NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dali je istina da je sutra u tramosnici trening utakmica mozel neko potvrdit tu informaciju
Matija Katanec nam ispred nosa iz Gradine ode u Radnik,a iz Radnika u Zrinjski, a Zrinjski inkasira 200.000 evra zbog transfera u Italiju.Da,Matija je bio igrač u pravom smislu i kao takav nije ulazio u kalkulacije stare uprave.Jbg.ko zna zna,on i ima i imat će.
eh, da su ovi ljudi bili kada su bile pare mi bi vjerovatno i Evropu igrali,kada se samo sjetim kakvi su sve igrači prošli kroz Zvijezduvatreni je napisao/la:Matija Katanec nam ispred nosa iz Gradine ode u Radnik,a iz Radnika u Zrinjski, a Zrinjski inkasira 200.000 evra zbog transfera u Italiju.Da,Matija je bio igrač u pravom smislu i kao takav nije ulazio u kalkulacije stare uprave.Jbg.ko zna zna,on i ima i imat će.

nije sutra, vec u cetvrtak u 14hmoranjak je napisao/la:Dali je istina da je sutra u tramosnici trening utakmica mozel neko potvrdit tu informaciju
Pozdrav komšije.Može li neko ukratko o Zoranu Ćurguzu koji je bio trener Zvijezde.Interesuje me šta da očekujemo u Gračanici poslije Fude Grbešića
.

Trener je jasno rekao da ne zeli da igraci defiliju kroz Zvijezdu, nema vise kao nekada 20-30 000km za polu sezonu, to nek bud svima jasno, izgleda da ce se uspjeti uprava i klub dogovoriti sa Jakovljevicem koji je bio stavio astronomsku cifru na svoj potpis. Trener sa Hamzom i ljudima u upravi radi pravi posao, zato pustite ih, bitno je da su ostali igraci dosao je Jankovic ja mislim da se tako zove i Crne Gore bek, Brazilac takoder znaci nebi prevalili toliki put da to nisu igraci za Zvijezdu, gledajte realno. Biti ce ovo sve dobro vjerujte mi.
Nista specijalno vjeruj po meni je najgori trener koji je bio u Zvijezdi moje licno misljenjeForlan je napisao/la:Pozdrav komšije.Može li neko ukratko o Zoranu Ćurguzu koji je bio trener Zvijezde.Interesuje me šta da očekujemo u Gračanici poslije Fude Grbešića.
Najgori trener sto je bio u Zvijezdi i po meni.Forlan je napisao/la:Pozdrav komšije.Može li neko ukratko o Zoranu Ćurguzu koji je bio trener Zvijezde.Interesuje me šta da očekujemo u Gračanici poslije Fude Grbešića.
http://nkzvijezda.com/press-20-01-2015- ... ic-ristic/" onclick="window.open(this.href);return false;
- theboss_RD07
- Kontakt:
Najgori rezultat imao u Zvijezdi, ali nije najgori trener. Nije imao dovoljno vremena nit materijala da nesto posebno napravi kod nas.Dzin je napisao/la:Najgori trener sto je bio u Zvijezdi i po meni.Forlan je napisao/la:Pozdrav komšije.Može li neko ukratko o Zoranu Ćurguzu koji je bio trener Zvijezde.Interesuje me šta da očekujemo u Gračanici poslije Fude Grbešića.
Ali kako god, od Fude je bolji 3 puta, definitivno.
⭐
Hvala vam na info,tako sam i predpostavljao
isto tako je prošao u Modriči,Proleteru i Slogi.

curguz je prvo covjek pa onda trener.iznenadicete se mnogi kada krene liga.ja sam ubijeden da cete biti bolji nego dosadForlan je napisao/la:Hvala vam na info,tako sam i predpostavljaoisto tako je prošao u Modriči,Proleteru i Slogi.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Iskreno zavidim vam jer imate ubjedljivo najboljeg trenera u ligi. Sretno u nastavku sezone.
"Welcome to prime time, bitch!"
-
- Kontakt:
Nije Curguz los trener jedna bitna stvar koju ljudi zamenaruju a to je atmosvera u klubu Zvijezda je tada bila u svakom padu tako da je se on samo tu uklopio .Tako da od kluba i ambicija zavisit ce i njegov rad.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
[youtube][/youtube]
šegrtovu sliku ko titu okačiti o zid
nisam znao da je "krba"preuzeo juniore...a šta reći za Petra negoemir_dj je napisao/la:[youtube][/youtube]

- theboss_RD07
- Kontakt:
Eto dobili i mi svoj pdf ... 
Napravio sam par tema, dodajte i vi koju i eto

Napravio sam par tema, dodajte i vi koju i eto
⭐
zahvaljujem se adminu 

-
- Kontakt:
Citam maloprije forum i cisto iz radoznalosti udjem na vasu temu i hajd da napisem nesto u vezi tri momka koja su dosla iz Zenice
S obzirom da sam pratio momke u posljednje vrijeme , posebno Talica garantujem vam da ce biti pojacanja za vas klub
Cuo sam da su sto se tice fizicke spreme ispred pojedinih igraca Zvijezde. Iz pouzdanih izvora znam da ih je u Zenici trenirao ni manje ni vise nego bivsi olimpijac Elvir Krehmic. Sto se tice fudbalskog znanja , vjerujem da vam mogu pomoci da izborite opstanak
Ako vam treba jos informacija o njima slobodno pitajte
Pozz iz Zenice ...

S obzirom da sam pratio momke u posljednje vrijeme , posebno Talica garantujem vam da ce biti pojacanja za vas klub

Ako vam treba jos informacija o njima slobodno pitajte

Hvala ti na inf jer ovi momci su za nas nepoznanica oni nisu jos potpisali a vidjet cemo sta ce biti kako ce sef odlucitiFabregas444 je napisao/la:Citam maloprije forum i cisto iz radoznalosti udjem na vasu temu i hajd da napisem nesto u vezi tri momka koja su dosla iz Zenice![]()
S obzirom da sam pratio momke u posljednje vrijeme , posebno Talica garantujem vam da ce biti pojacanja za vas klubCuo sam da su sto se tice fizicke spreme ispred pojedinih igraca Zvijezde. Iz pouzdanih izvora znam da ih je u Zenici trenirao ni manje ni vise nego bivsi olimpijac Elvir Krehmic. Sto se tice fudbalskog znanja , vjerujem da vam mogu pomoci da izborite opstanak
![]()
Ako vam treba jos informacija o njima slobodno pitajtePozz iz Zenice ...
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.