izvinjavam se, meni se ucinilo da na grafici na pocetku tekme nisam vidio njegovo ime. dobro je odigro svaka cast. Mesa bi mu trebao dati malo vecu minutazu mogo je lagano njega ubaciti umjesto lulica u prvih 11.franklampard8 je napisao/la:Na klupi jeHordas19xx je napisao/la:Opet nema dulje ni na klupi u repki.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Djecak koji raste, zavolio te tad!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ni prvi ni posljednji koji je svugdje valjao, samo u Sarajevu nije. Sjetimo se i Hebibovica, dok mu ne nadjose pravu poziciju nigdje ga nije bilo. Isto tako vjerujem i za Andjusica. Jos uvijek je mlad, treba na vrijeme reagovati inace ce bit kasno.Evander je napisao/la: Postoje igraci kojima neki sistem odgovara, neki ne.
A prazan gol su fulali Messi i Ronaldo. To nije nikakav dokaz da je neko dobar igrac ili ne.
Cinjenica, Andjusic je bio medju najboljim u svim kategorijama i svugdje gdje je igrao. Samo kod nas izgleda kao amater.
1946~
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1Evander je napisao/la:Ili momka ne znaju koristiti na pravi nacin?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
uz to bih dodao da je neopravdano od pocetka polusezone uzet ma zub
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
-
- Kontakt:
zna li iko šta je sa hadzićem?dokle je sa tom sagom?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Odustao od fudbala.nukleusmember je napisao/la:zna li iko šta je sa hadzićem?dokle je sa tom sagom?
VVVBK
Posvetio se skoli.
Biće da je ovo najbliže istini. Momak je bio ponajbolji igrač pored Mihojevica u njihovoj generaciji. Mislim da treba ovog momka istrpiti neko vrijeme i ako Bog da biću od njega nešto.Evander je napisao/la:Ili momka ne znaju koristiti na pravi nacin?
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dulja onako. Moze i bolje 
Ali kad je igrao sa 90% igraca koji su tu prvi put zajedno, pa je i ocekivano da se puno grijesi..
Ono sto je bitno, bez povreda (nezz za Liivaka), sad pripreme za Radnik!!!
PS. Andjusic je po prirodi krilo, a kod nas je saltan u fazonu; samo da zakrpi dje treba. Jbg, tako se ne moze steci neka konstanta. Uz to, Lihtenstajn nije ozbiljna ekipa...svi su danas izgledali ekstra.

Ali kad je igrao sa 90% igraca koji su tu prvi put zajedno, pa je i ocekivano da se puno grijesi..
Ono sto je bitno, bez povreda (nezz za Liivaka), sad pripreme za Radnik!!!
PS. Andjusic je po prirodi krilo, a kod nas je saltan u fazonu; samo da zakrpi dje treba. Jbg, tako se ne moze steci neka konstanta. Uz to, Lihtenstajn nije ozbiljna ekipa...svi su danas izgledali ekstra.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ljudi Boziji igrali su protiv zanatlija. Ti ne znaju igrati u formaciji kamoli nesto vise.Chlan je napisao/la:Biće da je ovo najbliže istini. Momak je bio ponajbolji igrač pored Mihojevica u njihovoj generaciji. Mislim da treba ovog momka istrpiti neko vrijeme i ako Bog da biću od njega nešto.Evander je napisao/la:Ili momka ne znaju koristiti na pravi nacin?

- hzzavidovici
- Kontakt:
Gledao sam U-21 uživo najviše zbog naših momaka, žao mi je Advana jer mislim da je mogao bolje nego kapiten iz 2. Danske lige, po meni najlošiji. Nemanja odigrao predobro dok je imao snage, onda ga Marinović izvukao iz igre. Marko je na početku imao jednu grešku a ostalo je bilo ok. Veza kod mlade reprezentacije je NATO, Gojak Redžić i Hadžiahmetović. A najviše me oduševio lijevi bek, Ćivić znam da igra u Češkoj. Treba ga zapratiti, bolji je nego ovi naši bar po mom ukusu.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- franklampard8
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Civic je kao i Bekic, fullback. Igra po potrebi LM/LB. Kao Hajradinovic nekad...
Jos 4 dana!
Usitnilooo
Jos 4 dana!

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce nam sretan ovaj vecernji termin. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Orangina85
- Kontakt:
Je li zadnja nocna bila protiv gladbacha?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da jeste.Orangina85 je napisao/la:Je li zadnja nocna bila protiv gladbacha?
Zrinja prošle sezone, kad smo izgubili 0:1, je bila noćna ako se ne varam.MortemHz je napisao/la:Mislim da jeste.Orangina85 je napisao/la:Je li zadnja nocna bila protiv gladbacha?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zar nismo igrali sad sa Zrinjskim noćni termin?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo sad sam pregledao karte, sa Zrinjskim smo igrali u 19 i 45 ove sezone i to je to.skoroalen je napisao/la:Zrinja prošle sezone, kad smo izgubili 0:1, je bila noćna ako se ne varam.MortemHz je napisao/la:Mislim da jeste.Orangina85 je napisao/la:Je li zadnja nocna bila protiv gladbacha?
- Orangina85
- Kontakt:
Jeste, dobro si...2:0 kad smo uzeli. To mi je bilo prije 100 godina nekako 

Akademija nije ugjurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta sad,znaci akademija funkcionise izvan okvira kluba?DenchiNL je napisao/la:Akademija nije ugjurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 25 gostiju.