FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 19:36

Problem i jeste u tome sto ste vi najjveci seljaci i mesari u kompletnoj ligi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 19:40

Dirk je napisao/la:Problem i jeste u tome sto ste vi najjveci seljaci i mesari u kompletnoj ligi !
Koliko si me iznerviro glavom lupam o zid. A tastaturu sam vec polomio.

Jesi sretan ? :roll:
Al saltcityattack je moj idol.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 mar 2011, 19:46

Megamon je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Molio bih nekoga ko ima tačnu statistiku, da napiše koliko je ove sezone svirano penala za Sarajevo, a koliko protiv Sarajeva. Dobro bi bilo da se navedu i utakmice u kojima su svirani ti penali ZA i Protiv Sarajeva. Radi se o opkladi. Hvala unaprijed.
Svirani su penali za nas u utakmicama protiv Slavije(pogodio Arsenijevic),protiv Slobode(pogodio Arsenijevic),protiv Borca(fulio Arsenijevic) protiv Olimpica(pogodio Jahovic)

Ne mogu da se sjetim u kojoj su utakmici svirani penali protiv Sarajeva.
Velez ... Arsenijevic dao gol ...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 19:49

Ko vam je 1 golman,jel jovic?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2011, 19:50

scudetto je napisao/la:Ko vam je 1 golman,jel jovic?
Hamzic je prvi,ali Jovic je zadnju branio jel je Dino imao gresaka u nekim utakmicama...tako da nije bas siguran ni jedan ni drugi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 19:52

miky_hz je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Ko vam je 1 golman,jel jovic?
Hamzic je prvi,ali Jovic je zadnju branio jel je Dino imao gresaka u nekim utakmicama...tako da nije bas siguran ni jedan ni drugi
Aha ok hvala,ma cudan je jovic nekada ima tekmu ne mozes mu gola dati da ga yebes a opet s druge strane zna primiti sugave golove,barem je tako bilo dok je kod nas bio

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 20:07

Seljaci opet prave problem, daju oko 150 do 200 mjesta,a intersovanje je veliko kao i prosle godine s tim da oni opet prave sranje ali ovaj put ce se ici svim sredstvima da se stane u kraj seljakluku pred svako gostovanje u tom gradu.

To je sve lijepi strah, jer znaju ako nas dodje preko 500 sto ce i biti da se nece cuti ti sabani !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:10

Dirk je napisao/la:Seljaci opet prave problem, daju oko 150 do 200 mjesta,a intersovanje je veliko kao i prosle godine s tim da oni opet prave sranje ali ovaj put ce se ici svim sredstvima da se stane u kraj seljakluku pred svako gostovanje u tom gradu.

To je sve lijepi strah, jer znaju ako nas dodje preko 500 sto ce i biti da se nece cuti ti sabani !
Evo svi smo kupili megafone i svi cemo sad da ih koristimo. Cak smo zazidali ulaz u tribinu da nemozete uci.

Trebao bi biti sretan jer je sve to sto si rekao istina. :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 20:12

Hajde bolan cao sa ove teme, idi tamo gledaj onaj belaj iz Travnika :lol:

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 20:15

Poceraj ih Jogle :lol: Alene ebem ti zelju i nanu :lol: Joj gigant je,najgledajni snimak na youtobeu,ako ovako nastavi,nadamasit ce i Ekrema :lol:

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:16

Dirk je napisao/la:Hajde bolan cao sa ove teme, idi tamo gledaj onaj belaj iz Travnika :lol:
Da ne spamam vise. Ima na ovdje ljudi koji zele normalno da diskutuju. ;)

Uglavnom mi je drago da sam te usrecio. :roll:

A normalnim navijacima Sarajeva ljudima koji su bili na preko 5 meceva, bih sugestirao da se distanciraju od ove djece. Pomislice ko da ste svi nenormalni. ;)
Zadnja izmjena: UrbanBatalion, dana/u 10 mar 2011, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 20:17

Aldinn je napisao/la:Poceraj ih Jogle :lol: Alene ebem ti zelju i nanu :lol: Joj gigant je,najgledajni snimak na youtobeu,ako ovako nastavi,nadamasit ce i Ekrema :lol:
Nije nanu nego NENU 8-)

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 20:18

Dirk je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:Poceraj ih Jogle :lol: Alene ebem ti zelju i nanu :lol: Joj gigant je,najgledajni snimak na youtobeu,ako ovako nastavi,nadamasit ce i Ekrema :lol:
Nije nanu nego NENU 8-)
Nenu :lol: :lol: :lol: Joj giganta :lol: On im je maskota fukara :lol:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 mar 2011, 20:18

Colorado je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:@Colorado:

Mi smo tu najmanje krivi, treba se dignuti i reformisati Sport u TK.
Znam nedaj Boze ne govorim ja nista lose protiv navijaca slobode , nisu navijaci krivi . Krivi su ljudi u upravi i ljudi koji mogu a nece . U tome je fazon , ali stvarno mi je zao sto ovaj ''derbi'' ne moze proteci u normalnom tonu .. umjesto da pricamo o igracima , taktici , rezultatu .. nama se glava prica svodi na problem oko gostujucih navijaca na tusnju :roll: :cry: nazalost :(
Slažem se, umjesto da razgovaramo o taktici, prognozama, stilu igre i igračima, neki bespotrebno započinju provokacije i svađu,... To ne vodi ničemu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 mar 2011, 20:20

Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima 8-) )
P.S. Igral' Jogeeeeeee :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:25

dzenan01 je napisao/la:Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima 8-) )
Ako su ovo nenormalni uvjeti onda dođi ti i sagradi stadion po svojoj zelji sa normalnim uvjetima.

slika

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 mar 2011, 20:28

UrbanBatalion je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima 8-) )
Ako su ovo nenormalni uvjeti onda dođi ti i sagradi stadion po svojoj zelji sa normalnim uvjetima.

slika
Ne žalim se na uvjete već na preseravanje !
Sad mi ti reci : zašto tvoja uprava ne dozvoljava ulazak više od 200 navijača kad je i Čehaji jasno da ovdje može stati i više od 600 ??? :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 20:31

Care ovde ti 500 u vrh glave moze stati,pa sta vi mislite ako tako racunate koliki je onda kapacitet stadiona jedno 10 000 po tim vasim procjenama :roll:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 mar 2011, 20:31

Evo sad cemo mi otici do uprave i da vas puste da napunite ovaj gostujuci dio.... eto jestel zadovoljni sad ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:32

Dirk je napisao/la:
Poenta je u tome sto tu moze stati mnogo vise navijaca o 200 a ne dozvoljavate , hajde pocerajte malo upravu da nam to daju :lol:
Sto se nas tice mogu vam obezbjedit 1000 mjesta ali na zapadu. Druga stvar mi se ne pitamo za te stvari, i trece ne vidim zasto bi mi potjerali upravu da vam da vise mjesta. :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”