Znaci igra JongVanTheMan je napisao/la:Nadam se da niko od nasih igraca nece zavrsiti sa slomljenom nogom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Znaci igra JongVanTheMan je napisao/la:Nadam se da niko od nasih igraca nece zavrsiti sa slomljenom nogom.
Ne znam , misli šta hoćeš ali citirao bih jednog idioma : "Njih XI , nas takođe toliko ... šanse su podjednake" .... Igrati najveći derbi sa igračem manje od prve minute je suicid . I ti bi da se složim .Valencia je napisao/la: A Ferdo? Ako je spreman, svakako je bolje rjesenje od Smolinga.
Ti se neces sloziti, al' imam neki osjecaj da bi Cica mog'o presuditi.
I ako bude igrao, Small neće igrati štopera, tu veliku prednost ima Jones. Moja želja je Jones na desnom beku a Rio i Vidara u sredini.Sir Matt je napisao/la: A Ferdinad k'o Ferdinand . Hodajući igra obranu i ne mora napraviti niti jedan faul za sezonu a svaku će utakmicu odraditi korektno . Ipak , zbog inih stvari sam za Smallinga . Ne želim ti reći kojih
@Thunderstruck, dijelim mišljenjeThunderstruck je napisao/la:I ako bude igrao, Small neće igrati štopera, tu veliku prednost ima Jones. Moja želja je Jones na desnom beku a Rio i Vidara u sredini.Sir Matt je napisao/la: A Ferdinad k'o Ferdinand . Hodajući igra obranu i ne mora napraviti niti jedan faul za sezonu a svaku će utakmicu odraditi korektno . Ipak , zbog inih stvari sam za Smallinga . Ne želim ti reći kojih
Znam prika šta ti je želja . Vidjeli smo sastav . Ili ti tek onako da te primjetim . Oke , poželio sam te .Thunderstruck je napisao/la: I ako bude igrao, Small neće igrati štopera, tu veliku prednost ima Jones. Moja želja je Jones na desnom beku a Rio i Vidara u sredini.
Sir Matt je napisao/la:Znam prika šta ti je želja . Vidjeli smo sastav . Ili ti tek onako da te primjetim . Oke , poželio sam te .Thunderstruck je napisao/la: I ako bude igrao, Small neće igrati štopera, tu veliku prednost ima Jones. Moja želja je Jones na desnom beku a Rio i Vidara u sredini.
Najbolji je bio sa klupe, tako da ga opet treba ubaciti pred kraj ako bude zagustilo... replika Solskjaera...majestic24 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da bi mogli zaigrati sutra Berbatov ili Owen...Chicarito me uopste nije odusevio ove sezone a imao je pun qrac prostora za to.
Slazem se sa ovim sastavom.Sir Matt je napisao/la::rolajzanje:Valencia je napisao/la: Smijesno je Siti stavljati u istu recenicu sa Barselonom
Prikane , to ne stoji u mom postu .
DDG
Jones Smalling Vidić Evra
Nani Fletcher Anderson Young
Welbeck Rooney
Eto ekipe za City . Najjače što se da izvest . Trenutno .
Zomby je napisao/la:Imam filing da ce ManU danas očepiti samo takotj. poniziti City...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.