Neutral je napisao/la: ↑18 jan 2025, 17:39
Odlicna utakmica, uspjeli su opet primiti dva gola na domacem terenu od ekipe koja je presla polovinu terena pet puta.
2/5
Leon i Joshua nose ekipu...what a time to be alive.
Kineski zid u veznom redu.
Druze, biti navijac znaci radost veselje, ljubav...(naravno sve to ako ti uhata smradina nije trener), a ti Bogami kao da se patis cijelo vrijeme, kao da mikroskopom gledas. Pa sta, ako su primili dva gola koga boli k za to kad su pobjedili, zasto bi ti to trebao biti glavni point ove utakmice. Igralo su odlicno stvarale sanse sijaset dobrih i odlicnih akcija, suteva iz daljeni, utrcavanja i ne zna se koja je bolja od dvije zadnje utakmice, meni licno ova druga zbog jacine protivnika. Ja bi rekao da imas neke probleme, ne znas da se radujes ako si vec navijac, samo neki crnjaci. Udji na forum, pohvali sto je dobro..a onda ako imas neke zamjerke reci i to, skontacemo da tezis perfekciji... ovako da samo tvoj post citam rekao bi da smo popusili zadnjih 10 utakmica i da smo danas izgubili 2:0. Nije to Boga mi zdravo druze, a ti kako hoces. Predlazem da drmnes par kruski, ili frtalj Remy Martina, malo ukoso suhovine i uzivaj u pasevima fudbalske igre, sto si nadrndan stalno.