I kupio kondiciju ŽeljiTheManiacs je napisao/la:Nijaz brkovic pokvario onaj ku.rac sto pokazuje sudijsku nadoknadu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I kupio kondiciju ŽeljiTheManiacs je napisao/la:Nijaz brkovic pokvario onaj ku.rac sto pokazuje sudijsku nadoknadu
jest do tv prenosa jeSemPer_fi je napisao/la:Nije provokacija il nešto al ovo nije Željo o kojem se prića koji je jak i s lahkoćom uzima bodove...
Možda je to TV prenosa
nemoj da lupašsuntu jeu je napisao/la:Ćulum k'o da je prodao utakmicu,eto tako je igrao.1921 je napisao/la:Gledajte Culuma na Grbavici u drugoj utakmici
Ma vala iskreno bio je slab.Puno grešaka je napravio i jedna od njih nas košta, ali nema veze uvjeren sam da će u revanšu biti potpuno drugačije.crespo je napisao/la:nemoj da lupašsuntu jeu je napisao/la:Ćulum k'o da je prodao utakmicu,eto tako je igrao.1921 je napisao/la:Gledajte Culuma na Grbavici u drugoj utakmici
hahahahaha......nijaz pokvrio aparat,zeljo kupio kondiciju,i kupili sudiju...hahahasuntu jeu je napisao/la:I kupio kondiciju ŽeljiTheManiacs je napisao/la:Nijaz brkovic pokvario onaj ku.rac sto pokazuje sudijsku nadoknadu
Vidim ja da se tebi treba objasniti da je to stari sarajevski žargon za onoga koji je loše odigrao.crespo je napisao/la:nemoj da lupašsuntu jeu je napisao/la:Ćulum k'o da je prodao utakmicu,eto tako je igrao.1921 je napisao/la:Gledajte Culuma na Grbavici u drugoj utakmici
plavimomak je napisao/la:Ovo je sinoc nijaz platio golmanu Borca da se povrijedi,jer on da je branio odbranio bi sut Visce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1921 je napisao/la:Samo, onaj Sehic ima bolje reflekse i od mene![]()
Na pocetku drugog poluvremena spasio je cistu situaciju, i da smo tada primi gol, ne vjerujem da bi ovako sve zavrsilo.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Mamba21 i 173 gosta.