FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

svejedno
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la svejedno » 09 dec 2012, 20:59

Mislim da nema nista od PL BIH u Tuzli bar ovog proljeca.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 dec 2012, 21:07

SaltCityAttack je napisao/la:vama kad neide od ruke onda ili vam Zenicani ili vam Tuzlaci psuju M......E.. sramota za vas sto sami to trpate nekima u usta...prvo mi imamo nasu Kapiju nevidim razloga da neko od nas to psuje ..ako vam je neko to tamo rekao sa one tamo tribine gdje su simpatizeri ja neznam, ali da je neko iz grupe gdje su Fukare nema sanse.. ali s obzirom da znam sta se pisalo 1997 godine u novinama kako smo mi pjevali 'HEJ SLOVENI" onda znam da je i to vasa propaganda sa kojom se sluzite.....mi smo te 1997 recimo pjevlai parolu "DRZAVA TUZLA" onako cisto onako provokacija, ali kako su to vasi mediji prenjeli mi smo jugosloveni koji pjevaju himnu jugoslavije :).. fakat sramota cista propaganda ...ja to nikad cuo na tribini nisam niti me je neko mogao nagovorit da to pjevam pa cak i iz provokacije ... ali kazme vasa sramota cime se sluzite
Znam ja sta se uzvikivalo i u Tuzli i u Zenici.. U Zenici sam bio i svjedok i od tada mi se gade.. Mrznja prema gradu Sarajevu i jeste ono sto vas je zblizilo i kao gradove, klubove te kao navijacke skupine.. Uzivajte.. Necu vam vise smetati..
BUDI ŽELJO !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 dec 2012, 21:10

svejedno je napisao/la:Mislim da nema nista od PL BIH u Tuzli bar ovog proljeca.
Razlog ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 09 dec 2012, 21:18

Iz Olimpica nece da ulaze u sukobe sa bilo kojom stranom a okupljanje ekipe im je valjda uskoro.Boje se da ce jos oni biti krivi I optuzeni za bilo kakva desavanja u i oko Slobode.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 dec 2012, 21:20

champions1921 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:vama kad neide od ruke onda ili vam Zenicani ili vam Tuzlaci psuju M......E.. sramota za vas sto sami to trpate nekima u usta...prvo mi imamo nasu Kapiju nevidim razloga da neko od nas to psuje ..ako vam je neko to tamo rekao sa one tamo tribine gdje su simpatizeri ja neznam, ali da je neko iz grupe gdje su Fukare nema sanse.. ali s obzirom da znam sta se pisalo 1997 godine u novinama kako smo mi pjevali 'HEJ SLOVENI" onda znam da je i to vasa propaganda sa kojom se sluzite.....mi smo te 1997 recimo pjevlai parolu "DRZAVA TUZLA" onako cisto onako provokacija, ali kako su to vasi mediji prenjeli mi smo jugosloveni koji pjevaju himnu jugoslavije :).. fakat sramota cista propaganda ...ja to nikad cuo na tribini nisam niti me je neko mogao nagovorit da to pjevam pa cak i iz provokacije ... ali kazme vasa sramota cime se sluzite
Znam ja sta se uzvikivalo i u Tuzli i u Zenici.. U Zenici sam bio i svjedok i od tada mi se gade.. Mrznja prema gradu Sarajevu i jeste ono sto vas je zblizilo i kao gradove, klubove te kao navijacke skupine.. Uzivajte.. Necu vam vise smetati..
ja govorim za grupu kao Fukare nikad nisam cuo niti je ikad od nas to poteklo..ja neznam sta se tamo desavalo na onoj strani izmedju vas i simpatizera ..od Fukara sigurno nisi koja ce ba budala to uzvikivat neznam samo kojem idiotu to pada na pamet...nemozes suditi svima zbog pojedinca kojeg si cuo tu ublizini vas....Ja mrznju prema sarajevu nemam nemam razloga pola familije mi je iz tog grada, a to je nas glavni grad sto postujem, ali da sportski rivalitet je svakako prisutan i tu vas svakako mrzimo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 dec 2012, 21:29

svejedno je napisao/la:Iz Olimpica nece da ulaze u sukobe sa bilo kojom stranom a okupljanje ekipe im je valjda uskoro.Boje se da ce jos oni biti krivi I optuzeni za bilo kakva desavanja u i oko Slobode.
Pretpostavljao sam. Ne zele doci grlom u jagode.
U Slobodi ima jos izgleda nerasciscenih i nejasnih stvari sto se tice fuzije. Ako se vratimo na pocetak price o fuziji govorio sam da ce biti djabahljebarosa koji ce to opstruirati, jer nece zeliti da se maknu od izvora prihoda, a da ne rade nista. Nekima nije jasno da moraju otici.
Sa druge strane mislim ako se to ne dogodi ove zime da je zapecaceno sa fuzijom.
Sta je sa prijedloga ljudi iz Zeljeznicara, Zuje da naprave fuziju sa Olimpicom... Jel to jos aktuelno?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 09 dec 2012, 21:32

