1:0Sarajlijica1946 je napisao/la:Uzimamo ovo 3:1.miky_hz je napisao/la:Tomislav Cuic nam sudi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
1:0Sarajlijica1946 je napisao/la:Uzimamo ovo 3:1.miky_hz je napisao/la:Tomislav Cuic nam sudi
To sto nije odradio prioreme u turskoj pitaj calu a malac nigdje nije iso na probu nego se pregovaralo oko uslova uz dopustenje uorave klubabordobijeli je napisao/la:Bolje da je odradio pripreme u Turskoj i bio clan reprezentacije u kvalifikacijama nego sto hoda po ovim probama .ultrasegamega je napisao/la:Bio u West Ham-u.dadoprso je napisao/la:Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?
Sigurno ga Cala nije htio na pripremama.Primorac je napisao/la:To sto nije odradio prioreme u turskoj pitaj calu a malac nigdje nije iso na probu nego se pregovaralo oko uslova uz dopustenje uorave kluba
NetacnoPrimorac je napisao/la:Na incijativu kluba je isao da dogovori uslove i dogivorio je a to sto uprava trazi za njega ko da igra u ligi petice to je druga stvar a sro se tice priprema jedini odgovorni su u strutnom stabu jer je on bio ovdje cijelo vrijeme i treniri sa juniorima
Ne znam zasto Calu krivis Nedim je bio prikljucen pripremama prvoj ekipi . umjesto Turske on je bio na probi u Portugalu i naravno da ga sad cala ne koristi jer nije prosao pripreme . da li ga je klub poslao na probu ili je njegova odluka to ne znam uglavnom Cala je tu najmanje kriv . moje misljenje bolje mu je u Sarajevu da odigra 2-3 sezone pa onda vani , da se koncentrise na rad i treninge a manje da obilazi probe i prodaje se .Primorac je napisao/la:Na incijativu kluba je isao da dogovori uslove i dogivorio je a to sto uprava trazi za njega ko da igra u ligi petice to je druga stvar a sro se tice priprema jedini odgovorni su u strutnom stabu jer je on bio ovdje cijelo vrijeme i treniri sa juniorima
eto ti znas gdje je on i sta je radio momak je bio u Benfici da vide u kakvoj je stanu a u West Hamu da se pregovara oko uslova malo se bolje informisi a on se vratio iz portugala i bio je tu kad je prvi tim kreno na pripreme u tursku i mogli su ga povest ali nisu htjeli zato suti i bolje se informisiultrasegamega je napisao/la:Sigurno ga Cala nije htio na pripremama.Primorac je napisao/la:To sto nije odradio prioreme u turskoj pitaj calu a malac nigdje nije iso na probu nego se pregovaralo oko uslova uz dopustenje uorave klubaDaj Boga ti...
Jeste, isao je po probama, u Benficu i West Ham, nije ni igrao ni za juniore i to sigurno nije Calina krivica.
kad je prvi tim bio u turskoj nedim je bio u sarajevu i treniro sa juniorima i ne znam zbog ceg ga nisu poveli sa prvim timom, a to sto retardirana uprava pregovara mjesec dana sa benfikom to necemo govoritEvander je napisao/la:Kylian Mbappé 20.12.1998.
Nedim Hadzic 19.03.1999.
O cemu onda pricamo?
Jedan je dovoljno dobar da bude medju glavnim zvijezdama Lige Prvaka, drugi ne moze igari u najgoroj ligi u Europi?
Kao premlad, nije spream. Ma dajte molim vas.
Ja koliko znam napustio je pripreme i otisao u Portugal vise nije prikljucen prvom timu .sto? kako?zasto ?koga je pustio to ne znam . al znam da Nedim nije bio na spisku ni jedne reprezentacije , nije u prvom timu a ne vidim da nesto igra i za juniore .Primorac je napisao/la:Koliko puta moram ponoviti kad su bile pripreme u turskoj on je bio ovdje provjerite on i bilo koji junior nece odigrati ni min u prvom timu zato sto niko nema muda da ih stavlja u ekipu u vecini evropski klubova igraci od 18,19 god maltene su nosioci igre
tebi se neke stvari moraju crtati...nedim je napustio pripreme u prvoj sedmici i otiso je u portugal vratio se kad su nasi bili u citluku, on je treniro sa juniorima dok je prvi tim otiso za tursku(trebali su ga vodit ali nisu) poslije toga on igra za juniore par utakmica i za reprezentaciju(dao je go protiv srbije). izostavljen je sa spiska repke ne znam zbog cega i poslije tog otiso u london na pregovre i sad se ceka..a naša uprava jos pregovara sa benfikom cisto da znasbordobijeli je napisao/la:Ja koliko znam napustio je pripreme i otisao u Portugal vise nije prikljucen prvom timu .sto? kako?zasto ?koga je pustio to ne znam . al znam da Nedim nije bio na spisku ni jedne reprezentacije , nije u prvom timu a ne vidim da nesto igra i za juniore .Primorac je napisao/la:Koliko puta moram ponoviti kad su bile pripreme u turskoj on je bio ovdje provjerite on i bilo koji junior nece odigrati ni min u prvom timu zato sto niko nema muda da ih stavlja u ekipu u vecini evropski klubova igraci od 18,19 god maltene su nosioci igre
ne pametuj kad nista ne znas sta je i kako samo sutibordobijeli je napisao/la:Bolje da je odradio pripreme u Turskoj i bio clan reprezentacije u kvalifikacijama nego sto hoda po ovim probama .ultrasegamega je napisao/la:Bio u West Ham-u.dadoprso je napisao/la:Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 22 gosta.