moj uzor-S.G je napisao/la:Virsle u najavi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
moj uzor-S.G je napisao/la:Virsle u najavi
ledesma je napisao/la:Istina, nažalost.ThrillerHz je napisao/la:Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.
+10000pasica je napisao/la:Ko kaze da su najgori otjerani? Kantardzic je jos tu.
Mislim da nisu istrajni, ili su jeftini, kako god nije dobro.zlo87 je napisao/la:sta ti mislis?pasica je napisao/la:Inace se na tim skupstinama puno toga kaze, i tacno se sve iznese sta i kako dalje.
@zlo, nesto su ga prestali prozivati sa sjevera, sto li?
Jos davno meni rece iz tadasnjeg strucnog staba osoba, kad sam rekao da su Dino i Kusturica lopovi, kaze vjeruj, njih dvojica su najmanje zlo, ima jedan koji je najodgovorniji, al mi nije rekao ime. Kako stvari stoje taj najgori je i dalje u klubu...adem993 je napisao/la:+10000pasica je napisao/la:Ko kaze da su najgori otjerani? Kantardzic je jos tu.
Evander je napisao/la:Dino, Kustirica, Kantardzic, Valentin, Sabrina, peti, deseti, samo ce se smojenjiati. Vjecno ce se kriviti oni bivsi.
Pravi krivac je na drugom mjestu.
Ko dovodi ove gore pobrojane i ko ih drzi?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Mislim da ih ne dovodi onaj ko ih drži.Evander je napisao/la:Dino, Kustirica, Kantardzic, Valentin, Sabrina, peti, deseti, samo ce se smojenjiati. Vjecno ce se kriviti oni bivsi.
Istina je druzee, istina je sveeeeInspiracija je napisao/la:Ovo za akademiju nije istina...![]()
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Ma hajde Bgt i ako je istina a 99% da nije,mogu đeca i džabaluke igrat,sta im fali toplo im fino im imaju sta pojest,popit ode ponekad i Sabina dole kud ces bolje?Sabinho je napisao/la:Istina je druzee, istina je sveeeeInspiracija je napisao/la:Ovo za akademiju nije istina...![]()
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Ja se tebe sjecam kao osobu koja je stajala iza uprave kad je tek pocelo svo ono njesra. Covjek nije smio s tobom popricat o tome odmah si me nazivao pljuvacem, sta se to desilobordobijeli je napisao/la:Fora je sto mi i dalje vjerujemo u pricu o iskoraku i evropskom Sarajevu a covjeku koji upravlja klubom to uopste nije cilj . ja isto znam da plate kasne Akademcima koji imaju profi ugovore al Boze moj 2007 kad smo prvaci bili znala kasnit plata po 2 mjeseca prvotimcima pa na kraju titula . Moramo mi shvatiti da situacija nije lijepa kako neki zele predstaviti a daleko od toga da smo u raspadu ili nesto slicno , jednostavno smo prosjek lige . Eh sad koliko smo zadovoljni sto smo se prodali to je drugi par opanaka.
PUNACuNbx je napisao/la:Evander je napisao/la:Dino, Kustirica, Kantardzic, Valentin, Sabrina, peti, deseti, samo ce se smojenjiati. Vjecno ce se kriviti oni bivsi.