Vjeruj da ne znam,poznato mi je da se okrecu ekipi i pripremama.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 dec 2012, 21:36

svejedno je napisao/la:Vjeruj da ne znam,poznato mi je da se okrecu ekipi i pripremama.
Hvala.
Ako propadne fuzija Olimpica i Slobode bice velika steta. Mislim da su i jedni i drugi sazreli bili za to i imali najpogodnije tlo da prerastu u jak i renomiran klub.
Mislim da to zbog par dupeglavaca ne teba propustiti. Javnost je vecinom za fuziju i stvaranje jakog kluba, bez onih koji su naviki na guzovacu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 dec 2012, 21:40

Probisvjet je napisao/la:
svejedno je napisao/la:Iz Olimpica nece da ulaze u sukobe sa bilo kojom stranom a okupljanje ekipe im je valjda uskoro.Boje se da ce jos oni biti krivi I optuzeni za bilo kakva desavanja u i oko Slobode.
Pretpostavljao sam. Ne zele doci grlom u jagode.
U Slobodi ima jos izgleda nerasciscenih i nejasnih stvari sto se tice fuzije. Ako se vratimo na pocetak price o fuziji govorio sam da ce biti djabahljebarosa koji ce to opstruirati, jer nece zeliti da se maknu od izvora prihoda, a da ne rade nista. Nekima nije jasno da moraju otici.
Sa druge strane mislim ako se to ne dogodi ove zime da je zapecaceno sa fuzijom.
Sta je sa prijedloga ljudi iz Zeljeznicara, Zuje da naprave fuziju sa Olimpicom... Jel to jos aktuelno?
Znas li mozda koju trenutno duznost obnasa Zujo u Zeljeznicaru?? Niti jednu.. Zujo je jedan od odgovornijih sto se Amar vratio u Zelju i to mu je jedino dobro koje je uradio.. Sto se tice njegovih ostalih nastupa uglavnom su se svodili na lupanje svakojakih nebuloza..
BUDI ŽELJO !!!

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 09 dec 2012, 21:42

Slazem se i bilo je dobro rjesenje za fudbal u cjelini.Veliki region dobija sto mu nedostaje a mali klub sebe prepoznaje u novoj sredini.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 dec 2012, 21:53

svejedno je napisao/la:Slazem se i bilo je dobro rjesenje za fudbal u cjelini.Veliki region dobija sto mu nedostaje a mali klub sebe prepoznaje u novoj sredini.
Ideja je svakako odlicna.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 dec 2012, 21:55

Probisvjet je napisao/la:
svejedno je napisao/la:Slazem se i bilo je dobro rjesenje za fudbal u cjelini.Veliki region dobija sto mu nedostaje a mali klub sebe prepoznaje u novoj sredini.
Ideja je svakako odlicna.
Dobro bi bilo da se ova fuziaj ostvari,pa da imamo jaku Slobodu,ali dobro bi bilo i da opstina Novi grad pocne ulagati u neki drugi klub.
Jer stvarno glupo je da tolika opstina nema svoj klub u Premijer Ligi.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 09 dec 2012, 21:56

Ocigledno je sve palo u vodu,par dana nema nikakvih info da se potvrde svi oni "dogovori",bas suprotno od toga,ovoga sam se i pribojavao :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 dec 2012, 22:09

http://www.druga.tv/info/10865" onclick="window.open(this.href);return false;

Hoće li meni neko objasnit kako Muharemagić, Šečer i Kovačević kao članovi UO i predsjednik skupštine FK Sloboda pregovaraju, rade i štite interese omladinske škole????????????
Kakooooooooooooooooooo????????????????????????

Tko je ove retarde ovlastio da budu u pregovaračkom timu????????????????????????????????????????

Tko je uopšte ovog retarda postavio na mjesto predsjednika skupštineeeeeeeeeeeeeee????????????????
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 dec 2012, 22:18

zlajci je napisao/la:http://www.druga.tv/info/10865

Hoće li meni neko objasnit kako Muharemagić, Šečer i Kovačević kao članovi UO i predsjednik skupštine FK Sloboda pregovaraju, rade i štite interese omladinske škole????????????

Tko je ove retarde ovlastio da budu u pregovaračkom timu????????????????????????????????????????

