Ima njih jos, par igraca nema platu vec odavno tako da kuca vrijeme, a ne mogu se prenositi pare sa računa malo sad to se vrsi inspekcijasvemalim1 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:10vama su ovi mirvahovi botovi isprali mozak. vi stvarno mislite da se nista ne desava. isto kao sto ste mislili i da vas uefa ne istrazuje kad vam se pisalo, sprdali se ovdje.visokohz je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:07Reci nam da znamo ....m vam bolesnu fujjointunija je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:49Pitanje večeri.Koja 2 zaposlenika su već tužili galacticose,zbog neisplaćenih plata?
mjesecima nema plata kod vas, zato vam se i vuku igraci kao prebijene macke svaku tekmu. uskoro ce vam biti jasno u kakvim ste stvarno problemima.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Zar se ovde ne prica samo o zelji?svemalim1 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:10vama su ovi mirvahovi botovi isprali mozak. vi stvarno mislite da se nista ne desava. isto kao sto ste mislili i da vas uefa ne istrazuje kad vam se pisalo, sprdali se ovdje.visokohz je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:07Reci nam da znamo ....m vam bolesnu fujjointunija je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:49Pitanje večeri.Koja 2 zaposlenika su već tužili galacticose,zbog neisplaćenih plata?
mjesecima nema plata kod vas, zato vam se i vuku igraci kao prebijene macke svaku tekmu. uskoro ce vam biti jasno u kakvim ste stvarno problemima.

🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Ima Uefa pametnija posla, trenutno očekuju dopis iz ulice Ivice Osima. Kažu panika vlada, Čeferin uzeo heftu godišnjeg.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Uvijek je bio
Jesi ti pitar, ko ce vama biti novi trener?
Mislim da je bolje da prvo date sansu nekom ko vodi omladinske selekcije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kad rodjeni posalji snimak iz tunela, tad ce Sarajevo stat na noge
Legenda kaze
Legenda kaze
nek crknu dusmani, najjaci smo
Fk Željezničar.
Morat ces psihologu klubskom ici ipak.Zeko87 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 20:18Kao građanina Sarajeva mene zanima gdje ide moj novac kao poreskog obveznika, a u NK Vaso Miskin ga mnogo ide.Argentina je napisao/la: ↑30 sep 2025, 20:11Lijepo je da se bavis Zeljom vise nego svojim klubom, kao i mnogi na forumu.
A i izjava, kao da si Ameriku otkrio, pa mi i jesmo ekipa za 4to mjesto shodno budzetu i sastavu. Uz malo srece moze nam se otvoriti trece mjesto, ali objektivno to je cetvrto.
Sto se kupa tice, mislim da mozemo igrati na dvije tekme sa svima, posebno radi Grbavice, a uz malo srece 1/2 ili finale nije nedostizno, ali ako se poklopi zdrijeb.
Sto se tice tvog kluba - mene licno ne interesuje, vas klub, vasa stvar.
Fk Željezničar.
Je li Kaljanac potvrdio?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Edo kralju sad će Grbavica još malo.Vehabice zipa se Karamarku da nebude Karaedu.O vehabice.
-
- Kontakt:
Edo Edice bjezi eto Karatemarko.
-
- Kontakt:
Igraju historijsku sezonu , cak su drugi na tabeli nakon nekompletiranih svih kola, i samo o cemu pricaju je Sarajevo, a mislim nije to toliki problem koliki je problem sto kad njih spomeneš, odmah idu postovi tipa : “ Lijepo je da se bavis Zeljom vise nego svojim klubom, kao i mnogi na forumu.” - licemjerje.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ako nam se mjenjaju treneri u prvom timu ne znaci da nam odnos prema trenerina u omladinskim selekcijama nisu drugaciji.
Dok je Mirvica, nista bolji necemo biti.
Samo da hoce doci i ovaj druga ubleha od brata, pa da skupa potonemo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ima još jače licemjerje, između sebe na svojoj temi pišu kako im samo još investitor treba, a ovdje šatro nama šukaju kako smo privatna prćija. hahahajurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2025, 07:49Igraju historijsku sezonu , cak su drugi na tabeli nakon nekompletiranih svih kola, i samo o cemu pricaju je Sarajevo, a mislim nije to toliki problem koliki je problem sto kad njih spomeneš, odmah idu postovi tipa : “ Lijepo je da se bavis Zeljom vise nego svojim klubom, kao i mnogi na forumu.” - licemjerje.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ekskurzija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel vam lakse kad ovako lazete sami sebe?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ne znam koga ovi pitari zayebavaju nesto? U rupe tupani u rupeeee
- imekorisnicko
- Kontakt:
To je licemjerje svih navijača i svi to rade. Glupo za isticati.jurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2025, 07:49Igraju historijsku sezonu , cak su drugi na tabeli nakon nekompletiranih svih kola, i samo o cemu pricaju je Sarajevo, a mislim nije to toliki problem koliki je problem sto kad njih spomeneš, odmah idu postovi tipa : “ Lijepo je da se bavis Zeljom vise nego svojim klubom, kao i mnogi na forumu.” - licemjerje.
Vi ste najveće iznenađenje sezone do sada i samim tim najzanimljivija tema.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 33 gosta.