FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Problem i jeste u tome sto ste vi najjveci seljaci i mesari u kompletnoj ligi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Koliko si me iznerviro glavom lupam o zid. A tastaturu sam vec polomio.Dirk je napisao/la:Problem i jeste u tome sto ste vi najjveci seljaci i mesari u kompletnoj ligi !
Jesi sretan ?

Al saltcityattack je moj idol.
Velez ... Arsenijevic dao gol ...Megamon je napisao/la:Svirani su penali za nas u utakmicama protiv Slavije(pogodio Arsenijevic),protiv Slobode(pogodio Arsenijevic),protiv Borca(fulio Arsenijevic) protiv Olimpica(pogodio Jahovic)avlami97 je napisao/la:Molio bih nekoga ko ima tačnu statistiku, da napiše koliko je ove sezone svirano penala za Sarajevo, a koliko protiv Sarajeva. Dobro bi bilo da se navedu i utakmice u kojima su svirani ti penali ZA i Protiv Sarajeva. Radi se o opkladi. Hvala unaprijed.
Ne mogu da se sjetim u kojoj su utakmici svirani penali protiv Sarajeva.
Ko vam je 1 golman,jel jovic?
Hamzic je prvi,ali Jovic je zadnju branio jel je Dino imao gresaka u nekim utakmicama...tako da nije bas siguran ni jedan ni drugiscudetto je napisao/la:Ko vam je 1 golman,jel jovic?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aha ok hvala,ma cudan je jovic nekada ima tekmu ne mozes mu gola dati da ga yebes a opet s druge strane zna primiti sugave golove,barem je tako bilo dok je kod nas biomiky_hz je napisao/la:Hamzic je prvi,ali Jovic je zadnju branio jel je Dino imao gresaka u nekim utakmicama...tako da nije bas siguran ni jedan ni drugiscudetto je napisao/la:Ko vam je 1 golman,jel jovic?
Seljaci opet prave problem, daju oko 150 do 200 mjesta,a intersovanje je veliko kao i prosle godine s tim da oni opet prave sranje ali ovaj put ce se ici svim sredstvima da se stane u kraj seljakluku pred svako gostovanje u tom gradu.
To je sve lijepi strah, jer znaju ako nas dodje preko 500 sto ce i biti da se nece cuti ti sabani !
To je sve lijepi strah, jer znaju ako nas dodje preko 500 sto ce i biti da se nece cuti ti sabani !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Evo svi smo kupili megafone i svi cemo sad da ih koristimo. Cak smo zazidali ulaz u tribinu da nemozete uci.Dirk je napisao/la:Seljaci opet prave problem, daju oko 150 do 200 mjesta,a intersovanje je veliko kao i prosle godine s tim da oni opet prave sranje ali ovaj put ce se ici svim sredstvima da se stane u kraj seljakluku pred svako gostovanje u tom gradu.
Trebao bi biti sretan jer je sve to sto si rekao istina.

Hajde bolan cao sa ove teme, idi tamo gledaj onaj belaj iz Travnika 

Poceraj ih Jogle
Alene ebem ti zelju i nanu
Joj gigant je,najgledajni snimak na youtobeu,ako ovako nastavi,nadamasit ce i Ekrema 

- UrbanBatalion
- Kontakt:
Da ne spamam vise. Ima na ovdje ljudi koji zele normalno da diskutuju.Dirk je napisao/la:Hajde bolan cao sa ove teme, idi tamo gledaj onaj belaj iz Travnika

Uglavnom mi je drago da sam te usrecio.

A normalnim navijacima Sarajeva ljudima koji su bili na preko 5 meceva, bih sugestirao da se distanciraju od ove djece. Pomislice ko da ste svi nenormalni.

Zadnja izmjena: UrbanBatalion, dana/u 10 mar 2011, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nije nanu nego NENUAldinn je napisao/la:Poceraj ih JogleAlene ebem ti zelju i nanu
Joj gigant je,najgledajni snimak na youtobeu,ako ovako nastavi,nadamasit ce i Ekrema

NenuDirk je napisao/la:Nije nanu nego NENUAldinn je napisao/la:Poceraj ih JogleAlene ebem ti zelju i nanu

Slažem se, umjesto da razgovaramo o taktici, prognozama, stilu igre i igračima, neki bespotrebno započinju provokacije i svađu,... To ne vodi ničemu.Colorado je napisao/la:Znam nedaj Boze ne govorim ja nista lose protiv navijaca slobode , nisu navijaci krivi . Krivi su ljudi u upravi i ljudi koji mogu a nece . U tome je fazon , ali stvarno mi je zao sto ovaj ''derbi'' ne moze proteci u normalnom tonu .. umjesto da pricamo o igracima , taktici , rezultatu .. nama se glava prica svodi na problem oko gostujucih navijaca na tusnjuAulleTa je napisao/la:@Colorado:
Mi smo tu najmanje krivi, treba se dignuti i reformisati Sport u TK.![]()
nazalost
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima
)
P.S. Igral' Jogeeeeeee

P.S. Igral' Jogeeeeeee

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Ako su ovo nenormalni uvjeti onda dođi ti i sagradi stadion po svojoj zelji sa normalnim uvjetima.dzenan01 je napisao/la:Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima)
P.S. Igral' Jogeeeeeee

Ne žalim se na uvjete već na preseravanje !UrbanBatalion je napisao/la:Ako su ovo nenormalni uvjeti onda dođi ti i sagradi stadion po svojoj zelji sa normalnim uvjetima.dzenan01 je napisao/la:Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima)
P.S. Igral' Jogeeeeeee
Sad mi ti reci : zašto tvoja uprava ne dozvoljava ulazak više od 200 navijača kad je i Čehaji jasno da ovdje može stati i više od 600 ???

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Care ovde ti 500 u vrh glave moze stati,pa sta vi mislite ako tako racunate koliki je onda kapacitet stadiona jedno 10 000 po tim vasim procjenama 

Evo sad cemo mi otici do uprave i da vas puste da napunite ovaj gostujuci dio.... eto jestel zadovoljni sad ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Sto se nas tice mogu vam obezbjedit 1000 mjesta ali na zapadu. Druga stvar mi se ne pitamo za te stvari, i trece ne vidim zasto bi mi potjerali upravu da vam da vise mjesta.Dirk je napisao/la:
Poenta je u tome sto tu moze stati mnogo vise navijaca o 200 a ne dozvoljavate , hajde pocerajte malo upravu da nam to daju

Trenutno korisnika/ca: Armija1987, atomskaNavika, Austinpowers, Blackwargreymon, bordobijeli, Gomis99, Haksss, imekorisnicko, LegendKiller, mosarajvosa83, NazorUso, riki46, Riziko, ronaldo99, sekac i 129 gostiju.