Tko je uopšte ovog retarda postavio na mjesto predsjednika skupštineeeeeeeeeeeeeee????????????????
pa to su ti te legende i k.a.r.i.n.e....koji su to dzabojedi to je da se film snimi..stoka..sve do jednog...ono ce da brine o Slobodi....sa ovim patkarima smo decenijama zakucani u mjestu...vidjet cete
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 dec 2012, 22:19

Bože moj dragi šta se ćovjek napriča i osta živ.
Ne možemo da se konsolidiramo godinama, ispali iz lige...a sada on kaže što da ne i dvije Slobode u Premijer ligi...Ovaj frajer fakat nije normalan i ako je njegov IQ veći od 70 onda stvarno ne znam :roll:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 dec 2012, 22:21

staragarda je napisao/la:

pa to su ti te legende i k.a.r.i.n.e....koji su to dzabojedi to je da se film snimi..stoka..sve do jednog...ono ce da brine o Slobodi....sa ovim patkarima smo decenijama zakucani u mjestu...vidjet cete
Ko što momci na Slatini kaže "samoprozvane" legende!!!
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 dec 2012, 22:22

a jbg i da propadne razumio bih Gracicevu stranu....1. ne razumijemo pravni osnov da PRAVA fuzija moze tek na ljeto a da sad mora ova sa 1919 pa tek na ljeto sa pravom Slobodom al da bi to trebalo shvatit i podrzat taj klub do ljeta...2.nedamo gasenje kluba- ok ljudi ponude klub u premijer ligi i ovaj klub u prvoj ligi federacije do kraja sezone pa onda fuziju,...3. onda mi necemo dva kluba u dvije lige jer cemo podrzavat "nasu" Slobodu, a ne ovu u premijer ligi,.... 4. onda "legende" i interesne grupe grebatora koji su se uplaisili da im ode izvor prihoda vide da imaju podrsku navijaca po pitanju 2 kluba pa i oni hoce 2 kluba da i dalje mogu zaradjivati( a ustvari mole boga da propadne fuzija)..

i ko bi zdrave pameti tu ulozio svoje pare,pojedinci optereceni historijom, nedaju gasenje a to nam je neminovnost kako god, drugi koriste njihovu naivnost i hoce 2 Slobode da bi mogli zaradjivat , treci mole boga da im se problem Slobode skine s vrata pa kako god , 1001 struja postoji koja salta masu kako hoce a masa se prima ne shvatajuci da svako gleda svoj dzep i boli ga q za Slobodom.

Sloboda je utopljenik na samrti kojem je pruzena ruka spasa i sad je taj utoljenik umjesto da zgrabi sansu svim silama poceo da uslovljava, nemoj mi lijevu ruku, daj mi desnu, eh sad necu desnu mozel obje ikako, joj necu tvoju ruku cekam da mi neko drugi pruzi ruku i dok se taj utopljenik skonta ljudi ce dignut ruke od njeg i poslat ga pod vodu ;)

nama je gasenje i sa fuzijom i bez fuzije , jer ako ovo odbijem za Slobodu ce brinut jedino nas 300-400 navijaca i ovi sto im je Sloboda izvor prihoda i koji je deru vec godinama, nece ni opcina vise i gotovo je to i bi- shut down.

eh sad mozemo da biram shut down sa sacuvanom historijom od ljeta i vjerovatno Evropom( a u medjuvremenu da podrzimo klub Sloboda Olimpic u premijer ligi)ili shut down i 5.liga sa klubom od kojeg su svi digli ruke osim ovih koji ce ako ostanu u njemu i ako se oprosti dug od 5-6 miliona za 4-5 godina napraviti isti dug ako ne i veci ;)

bojim se da nam je ponudjen spas, al da smo mi poceli srat i uslovljavat do te mjere da bi i ja odustao..tim sto nedamo NEIZBJEZNO GASENJE ili se ne mozemo strpiti do ljeta ako treba i sa A i B ekipom pomazemo samo ovim sto su jedvadocekali da traze 2 Slobode, ovim sto se grebu od Slobode a nikako klubu...

je.e se Gracica on ce sa svojim parama otic nedje drugo, je.e se Jasmina i SDP-a oni ce rec pokusao sam , sve sam im nasao oni lopovi nece i vise im nedam ni marke- i upravu je covjek i svi ce im povjerovat--oni dobivaju kako god okrenes...

samo 2 strane ovdje mogu dobiti ili izgubiti nesto, mi navijaci mozemo dobiti evropski klub, a izgubiti malo historije do ljeta i strpit se sa 2 kluba u kranjoj nuzdi, dok "legende" mogu izgubiti zaradu i izvor prihoda vec godinama ili dobiti klub koji ce i dalje grebati, a prodavati "Muda pod bubrege" da su sacuvali historiju ..samo te 2 strane imaju sta da izgube, a sto je najgore "Legende" su toliko mudre da nas privlace na svoju stranu time da mi kao gubimo nesto vise nego sto dobivamo dok ustvari fuzijom samo oni gube, a mi to nikako ne kontamo...i dok skontamo kakvu smo priliku imali ode Gracic u Bihac, ode Sloboda u 5.ligu a mi ostadosmo sa igracima koji placaju da igraju i hvataju se za q prema navijacima ;) tako nam i treba kad uslovljavamo i ne kontamo sta je bolje za nas te padamo na svaciju pricu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 dec 2012, 22:24

Proganja me lik...evo ga na federalnoj :lol:
tuzlanska Sloboda

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 dec 2012, 22:28

zlajci je napisao/la:Proganja me lik...evo ga na federalnoj :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: nasmija me pravo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.