. Bolic.. GOL !!! ?
protiv spanije 1-11921 je napisao/la:Protiv koga je ono Baho govorio Beslija, Beslija.. Bolic.. GOL !!! ?
upravo.. mi lomimo protivnike na kraju utakmice, kada ovi ne mogu da potrce nikako...majestic24 je napisao/la:Zeljeznicar je fizicki jaci i to je to.
Zaboravio da napišeš posjed lopte 42:58 u korist PLAVE MAŠINEŽeljovac je napisao/la:Je li moguće da onaj Žarić(22) nije dobio crveni karton??? Prvo klizeći na Bešlijin članak, onda još jednan bezobrazluk za koji dobija žuti, pa Bešliju povlači za šorc u kontri, ništa, pa opet đonom na članak, ništa... Lik je imao imunitet.
Udarci prema golu: Mi 7, Borac 6
Udarci u okvir gola: Mi 2, Borac 3
Velid Spaho na kraju utakmice kaže: "Željezničar je mnogo više imao loptu u svom posjedu, a Borac je mnogo više šutirao u i uokvir gola!"
A da ne spominjem koliko je potencirao da nismo po golu ošutali, i to u vrijeme kad Borac doslovno nije mogao da iznese loptu sa svoje polovice.![]()
VIŠĆA, VOLIM TE I JA!!!
Je li moguće da Kerla čistu loptu dva puta zaredom izbija koljenom?Dobar je bio, ipak. Zgazili bismo ih da nismo onako plašljivo ušli u utakmicu. Ćulum je dobio po nozi kod njihovog gola, ali nije smio stajat' i čekat' da sudija svira faul. Nije ga dovoljno jako odalamio. Da nije bilo te "umne" greške, nikad ga ne bismo primili. Šehiću svaka čast! Savršena sigurnost!
Svraka prodao sve(5 lopti) i ekstra potez Brke što je uveo Višću. Bučan, Bešlija i Bekrić preopasni! Bekrić pravi majstor. Radovanović standardno korektan, kao i Bajić. Staniću svaka čast za pas za Mirsu kod gola. Egzekucija Edina perverzna! Popović dosta korisan, dobro se borio sam. Svidjelo mi se veoma i ono malo što je Perak odigrao. Dva vrlo kvalitetna posjeda lopte.
Slavlje naše klupe kod gola govori koliko im je bitna utakmica. Čola poludio!
Bila bi prava grehota da ovom Borcu pustimo ijedan trofej! Baš! Pogotovo što njih ne zanimaju titule ove zemlje![]()
Nacionalizam na nivou. Imao sam osjećaj da igramo protiv Srbije. Boja dresova, zastave, "živjela kraljevina...".
Nemoj da bi mi više neko rek'o da Lešinari samo Borcu pjevaju i da nisu nacionalisti!
Svi ćupovi u Dolinu ćupova!![]()
Hvala komšija samo si zaboravio još nešto.kupus army je napisao/la:Komsije cestitke,kup je vas.